Aihe

Arvauksia?

Anonyymi

Gallup käyntiin siitä kuinka kauan Zoon uusi toimitusjohtaja pysyy virassaan?

Ensimmäinen arvio: Ei kahta täyttä vuotta.

39

833

  Vastaukset

  • Veikkaan että mummo ja paappa saavat valittamisella ja kielteisyydellään ajettua uuden toimitusjohtajan muualle vuoden kuluessa. Myös suuri osa normaali Ähtäriläisistä olisi näiden valittajien ansiosta valmiita vaihtamaan paikkakuntaa.

   • Aivan niin.Laskekaapa paljonko näiden kitisiöiden valitukset ovat maksaneet Ähtärisille.


   • Pitäisikö mielestäsi kaikki mummot ja paapat lopettaa mitä pahaa ne on sulle tehnyt taidat olla vanhuksia vihaava rasisti häh.


   • 200 muutti viimme vuonna Ähtärissä huonon kaupungin palvelu rakenteen vuoksi.
    Lapset sairastuneet homeiden vuoksi.
    Vanhukset unohdettu,kalliit asumiskulut jne.
    Mutta eliittiä ne faktat ei kiinosta


  • Eliitti pummit ne kalliiksi on tullut ähtärille ollin ansiosta kaikki ei kaadu ähtäriläisten piikkiin.

  • No nyt ne eliitipummit rakentaa torille satojentuhansien lava jossa saavat pitää puheita niin kuin aatu vainaa.

   • Maalitus ja vihapuhe jatkuu näemmä Ähtärissä. Sairasta. Koko paikkakunta kärsii näistä muutamasta paskatuulettimesta. Mitä tekemistä A. Hitlerillä on kunnallisen, demokraattisen päätöksenteon tai lavaa käyttävien esiintyjien ja lasten kanssa? Postaus täyttää kaikki rikolliset kriteerit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maalitus ja vihapuhe jatkuu näemmä Ähtärissä. Sairasta. Koko paikkakunta kärsii näistä muutamasta paskatuulettimesta. Mitä tekemistä A. Hitlerillä on kunnallisen, demokraattisen päätöksenteon tai lavaa käyttävien esiintyjien ja lasten kanssa? Postaus täyttää kaikki rikolliset kriteerit.

    Eikös tuo sinun postaus täytä uhkailun tunnusmerkit myös?

    Kyllähän totuus on että oppositiota savustetaan todellisuudessa eikä toisinpäin kuten välität. Toisinajattelijat ovat kauhistus eliittipummien kerholle kun joku käyttää demokratian suomia mahdollisuuksiaan kaupungin hullun rahan tuhlaamisen rajoittamiseksi.


  • Max 1 vuosi, eikä muuten taida verojaan maksaa Ähtäriin..... Toisaalta, jos Jarmo lähtee, niin voi olla pidempäänkin...

   • Voi olla ettei veroja tule maksamaan Ähtäriin ja mites moni zoolla töissä tai taustalla olevat? Omille kintuille liritetään sitten. Olisi tosiaan hyvä jos zoohon ja hotelliin töihin hakeutuvien olisi oltava kirjoilla Ähtärissä (siis tavallaan velvoite). Tällöin näkisi ketkä oikeasti ovat aidosti kiinnostuneita Ähtäristä. Tärkeintä olisi nyt että uusi toimitusjohtaja tulisi riittävästi julkisuuteen ja "ohjastaisi" alaisiaan (zoon/hotellin henkilökuntaa) julkisuuteen antamaan lausuntoja sekä kehittää aluetta. Toivottavasti olisi edes sen viisi vuotta, hyvät johtajat kuten esimerkiksi Haapaniemi oli sen viisi vuotta ja huonot johtajat liikkuvat 2-3 vuoden välein sinne tänne ilman minkäänlaista päämäärää ja käsitystä elämän ja bisneksen realiteettejä.


   • Ei ole pitkäsikainen johtaja kun ei saa mistään päättää, mutta jos se joku lähtee niin elämä helpottuu huimasti


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole pitkäsikainen johtaja kun ei saa mistään päättää, mutta jos se joku lähtee niin elämä helpottuu huimasti

    😅😅😅😅 on se vaan hyvä kun täälä jo lyötiin vetoa ei tule koeaika täyteen. Eikä tullut.
    Marjotetit oli 1800v eliitti ei vaan tajuu et omat aivot omat vastuut kuuluu tehtävään.
    Ei se kun kabinetti purut kuiskii miten tehdään ja omalla ominaisuudella vastaat.
    Ei pohjois korean malli toimi enää Ähtärissä.
    Eliitti ei SITÄ ymmärrä. Pitää ottaa sisäpiiristä...
    Ei ole muuta keinoa...
    Tämä jo tiettiin vuosisitten...täälä. Siis tälläkin palstalla


  • Niin kauan johtaja pysyy kun zoolla on palkan maksu kykyä eli ei kauan.

   • On uusi toimitusjohtaja ainakin toiminnan mies. Hänhän on ollut yhtenä henkilönä ideoimassa Teemahalli Huimalan ja kun lukee artikkelin sen ideoinnista ja perustamisesta, niin nyt ei voi sanoa kun että laivan luotsaaminen on hyvissä käsissä. Katsotaan alkaako esimerkiksi zoossa tapahtuu vai ei? Masterplääni on tehty jo sitä sitten toteuttamaan.


  • Ideoita ideoita niitä varmaan on uudella johtajalla, mutta tärkein rahna puuttuu, rahotukset on jumissa valituksien ja oikeuden langettavien päätösten takia.Yhtiö on umpikujassa oikeastaan se pitäisi uuden toimitusjohtajan viedä selvitystilaan ja katsoa voidaanko jatkaa ja millä tavalla , pääomittaakko mutta kun sekin tie on umpikujassa kaupungilla on tärkeämpää rahareikää uudet koulut .

   • Tuo ei ole laillinen ehdotus. Lain mukaan toimitusjohtaja ei voi viedä yhtiöitä selvitystilaan. Selvitystilaan hakemisista päättää osakeyhtiölain mukaan aina yhtiökokous, eli omistajat. Tuossa tapauksessa selvitystilaan hakeutumisesta tuskin olisi mitään hyötyä. Selvitystilasta on hyötyä silloin, jos firman taloudellinen tilanne on epäselvä, eli jos firma ei enää itse tiedä, keille kaikille se on velkaa ja kuinka paljon. Se on yllättävän yleinen tilanne varsinkin pienemmissä firmoissa. Selvitystilaan hakeutumalla voi julkaista haasteen velkojille, ja vaatia näitä ilmoittamaan, paljonko firma on millekin niistä velkaa. Mutta jos kirjanpidossa ei ole mitään epäselvyyttä tiedossa, niin ei selvitystilaan hakeutuminen hyödytä millään tavalla toimintaansa jatkavaa firmaa. Selvitystilassa oleminen ei esimerkiksi leikkaa velkoja. Yrityssaneerauksessa velkoja leikataan. Mutta velkasaneeraukseen mikään sellainen yritys ei tapaa hakeutua, joka on velkaa lähinnä omistajalleen. Ainakin toistaiseksi vuoden 2018 alusta lähtein eläinpuiston tilanne on näyttänyt suhteellisen lupaavalta verrattuna sitä edeltäviin vuosiin. Käyttöastetta pitäisi eri tavion saada nostettua niin eläinpuistossa kuin hotellissakin, jotta kertyisi enemmän kassavirtaa, jolla voisi rahoittaa kehitysinvestointeja ja lyhentää velkoja. Matkailutoiminta on olennaisesti riippuvainen kassavirran määrästä.


   • Kun uutta lainaa ei riittävän alhaisella korolla saa, ainoa mahdollinen tapa rahoittaa investoinnit on juuri kassavirta. Jonkin verran asiaa voi auttaa myös se, jos pääsee laskutuksessa etupainotteisuuteen. Jos saisi myytyä vaikkapa seuraavan kesän matkailupalveluita jo puoli vuotta etukäteen, saisi käytännössä asiakasrahoituksesta korotonta lainaa puoleksi vuodeksi - jolla voi vähentää korollisten velkojen määrää tai investoida johonkin uuteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun uutta lainaa ei riittävän alhaisella korolla saa, ainoa mahdollinen tapa rahoittaa investoinnit on juuri kassavirta. Jonkin verran asiaa voi auttaa myös se, jos pääsee laskutuksessa etupainotteisuuteen. Jos saisi myytyä vaikkapa seuraavan kesän matkailupalveluita jo puoli vuotta etukäteen, saisi käytännössä asiakasrahoituksesta korotonta lainaa puoleksi vuodeksi - jolla voi vähentää korollisten velkojen määrää tai investoida johonkin uuteen.

    Ja niin kyllähän tämän joku arvasi oikein! Uuden toimitusjohtajan perhe jää asumaan Espooseen, eli ei tästä valinnasta Ähtäri hyötynyt! Pitää mitä ilmeisimmin myös kakkosasuntoa Ähtärissä joten veroäyrit/eurot Espooseen. No mitä sitten, tuolle arvaajalle pitäisi myöntää vähintään pandataloon liput. Minä olisin uskonut että muuttaa perheineen Ähtäriin, mutta ei!?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja niin kyllähän tämän joku arvasi oikein! Uuden toimitusjohtajan perhe jää asumaan Espooseen, eli ei tästä valinnasta Ähtäri hyötynyt! Pitää mitä ilmeisimmin myös kakkosasuntoa Ähtärissä joten veroäyrit/eurot Espooseen. No mitä sitten, tuolle arvaajalle pitäisi myöntää vähintään pandataloon liput. Minä olisin uskonut että muuttaa perheineen Ähtäriin, mutta ei!?

    Kuka hullu muuttaisi Espoosta tänne?


  • Todennäköisesti käy täällä kerran kuussa kuin astronautti.
   Ja sanoo hoitavansa homman etänä.
   Ei tarvinne edes sitä kakkosasuntoa.

   • Että sellaista vastuunkantoa sitten, tuo on selvää ettei varmaan mäellä sitten ruveta investoimaan uusia eläintiloja ja eläimiä saunamaailman ohessa. Eläinpuiston ja eläintarhojen kävijämäärä saadaan tulemaan uudestaan kyllä mutta jo Euroopan eläintarhojen (siis myös suomalaiset tarhat) tutkimuksissa on todettu että vähintään joka toinen vuosi olisi hyvä olla vähän erikoisempaa nähtävää, joka vuosi mielummin edes jotakin uutta ja 3-5vuoden välillä aina merkittävästi houkutteleva vaihtoehto! Tietysti jos ei mitään visioita tehdä niin kyllähän etätyön malli toimii.


  • Vieläkö homesiittiötä menee putkea pitkin liikunnahaliin?

  • Tarkkaan ottaen toimitusjohtaja ei ole virassa. TJj:n perheen muuttamisesta puheen ollen, ei tänne ole perhettä haettu vaan toimitusjohtajaa. Perheestä ei hakuilmoituksessa ole sanaakaan eikä Ähtäriin muuttamisesta yleensäkään.

   Tässä joitakin vaatimuksia:

   Vakuuttavaa esiintymistaitoa julkisuudessa ja mediassa
   Sosiaalista lahjakkuutta - taitoa tehdä aktiivisesti yhteistyötä ja verkostoitua eri sidosryhmien kanssa myös kansainvälisesti

   Persoonaltasi olet innovatiivinen, myyntihenkinen ja energinen. Sinulla on yrittäjämäinen asenne ja haluat keskittyä vahvaan kasvuun.

   • Miksi muuttaa ähtäriin kun kumminkin reissaa ympäri maapallon koko ajan markkinoimassa zoota niin teki edeltäjäkin


   • Ilkan mukaan 4.11 uusi johtaja on sitä mieltä, että:

    "Pandaturistien houkutteleminen vaikkapa Saksasta Ähtäriin on vaikeaa. Sen sijaan luonto ja luonnonrauha saattaisivat jo hyvinkin houkutella turisteja 80 miljoonan asukkaan maasta Suomeen."

    Luonto ja luonnonrauha. Loistava idea. Ja ajatellaanpa, jos yksi prosentti saksalaisista saadaan vuosittain käymään Ähtärissä, se tarkoittaisi 800 tuhatta kävijää ja kun siihen lisätään 0,1% kiinalaisista, se tekee reilun miljoonan siihen päälle. Yksi japanilainen pandaturistihan täällä on jo nähty, joten kyllä se siitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ilkan mukaan 4.11 uusi johtaja on sitä mieltä, että:

    "Pandaturistien houkutteleminen vaikkapa Saksasta Ähtäriin on vaikeaa. Sen sijaan luonto ja luonnonrauha saattaisivat jo hyvinkin houkutella turisteja 80 miljoonan asukkaan maasta Suomeen."

    Luonto ja luonnonrauha. Loistava idea. Ja ajatellaanpa, jos yksi prosentti saksalaisista saadaan vuosittain käymään Ähtärissä, se tarkoittaisi 800 tuhatta kävijää ja kun siihen lisätään 0,1% kiinalaisista, se tekee reilun miljoonan siihen päälle. Yksi japanilainen pandaturistihan täällä on jo nähty, joten kyllä se siitä.

    Lappi tuntuu vetoavan yhä entistä enemmän turisteja! Herää kysymys että mitkä asiat olisivat sellaisia Ähtärissä missä Suomeenkin tulevat turistit tulisivat mieluummin Ähtäriin kuin Lappiin? Siinä sitä todellista haastetta saada vetovoimaa tänne.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ilkan mukaan 4.11 uusi johtaja on sitä mieltä, että:

    "Pandaturistien houkutteleminen vaikkapa Saksasta Ähtäriin on vaikeaa. Sen sijaan luonto ja luonnonrauha saattaisivat jo hyvinkin houkutella turisteja 80 miljoonan asukkaan maasta Suomeen."

    Luonto ja luonnonrauha. Loistava idea. Ja ajatellaanpa, jos yksi prosentti saksalaisista saadaan vuosittain käymään Ähtärissä, se tarkoittaisi 800 tuhatta kävijää ja kun siihen lisätään 0,1% kiinalaisista, se tekee reilun miljoonan siihen päälle. Yksi japanilainen pandaturistihan täällä on jo nähty, joten kyllä se siitä.

    Eikö berliiniläinen insinööri perheineen ole tulossa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö berliiniläinen insinööri perheineen ole tulossa?

    Tottakai berliiniläinen insinööri tulee, koska vain täällä on aitoa luonnonrauhaa. Soinissa ja Virroilla esim. ihan valheellista.


  • Lapissa on tunturit ja revontulet.
   Täällä risukot ja rääseiköt.

   • Niin ja japanialaisia varten bonzai-puita ja teeseremonioita. Japanilaisia saisi houkuteltua hanamilla eli kirsikkapuiden kukkajuhlilla ja/tai kuujuhlalla. Ne ovat japanilaisille kaikkialla juhlia jotka houkuttelevat paikalle hyvissä ajoin toteutetulla infolla!


  • Näin siinä justiin kävi.

   • Ei hyvältä näytä,kun rajoituksetkin rajaa ja lainamäärärät vaan lisääntyy.Koska Vihelletään poikki tämän mäen tekohengitys??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei hyvältä näytä,kun rajoituksetkin rajaa ja lainamäärärät vaan lisääntyy.Koska Vihelletään poikki tämän mäen tekohengitys??

    Lyhyeksi jäi virka, niinkuin joku veikkasi. Kotimaan matkailu lisääntyy joten satsauksia nyt, sitten on vielä toinen vaihtoehto. Kun verot tulevat nousemaan niin matkustavatko lomautetut, työttömät jne? Kun veikkaavat että kahden vuoden kuluessa normaalit olot palaisivat niin kulutus kasvaisi sittemmin koska nyt ostetaan vain välttämätön ja välttämättömin!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lyhyeksi jäi virka, niinkuin joku veikkasi. Kotimaan matkailu lisääntyy joten satsauksia nyt, sitten on vielä toinen vaihtoehto. Kun verot tulevat nousemaan niin matkustavatko lomautetut, työttömät jne? Kun veikkaavat että kahden vuoden kuluessa normaalit olot palaisivat niin kulutus kasvaisi sittemmin koska nyt ostetaan vain välttämätön ja välttämättömin!

    Ja koska uusi aloittaa viran?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja koska uusi aloittaa viran?

    Aloitti jo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloitti jo.

    Koska uusi lähtee pois? Ennen syksyä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koska uusi lähtee pois? Ennen syksyä?

    Konkurssin koittaessa lähtee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Konkurssin koittaessa lähtee.

    Konkurssin?


  • Tällaista toimitusjohtajaa haettiin. Olsiko pitänyt hakea toisenlaista?

   Vakuuttavaa esiintymistaitoa julkisuudessa ja mediassa
   Sosiaalista lahjakkuutta - taitoa tehdä aktiivisesti yhteistyötä ja verkostoitua eri sidosryhmien kanssa myös kansainvälisesti

   Persoonaltasi olet innovatiivinen, myyntihenkinen ja energinen. Sinulla on yrittäjämäinen asenne ja haluat keskittyä vahvaan kasvuun.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   11754
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5743
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   84
   4150
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3316
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   2141