Wolt tulee

Anonyymi

Ei tarvitse satojen pikaruoka fanien laahustaa Ideaparkiin kun voi tilata suoraa ovelle..uutta uutta....ja maha kasvaa.käristeiden myynti vähenee

30

274

  Vastaukset

  • Jo nyt on palavelua...
   Se vähäinenkin liikunta jää kuvitteluksi... hyvä jos ovelle jaksaa raahustaa...
   Koskahan näkyisi oikia tutkimus pikaruoka vaikutuksista jos niitä yksinomaan mutustelee...

   • Katso peilistä niin eikähään siinä sinulle ole tutkimusta riittävästi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katso peilistä niin eikähään siinä sinulle ole tutkimusta riittävästi

    Justiin äsken katoin Vittu kun oli komia mies


  • En tiennytkään että pikaruoalla on faneja olen aina luullut että pikaruokaa hakevat ovat kiireisiä tai vähävaraisia.Kun harvoin käyn ravintolassa jaksan kyllä odottaa ja hyvässä ravintolassahan on alkupaloja joita syödään odotellessa.

  • Oli yllätys TEE-VEEssä, en meinannut tunnistaa Lauri Tähkää elämää ohjelmassa, miehellä oli Ananas tukka ja Geeliparta, voi hemsku sentään , uutta tyyliä,,,

   • Ei semmoisella palkalla mitä ne kuskit saa viitti kovin moni lähtee...mistäs muuten Seinäjoen kuskit? Ja kun täällä tunnetusti tuo ulkomaalais pelko on maan suurin..kysyn voitko ostaa syyrialaisen sinulle kuljettaman annoksen pelkäämättä sen olevan myrkytetty? Vain onko koko maku puhe ollut vaan esitystä


   • Voisko joku paikallinen kertoa jos on ruvennut kuskiksi?


  • Kuski kakkonen ajaa lirva lentää äöö on 0

   • Vastaukset on taas luokkaa Kasperi.ajaako joku jo niitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vastaukset on taas luokkaa Kasperi.ajaako joku jo niitä?

    Kohta me oomma kaikin törnävä kunnos henkisesti kun näitä lukoo


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kohta me oomma kaikin törnävä kunnos henkisesti kun näitä lukoo

    Törnävän nesteel on hyvät Pizzat ja Hampparit.
    P.Oskari Kangaan poikakin siellä viihtyy mustine autoineen ja kultaketjuineen.On ollut linnassakin vieraana.
    Törnäisistä kajahtaa ja Reimapoika kadun toisel puolel alueen järkimies.


  • Ensimmäisessä Seinäjoen Wolt-rekrytointitapahtumassa voidaan sanoa että kaikki mahdolliset uudet työhakijat olivat tummia, muutama valkoinen ja ruskea kääntyi jo ovella pois. Ainakin aluksi wolttilaiset on luokiteltu yksityisyrittäjiksi, joten jos on supisuomalainen voi jotkin laiskuusetuudet loppua kuin kananlento ja päälle takaisinmaksut korkoineen. Tähän on kuulemma tulossa helpotusta jos kääntyy muslimiksi.
   Tottakai aluksi toimitukset vähän reistailevat ja pisimpään on odotettu kaksikin tuntia. Monet suomalaiset ruokapaikat eivät ole lähteneet mukaan tähän kuljetuspalveluun ja se voikin jäädä samanlaiseksi torsoksi kuin alkoholin ulosmyynti alkoholi-oikeuksia haltioivista ruokapaikoista.

   • Kaveri opiskelee yliopistossa Vaasassa.sanoi että siellä ainakin toimii tosi hyvin tuo Woltin kuljetus .kokeillut viittä eri ravintolaa aina tullut perille sovitussa ajassa.kuski ollut pari kertaa piki musta,puhunut Suomea kyllä.kerran kiinalainen,pari arabia.mutta joo kaikki ovat suomeakin vääntäneet.


   • Tummat ei töitä hae, automiehiä toki ovat.


  • Sellainenkin on nähty että vaalea nainen oli Wolt-kuskin kartanlukijana. Muutoin voi varautua siihen että ovikelloa painaa marssilainen vihreä tai moomin svenskaa puhuva alkuasukas. Sopii hyvin avaruuskaupunkiin !

  • On kyllä ilo katsella kun fyysinen voima vie ruokalähetyksiä eteenpäin Etelä-euroopassa (pyörällä + eristepakkaus), mutta jotenkin tuntuu että jokin mättää jos Seinäjoella Wolt-yrittäjät on varustettu polttomoottori ajoneuvoilla ... miksi ?

   Ymmärrän toki kaupungin pitkänajan strategian antaa ilmaiseksi AB-ajokortin tänne Suomen teksasiin eksyneille nuorille ulkomaalaisille miehille (ei naisille), ajolupakin työllistää lakeuksilla pidemmän päälle, edes joskus.

   Ainoaksi kysymykseksi jää kuka maksaa bensat, onko se valtio vai Wolt-yrittäjä ? Ennen jopa aikuisikään päässet opiskelijat kulkivat polkupyörällä ympäri kaupunkia, mutta tokihan nyt lihas on veltostunut ja tarvitaan avustavia laitteita ennen robotisaatiota ja massatyöttömyyttä. Onko tässä mitään järkeä ? Asiakas maksaa aina.

   • Otappa ny joku paikallinen alle 30v bemari guru joka ei oo päivän työtä tehny toki paikat tuntee kun grusailee kaiken aikaa...mutta jos sille sanoo että sitä pitäs työkseen tehä...voi Vittu...pakoon lähtee.


  • Olen tilannut Woltin kautta jo kaksi kertaa.Eka tilaus oli pizza Qatro statsioone Rossosta.Toinen oli American Dinersistä 15 wingsiä.Molemmat annokset tulivat 2 minuutin sisällä sovitusta.toinen jopa 3 minsaa ennen sovittua aikaa.
   Tilauksen molemmat, toi noin 25 vuotias kantasuomalainen nainen pienellä bensa-autolla.olisko ollut joku Nissan.Iso lämpölaukku oli jossa yli 10 annosta.
   Sieltä kaivoi minun tilaukseni.Molemmat olivat ihan lämpöisiä.
   Sain molemmista 6 euroa alennusta eli kredittejä kun sain kaverin mukaan Woltin asiakkaaksi..Kokonaishinta näille kahdelle annokselle ja eri kertana tilattu oli alle 15 euroa.
   Kotiinkuljetuksestahan ne ei peri mitään.Matkaa oli 4,2 km ravintoloista minun kotiini. Suosittelen kyllä palvelua kaikille.Samburger tulee varmaan olemaan kiirellinen.Itse suosin Rossoa ja heidän ruiskuitupohjaisia pizzoja.

  • Niih.. Törnäisillähä siekin mokoma asustelet ku 4 km matkaa kuolleeseen keskustaan.

   • En ymmärtänyt edellistä kommenttia yhtään mutta tilanteen kertomuksen ymmärsin.olen Lapualta,mutta opiskelen Vaasassa ja asun kaverin kanssa palosaarella jossa kyllä on kebab ja pizza paikkoja mutta on tullut kokeiltua kyseistä palvelua krapulassa. Toimii kyllä erittäin hyvin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ymmärtänyt edellistä kommenttia yhtään mutta tilanteen kertomuksen ymmärsin.olen Lapualta,mutta opiskelen Vaasassa ja asun kaverin kanssa palosaarella jossa kyllä on kebab ja pizza paikkoja mutta on tullut kokeiltua kyseistä palvelua krapulassa. Toimii kyllä erittäin hyvin.

    Ei Seinäjokea ja Vaasaa voi verrata. Vaasassa asuu 5km säteellä torista 85% mikä on asukasmäärässsä noin 57,000. Seinäjolla noin 20,000. Kummassa luulette että kyseinen palvelu on kannatavampaa?


  • Haista paska, kuka tahansa pystyy testaamaan krapulassa sunnuntai-aamuna alle parin kympin että tuleeko se "aamupala/lounas" PALOSAARESSA sovi-vi-tun kolmen minuutin sisällä.
   Jos sulle tulee se n******* niin en mä sanonut sitä ääneen, vaan totean faktat. Taas kerran. Pääasiahan on se että voit jatkaa opiskelua ja tulla niin hyväksi poliitikoksi ettei tarvi valehdella. Toki, liian kova haaste, mutta tavoitteita pitää olla. Kansa on tasan niin tyhmää kuin mitä sille kerrotaan. Bon vitun abetit.

  • Eikös Waasassa ole sellainen katu kuin Woltintie, onko tämä joku vaasalaisten juoni ?

   • Wolfintie palosaarella.kato työkkärin koneella googlemapsista jos se virkailija neuvoo sua...Sun kirpparilta varastetussa Nokia vm-00 ei taida olla Navia ja prepaidin saldo on 40cent. Toisaalta mitä sä sillä tiedolla teet kun et oo kymmeneen vuoteen käyny muulla kun kotona,työkkärissä,jesperissä,kaupassa,SPR,pari kertaa lusimassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Wolfintie palosaarella.kato työkkärin koneella googlemapsista jos se virkailija neuvoo sua...Sun kirpparilta varastetussa Nokia vm-00 ei taida olla Navia ja prepaidin saldo on 40cent. Toisaalta mitä sä sillä tiedolla teet kun et oo kymmeneen vuoteen käyny muulla kun kotona,työkkärissä,jesperissä,kaupassa,SPR,pari kertaa lusimassa.

    Jollain tais mennä tunteisiin :P Osui ja upposi. Kupla rikottu.
    Lapualla tavataan - riipputissi saa toimia juomar...tuomarina.


  • Lapualla saatte turpaanne Mc voltti lapset

   • kuin se woltti on lähtenyt pyörimään seinäjoella...tiedän kyllä että kaupungissa fanitetaan autogrillejä ja halpoja puffet pöytiä...siksi kiinostais meneekö tää ollenkaan


  • Vertaa TJ palkkaa lähetin palkkaan.

   Vastuutonta porsastelua.

   Harmi että korona ja uusavuttomat rahoittaa tätä rappiota.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ja Stefun ero on peruttu

   No niin, nyt laittoi Stefu instaan pusukuvan ja sydämiä eli taas on kaikki hyvin ja ero on peruttu. En tiedä sit onko tää hyvä juttu. Stefu vaikutta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   11166
  2. Latvala yrittää iskeä Sara Sieppiä!

   JM Latvala selvästi nyt Saran perässä. On käynyt kommentoimassa Saran kuvia niin ettei oikein voi käsittää väärin et mistä on kyse. Tää olis kyllä hy
   148
   6385
  3. Martina lähti minne?

   Lentokoneessa näyttää olevan ja minne on Martina menossa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2049