Liian halukas nainen?

Anonyymi

Nyt tarvitsisin teidän apua ja mielipidettänne.
Olemme mieheni kanssa seurustelleet noin vuoden.
Alussa meillä oli seksiä 1-2krt/päivä. Aina minun aloitteestani, mutta mies oli täysillä mukana. Erektio oli hänellä heti kun laskin housut.
Kuukausia myöhemmin hän alkoi torua yritykseni. Hän kyllä suuteli ja piti muuten hyvänä, mutta jos aloin ottamaan vaikka suihin niin hän työnsi minut pois ja poistui paikalta.

Sitten ajattelin, että olisi hyvä jos hänkin tekisi joskus aloitteen seksiin.
Seksi välit pitenivät 1krt/viikkoon. Muutos oli myös siinä, ettei hänellä enää seissyt esileikin aikana. Vaikka kuinka kiehnääminen alusvaatteita, suutelin ja hyvääkin. Vain suihinotto sai hänelle eroktion ja sillonkin hänellä piti olla silmät kiinni.

Otin seksin puheeksi, että painaako hänen mieltään jokin. Hän ei selvästikään pitänyt kysymyksessäni ja vetäytyi pois, sain kuitenkin vastauksen että hänellä on niin suuri tunnelataus menossa minua kohtaan, että seksi ei jostain syystä maistu.

Olen antanut hänelle nyt aikaa ja etäisyyttä, hän tulee suutelemaan rintojani ja hyväilee muutenkin ja samoin minä teen hänelle. Hänellä ei seiso, joten olen olettanut ettei hän halua minua.
Eilen kuitenkin hän selvästi pettyi, kun en vienyt asiaa eteenpäin meidän halailua jälkeen, ja hän lähti toiseen paikkaan mököttämään kuulokkeet korviinsa.
Menin hänen perässään, nappasin kuulokkeet pois ja suutelin kiihkeästi, johon hän vastasi.
Sitten valuin hänen reisiä pitkin ja aloitin suuhoidon. Hänellä ei seissyt, kunnes sulki silmänsä ja oli täysin mukana hommassa.

En tiedä mistä tämä kiikastaa. Mitä hemmettiä voin tehdä?!? Haluan että hän nauttisi ja haluaisi, jollei minun kanssani niin sitten vaikka jonkun toisen, mutta tämä epätietoisuus vie itsevarmuuttani.

Minulla on kaunis vartalo, eli sen ei pitäisi nyt olla ongelma. En vaan voi keskustella hänen kanssaan aiheesta, koska ei avaudu ajatuksistaan minulle.

Arvostan mielipiteitänne asian suhteen, kiitos.

9

355

  Vastaukset

  • ... :,(

  • Toista ei voi painostaa näissä asioissa. Tee minkä pystyt. Miehellesi olisi ehkä apua seuksuaaterapiasta, voittehan käydä siellä myös kaksin. Sinusta tuskin ongelma johtuu. Ole kärsivällinen.

  • Hänellä taitaa olla toinen nainen joka sytyttää...

  • Väärä mies sinulle !! Minulla oli suhde jossa touhuttiin seksin parissa aamuin ,illoin ja aina kun siihen oli mahdollisuus . Viikonloput meni naidessa aamusta iltaan ja leikkiessä eroottisia leikkejä mökillä , kotona , hotelleissa missä vaan . Valitettavasti tämä hauskuus loppui Ikävästi mistä en halua tässä enempää kertoa. Samanlaista sielunkumppania olen kauan yrittänyt löytää mutta tuloksetta toistaiseksi mutta ehkä se vielä löytyy

   -Villi pate-

  • Hyvä nainen,olet todella pinnallinen ja ulkonäkö keskeinen ....ei kukko käskien laula. Onneksi ei noita bimboja ole liikaa. Hyi...ei ihme että ukkos pistää silmät kiinni,mä laittaisin vielä vetoketjunkin kiinni.

   • no just - jos ei aviossa iloista naintia - niin????  • Joku hänen mieltään painaa. Suhteessanne voi olla menossa joku muuhun asiaan liittyvä juttu tai sitten hän on vain niitä, jotka kyllästyvät nopeasti ja tarvitsisivat aina jotain uutuudenviehätystä. Vaikea sanoa, jos hän ei halua puhua.

  • Parisuhteessa on hyvin yleistä halujen eriparisuus.. Miehelläsi saattaa hyvinkin olla haluja mutta epäonnistumisen pelko ruokkii itseään eli kun ei ole tullut erektiota -> häpeän tunne -> erektion puute -> isompi häpeän tunne ja arvottomuus -> erektion puute eli suosittelen, että varaatte ajan seksuaaliterapeutin vastaanotolle, saatte sieltä tukea keskinäiselle keskustelulle ja vinkkejä siitä, miten tulisi edetä jotta tilanne korjaantuisi. Kyse ei varmasti ole sinusta tai sinun haluttavuudesta vaikka se toki onkin ehkä ensimmäinen mikä mieleen tulee. Nyt tarvitset rutkasti malttia.

   Suosittelen, että miehesi kävisi lääkärin vastaanotolla jotta voidaan sulkea sairauden mahdollisuudet pois ja mitata esim. testosteroniarvot, niillä on paitsi arkeen ja elämän laatuun suuri merkitys mutta myös seksuaaliseen halukkuuteen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16837
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   162
   3266
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3188
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2539
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2464