Liian halukas nainen?

Anonyymi

Nyt tarvitsisin teidän apua ja mielipidettänne.
Olemme mieheni kanssa seurustelleet noin vuoden.
Alussa meillä oli seksiä 1-2krt/päivä. Aina minun aloitteestani, mutta mies oli täysillä mukana. Erektio oli hänellä heti kun laskin housut.
Kuukausia myöhemmin hän alkoi torua yritykseni. Hän kyllä suuteli ja piti muuten hyvänä, mutta jos aloin ottamaan vaikka suihin niin hän työnsi minut pois ja poistui paikalta.

Sitten ajattelin, että olisi hyvä jos hänkin tekisi joskus aloitteen seksiin.
Seksi välit pitenivät 1krt/viikkoon. Muutos oli myös siinä, ettei hänellä enää seissyt esileikin aikana. Vaikka kuinka kiehnääminen alusvaatteita, suutelin ja hyvääkin. Vain suihinotto sai hänelle eroktion ja sillonkin hänellä piti olla silmät kiinni.

Otin seksin puheeksi, että painaako hänen mieltään jokin. Hän ei selvästikään pitänyt kysymyksessäni ja vetäytyi pois, sain kuitenkin vastauksen että hänellä on niin suuri tunnelataus menossa minua kohtaan, että seksi ei jostain syystä maistu.

Olen antanut hänelle nyt aikaa ja etäisyyttä, hän tulee suutelemaan rintojani ja hyväilee muutenkin ja samoin minä teen hänelle. Hänellä ei seiso, joten olen olettanut ettei hän halua minua.
Eilen kuitenkin hän selvästi pettyi, kun en vienyt asiaa eteenpäin meidän halailua jälkeen, ja hän lähti toiseen paikkaan mököttämään kuulokkeet korviinsa.
Menin hänen perässään, nappasin kuulokkeet pois ja suutelin kiihkeästi, johon hän vastasi.
Sitten valuin hänen reisiä pitkin ja aloitin suuhoidon. Hänellä ei seissyt, kunnes sulki silmänsä ja oli täysin mukana hommassa.

En tiedä mistä tämä kiikastaa. Mitä hemmettiä voin tehdä?!? Haluan että hän nauttisi ja haluaisi, jollei minun kanssani niin sitten vaikka jonkun toisen, mutta tämä epätietoisuus vie itsevarmuuttani.

Minulla on kaunis vartalo, eli sen ei pitäisi nyt olla ongelma. En vaan voi keskustella hänen kanssaan aiheesta, koska ei avaudu ajatuksistaan minulle.

Arvostan mielipiteitänne asian suhteen, kiitos.

12

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ... :,(

    • Anonyymi

      Toista ei voi painostaa näissä asioissa. Tee minkä pystyt. Miehellesi olisi ehkä apua seuksuaaterapiasta, voittehan käydä siellä myös kaksin. Sinusta tuskin ongelma johtuu. Ole kärsivällinen.

    • Anonyymi

      Hänellä taitaa olla toinen nainen joka sytyttää...

    • Anonyymi

      Väärä mies sinulle !! Minulla oli suhde jossa touhuttiin seksin parissa aamuin ,illoin ja aina kun siihen oli mahdollisuus . Viikonloput meni naidessa aamusta iltaan ja leikkiessä eroottisia leikkejä mökillä , kotona , hotelleissa missä vaan . Valitettavasti tämä hauskuus loppui Ikävästi mistä en halua tässä enempää kertoa. Samanlaista sielunkumppania olen kauan yrittänyt löytää mutta tuloksetta toistaiseksi mutta ehkä se vielä löytyy

      -Villi pate-

    • Anonyymi

      Hyvä nainen,olet todella pinnallinen ja ulkonäkö keskeinen ....ei kukko käskien laula. Onneksi ei noita bimboja ole liikaa. Hyi...ei ihme että ukkos pistää silmät kiinni,mä laittaisin vielä vetoketjunkin kiinni.

    • Anonyymi

      Joku hänen mieltään painaa. Suhteessanne voi olla menossa joku muuhun asiaan liittyvä juttu tai sitten hän on vain niitä, jotka kyllästyvät nopeasti ja tarvitsisivat aina jotain uutuudenviehätystä. Vaikea sanoa, jos hän ei halua puhua.

    • Anonyymi

      Parisuhteessa on hyvin yleistä halujen eriparisuus.. Miehelläsi saattaa hyvinkin olla haluja mutta epäonnistumisen pelko ruokkii itseään eli kun ei ole tullut erektiota -> häpeän tunne -> erektion puute -> isompi häpeän tunne ja arvottomuus -> erektion puute eli suosittelen, että varaatte ajan seksuaaliterapeutin vastaanotolle, saatte sieltä tukea keskinäiselle keskustelulle ja vinkkejä siitä, miten tulisi edetä jotta tilanne korjaantuisi. Kyse ei varmasti ole sinusta tai sinun haluttavuudesta vaikka se toki onkin ehkä ensimmäinen mikä mieleen tulee. Nyt tarvitset rutkasti malttia.

      Suosittelen, että miehesi kävisi lääkärin vastaanotolla jotta voidaan sulkea sairauden mahdollisuudet pois ja mitata esim. testosteroniarvot, niillä on paitsi arkeen ja elämän laatuun suuri merkitys mutta myös seksuaaliseen halukkuuteen.

    • Anonyymi

      Miehen voi olla vaikea näistä asioista puhua ja tulee patoutumia, jotka näkyy tällaisena käytöksenä. Stereotypian mukaan miehen pitäisi aina haluta ja pystyä, mutta jos aina ei huvitakaan, tulee paineita.

      Meillä asia on toisin päin. Seksi olisi ihanaa

    • Anonyymi

      Naiset usein kuvittelevat olevansa hyvin haluttavan näköisiä ja sen riittävän, että laskevat vaatteet lattialle.

      Myös miehet saattavat jännittää ja todella paljon ja se vie halut ja erektion.

      Me miehet kiihotumme siitä kaikesta mikä ei näy, joten etsi seksikkäitä alusvaatteita päällesi. Älä etsi sellaisia mitkä näyttävät mielestäsi kauniille, vaan etsi jotain tosi pervoa ja rivoa. Tarvittaessa muokkaa saksilla ja/tai revi, jos oikeanlaisia ei löydy. Ota vaikka mallia aikuisviihdetähdiltä. Seksi ei ole pornoa, vaan näissä elokuvissa on hyviä vaatemalleja lainattavaksi.

      Opettele erittäin hidasta lantion keinutusta ja muista kääntyä ympäri ja eritellä peppua. Älä naura, tai hymyile liiaksi. Älä ravista peppua. Viettelevä hymy on ok. Älä ääntele, tai puhu mitään. Jos et ole itsevarma, niin yritä esittää sen olevan sitä mitä haluat hänelle tarjota. Jos mies ei tästä nauti ja syty, niin saatat olla väärä nainen hänelle.

      • Anonyymi

        Äijällä on toinen muija ei se muuten noin käyttäydy


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7907
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1734
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      60
      1006
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      190
      928
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      803
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe