Älä tuki risteystä tilanne

Anonyymi

https://goo.gl/maps/3iUyrEEx2cXE3dV7A
No ei paras esimerkkikuva tilanteesta mutta yksi sellainen vilkas paikka.
Olet kääntymässä tuonne vasemmalle sairaalan alueelle mutta vastaan tulee liikennettä niin kääntymään ei pääse. Älä kuitenkaan aja niin pitkälle risteysalueella että sieltä sairaalan alueelta tulevat ei pääse kääntymään vasemmalle. Kun liikenne on tosi vilkasta niin vaaditaan sitä pelisilmää vähän, muuten sairaalan pihasta ei pääse tuntiin ketään pois kun liikennettä tulee koko ajan molemmista suunnista ja sitten risteysalue ajetaan tukkoon vielä kaiken lisäksi.

13

<50

Vastaukset

 • joo ei nää suomikuskit osaa ajaa..

  • Minkä maalainen sinä sitten olet?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minkä maalainen sinä sitten olet?

   Suomesta.. mut mä osaan ajaa.
   Ja toi aloittajan kuva on meilahden sairaalalta johon maalaiset tuo potilaan hoidettavaksi joten ei nää maalaiset osaa helsingissä ajaa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomesta.. mut mä osaan ajaa.
   Ja toi aloittajan kuva on meilahden sairaalalta johon maalaiset tuo potilaan hoidettavaksi joten ei nää maalaiset osaa helsingissä ajaa

   No et todellakaan osaa ajaa. Laitanko tänne linkin videoon missä ajelet kuin humalainen? Et kykene ajamaan edes suoraan tiellä jossa ei ole muuta liikennettä ja lopuksi törmäät tien vieressä olevaan postilaatikkoon. Tämä siis tapahtui lapissa pari kuukautta sitten. Äläkä yritä väittää etteikö näin tapahtunut.

   Älä lähde enää kehä III ulkopuolelle törttöilemään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suomesta.. mut mä osaan ajaa.
   Ja toi aloittajan kuva on meilahden sairaalalta johon maalaiset tuo potilaan hoidettavaksi joten ei nää maalaiset osaa helsingissä ajaa

   Eli olet siis myös nk. suomikuski ja koska ylempänä totesit ettei suomikuskit osaa ajaa, niin sama koskee tietysti myös sinua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eli olet siis myös nk. suomikuski ja koska ylempänä totesit ettei suomikuskit osaa ajaa, niin sama koskee tietysti myös sinua.

   Juu, mitkään yleistykset eivät toimi. ;-)


 • Nerokasta, eipä olisi tullut mitenkään mieleeni nousi n huippu ohje ja vinkki.

 • Aika arkista, kääntyvä auto ajaa niin pitkälle risteykseen että plokkaa muun risteävän liikenteen vaikka ei pääse itse kääntymään. Vilkkuhan laitetaan niin myöhään päälle että aikomusta ei voi ennakoida yhtään, aikooko kääntyä. Tuossakin paikassa taksit osa laita vilkkua ollenkaan kun kääntyvät sairaalan pihaan, joku voisi sanoa että ammattikuskit, ihmettelen että ei ammattikuskikin laittaisi vilkun päälle ajoissa. Molemmista suunnista tulee liikennettä, yksi ajaa keskelle risteystä ja plokkaa liikenteen sairaalan pihasta kääntyville, seuraava ei laita vilkku päälle...
  miksi koko alue ruuhkaantuu hmm..

  Senkin voi muuten tehdä että ajetaan suojatien päälle odottamaan risteykseen pääsemistä, näin plokataan ne jalankulkijatkin :)

  Mitäs muuta vielä voisi tehdä, niillä opituilla opeilla?

  Aa yksi vielä, tuossakin paikassa on kaksi kääntyvien kaistaa sairaalan pihasta. Mikä onkaan oivallisempaa kuin peittää varsinkin isommalla ajoneuvolla sen toisella kaistalla olevanautoilijan näkemisen toiseen suuntaan :) Jos pysähtyisi ennen sen toisen auton sivuikkunaan niin näin ei kävisi mutta kun osaamista on opittu jossain niin..

  Aika monta asiaa voi tehdä väärin ja oikein risteysalueella, kaikkea varmaan osaakkaan vielä mutta hyvässä opissa ollaan.

 • Ei nyt mennyt perille. Miten ne sairaalalta tulevat pääsevät kääntymään vasemmalle
  jos eivät Haartmaninkadulta sairaalalle kääntyvät pääse kääntymään?

  • Koska Tukholmankadun suunnasta tulijat kääntyvät oikealle sairaalan pihaan. Tällöin Haartmaninkatua etelästä tulijat eivät pääse kääntymään vasemmalle.
   Mutta sairaalan pihasta pääsisi kääntymään kumpaan suuntaan vain jos risteystä ei blokattaisi.


 • Haartmanninkatua etelästä tulevat ajavat risteykseen epätavallisen pitkälle, koska tähtäävät kääntyvänsä vasemmalle suoraan oikeanpuoleiselle kaistalle, joka jatkaa sairaalaan.
  https://goo.gl/maps/q3EyyDww2s3tGTYs5

  Ongelmaa ei olisi tai se ei olisi ainakaan niin suuri, jos sairaalaan jatkaisi vasen eikä oikea kaista. Taksit kylläkin ajaisivat edelleen "liian pitkälle" päästääkseen käännöksen jälkeiselle parkkikaistalle.

  Ongelmapaikka. Lähtien jo tuon uuden rakennuksen sijoittelussa kuvan keskellä. Tontti on liian pieni valtavalle sairaalakompleksille.

  Pieni kiertoympyrä jeesaisi, jotta ulostulon sairaalasta saisi vaiheistettua, mutta siihen tarvittaisiin paljon lisätilaa.

  Jos Paciuksenkadulle puhkottaisiin ulosmeno, niin se onnistuisi pienin kustannuksin, jos sallittaisiin vain oikealle pohjoiseen kääntyminen -> Tukholmankatu Töölöön ja keskustaan
  https://goo.gl/maps/GnJqAC3QtP399Soj7

  Paciuksenkadulla on jo parikin aukkoa. Onko teillä isot ja tarkemmat näytöt mitä rajoitusta kyltissä on? Luulen, että ne on vain huoltoajolle halleihin tai vastaavaa
  https://www.google.fi/maps/@60.1887649,24.9031854,3a,15y,72.33h,84.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5ztwKZw1mt-BFa4ub-7CBg!2e0!7i13312!8i6656

  Stenbäckinkadulle on ehkä mahdollisuus ajaa rakennusten välistä. Suojatiemerkistä päätellen 2-suuntainen
  https://goo.gl/maps/w5J29S9DaxqsKLsKA
  Satelliittikuvasta ei saa selvää pystyykö tuosta rakennusten välistä ajamaan
  https://www.google.fi/maps/@60.1878954,24.9104953,99m/data=!3m1!1e3

  "muuten sairaalan pihasta ei pääse tuntiin ketään pois kun liikennettä tulee koko ajan molemmista suunnista ja sitten risteysalue ajetaan tukkoon vielä kaiken lisäksi."
  Jos on noin vaikea, niin katsoisin noita muita mahdollisuuksia.

  - 5372 -


  • Ei tuolta pääse muualta ulos nykyään koska siltasairaalan työmaa vie kaiken tilan


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.