Kuolonkolari

Anonyymi

Iäkäs mies kuoli kolarissa kun paikkakuntalainen akka ajoi kilpaa toisen auton kanssa! Lähti ohittamaan risteysalueella, taas haukutaan vanhusta vaikka vika siinä nulikassa! Linnaan joutaisi! Ihan sama onko tuossa tilanteessa kärkikolmikon vai ei.

10

626

  Vastaukset

  • Rallikuskin tyttö se oli eikä mikään akka.

  • Tuota, mistähän kolarista ja millä risteysalueella kerrot, voitko tarkentaa?

  • Jos kärkikolmion takaa ajaa etuajo-oikeutettua tietä ajavan alle, on syy tällä kolmion takaa tulleella. Ei siinä silloin paina, onko etuajo-oikeutettulla tiellä ajava sitten akka tai nulikka.

   • Etuajo-oiketetulle tielle tullessa tulee kyllä katsottua, mutta kilpa-ajajat ja rajua ylinopeutta muut vastuuttomat lainrikkojat voivat aiheuttaa kolarin, koska 100 km/h vauhdilla tullaan
    parissa sekunnissa yli 60 m. Jos olettaa tulijan nopeudeksi esim 60 km/h 60 alueella, niin sitä vaan luulee ehtivänsä ja sitten rytisee. 00.09 mielestä kolmion takaa tulija on syyllinen?!?


  • Ei ollut tainnut Rallikuski Isi muistaa opettaa tytölleen missä sitä rallia saa ajaa.

  • täs nyt sekoitetaan kaksi eri liikenneonnettomuutta alottaja tarkoitti yhdystiellä kauhajoella tapahtuvaa kolaria jossa tosiaan viaton iäkäs mies kuoli nuorten kilpaajon takia.

  • Kun puhutaan KILVANAJOSTA onko todella ,että siellä kilpaa ajettu yleisellä tiellä
   vai onko tämä vain huhua

  • Ihmettelen mikä viha sinulla on tätä unkarilaista vastaan ,eihän hänellä osuutta tähän kuolonkolariin,mutta dissaat häntä joka välissä

  • Tälle unkarilaisen haukkujalle neuvoksi,hae itse hoitoon et voi olla normaali terve henkilö ,kun joka asain yhteydessä tuot hänet esiin.

  • Ryssätkö täällä taas sotkee asioita, voisiko joku selväjärkinen kertoa mistä tässä kolarissa kysymys?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1903
  2. Stefu ja Sofia voisi jo lopettaa Martinan kiusaamisen.

   Kaikki on jo nähty kummankin IG storyssa . Pari päivää viikossa selvinpäin ja sitten juomaan. Kaikki tuo esitys on vaan Martiinaa varten ja nyt jo voi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1334
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1200
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   27
   953