Palaako Joe Tate

Anonyymi

Kim ei ilmeisesti kuole lennettyään kaiteen läpi kartanon ylätasanteelta. Mikäs pahan tappaisi. Mutta, miksi tämäkin tönäisy piti olla taas toisinto. Siitä, kun Tom King samassa kartanossa, tönäistiin lasin läpi ja mätkähti myös juhlakansan eteen? Eikä tainnut Joe Tatekaan kuolla. Vaikka iski päänsä. Varta vasten, kartanon tielle tuotuun kivenmurikkaan. Koska, sopivasti paikalle osunut. Aina kiihkoraivopäinen ja agressiivinen "big iron" Cain kosti Joelle Debbien pettymyksen. Syitä, tai selityksiä kyselemättä. Iskien heti nyrkillä. tajun pois. Nyrkein ja uhoamallahan Dingeillä kaikki aina hoituu. Saako Debbie koskaan tietää Joen olevan elossa? Ottaako Joe enää yhteyttä Debbieen, selittääkseen asiat ja katoamisensa?

40

1275

Vastaukset

 • Pään iskeminen kiveen on myös toistona käytetty tapa, saada joku hengiltä. Bellekin tönäisi ystäväänsä raivoisasti ja tyttö kuoli, iskettyään päänsä kiveen. Mielikuvituksen puutetta, nämä toistot.

 • Lassie "palaa" kotiinsa

 • Jopa on taas, jälleen kerran samaan jaksoon tungettu ties kuinka montaa vanhaa juonen käännettä. Naamiaiset, pää kiveen, kaiteen läpi kanveesiin, yhdellä nyrkin iskulla henki pois, istutaan köysissä,pitkitetään pitkin rantoja kierien hommaa ja taas kivellä päähän.
  Mikä kaikkein naurettavinta, samaan aikaan yksi kerrallaan istutaan tuolissa ja ihmetellään miten tässä nyt näin kävi ja taas tapahtumat jatkuu. Huokaus.

  Tracyn ja Brendan käytös, koko kylän käytös, niin kornia ja ylinäyteltyä kuin olla ja voi. Jos kartanon omistaja sanoo moneen kertaan että alkakaa vetää, niin kyläläiset vaan pyörii ympyrää huoneessa ja vetää suoraan pullosta skumppaa ja ihmettelee että käskikö se meidät pois, jaa, otanpa tästä kuitenkin vielä muutaman viinalasillisen. Huhhuh.

  Ja tämä: Charity tulee tyttärensä luota ja kas, skumppalasi on silläkin saman tien kädessä vaikka piti sulhasta etsiä. Se tehtävä unohtui saman tien kun viinaa näki. Koukkuleuka isoäitiDingle hosuu sinne ja tänne, eipä tee hänkään mitään Joen löytämiseksi vaikka tietää että Debbie ja sydänsairas Sarah-parka odottavat.

  On häitä tai häiden odottelua, tänäkin vuonna taitaa olla jo kolmet vai neljät.
  Ja yksi istuu sairaalassa kuukaudesta toiseen ja odottaa sydäntä aivan terveen näköisenä. Oikeasti ei olisi tuon näköinen, jos pumppu olisi pettämässä.

  Kuinka huonoksi tämä sarja voi enää mennä?

 • Olisikohan Noahilla jotakin tekemistä Kimin putoamisen kanssa. Oli jotenkin syyllisen näköinen. Vihainen ja pettynyt nuorukainen voi kyllä tönäistä tai tuupata uhkaksi tuntemaansa vierasta ylimielistä naista. Ei nuori aina kamalasti harkitse tekoaan ennalta, toimii vaan ja sitten luultavasti kauhistuu tekoaan. Toivottavasti ainakin.
  Paljon on silti tämäkin poika nähnyt ja kokenut nuoren elämänsä aikana, eika aina ainakaan mitään lapselle kuuluvaa.

 • Kohta joku rikas, kunnollinen perhe omistaa sen kartanon. Aluksi kaikki menee hyvin, sitten alkaa paljastumaan kaikenlaisia ihmissuhdesotkuja ja rikollisuutta tämänkin perheen sisältä.

  • Kartano näytti ulkoapäin jo jonkinverran ränsistyneeltä. Sinne vois muuttaa koko Dinglen klaani sikoineen. Jotkut heistä siellä ovat joskus jo asuneetkin ja monet vaan haaveilleet.
   Ei sitä tietysti kovinkaan kauan kestäisi mutta olisi kiva nähdä tämä porukka kunnon Kartanossa ja mitä sitten tapahtuisikaan...


  • Kim Tate tulee takaisin kevään jaksoissa vakituisesti. Ja Home Farmille tietysti koska hän on sen ainoa omistaja. Näyttelijä Claire Kingillä oli muita töitä vietävä loppuun joten hän ei voinut nyt olla kuvauksissa kauempaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kim Tate tulee takaisin kevään jaksoissa vakituisesti. Ja Home Farmille tietysti koska hän on sen ainoa omistaja. Näyttelijä Claire Kingillä oli muita töitä vietävä loppuun joten hän ei voinut nyt olla kuvauksissa kauempaa.

   Tylsää jos Kim Tate palaa kartanon omistajaksi. Kartanon kirous olisi voinut hävittää koko noita-akan lopullisesti. Roolihahmo on inhottava. Miksi sarjassa täytyy olla aina, joku tälläinen kyläpiru? Mielummin joku uusi perhe olisi voinut muuttaa kartanoon odottamaan, milloin kirous alkaa toimia heidän kohdallaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kartano näytti ulkoapäin jo jonkinverran ränsistyneeltä. Sinne vois muuttaa koko Dinglen klaani sikoineen. Jotkut heistä siellä ovat joskus jo asuneetkin ja monet vaan haaveilleet.
   Ei sitä tietysti kovinkaan kauan kestäisi mutta olisi kiva nähdä tämä porukka kunnon Kartanossa ja mitä sitten tapahtuisikaan...

   Tämä on muuten hyvä idea, että olisi jossain vaiheessa hauska nähdä koko Dingle-klaanin invaasio Kartanoon. Esim. vaikkapa kolmen vuoden päästä, kun sarja täyttää 50 vuotta. (45-vuotisjuhliahan sarja ei vaivautunut edes juhlimaan mitenkään.) Jokaiselle riittäisi kerrankin oma huoneensa lol. Kyseessä olisi tietysti väliaikainen ratkaisu, mutta sellaista ei ole nähty sarjassa.


 • Jos joku sytyttää, niin ehkä palaa...

 • Faith työnsi Kimin parvekkeelta.Joe ei ole kuollut, mutta paennut pois maasta.

  • Onko tuo jälkimmäinen faktatietoa? Sulla varmaan on linkki aiheeseen...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko tuo jälkimmäinen faktatietoa? Sulla varmaan on linkki aiheeseen...

   Mistä lähtien täällä on muka tarvinnut perustella muille? KVG! Etsi ja katso Googlesta, laiskimus!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mistä lähtien täällä on muka tarvinnut perustella muille? KVG! Etsi ja katso Googlesta, laiskimus!

   Jos esittää väittämän, niin on vakuuttavampaa kun löytyy perusteet. Tiedätkö itse vastauksen?
   Google on vain hakukone ja siten Googlesta ei löydy tietoa. Google etsii kohteita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko tuo jälkimmäinen faktatietoa? Sulla varmaan on linkki aiheeseen...

   Luin tuon englanninkieliseltä sivulta jossa kerrotaan Emmerdalen juonipaljastuksia,nyt en enää muista mikä sen sivun nimi netissä oli,valitan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Luin tuon englanninkieliseltä sivulta jossa kerrotaan Emmerdalen juonipaljastuksia,nyt en enää muista mikä sen sivun nimi netissä oli,valitan.

   Ite olen nähnyt kevään jakson, jossa paljastuu että Joe on hengissä. Ei ainakaan näillä näkymin kuitenkaan palaa sarjaan.

   Tateja tulee Kimin lisäksi vielä yksi (+perheensä) kaupunkiin. Kimin poika Jamie (James).


 • Nyt kun Sarah saa uuden sydämen, Debbie on pidätetty, ottaako Cain Jackin luokseen vai Diana?
  Aika erikoista, että Andy ei ole lastensa elämässä enää lainkaan. En muista miksi hahmo poistui, oliko pako kuten Adamilla.

  • Oli pakko. Chrissie lavasti Lawrencen ampujaksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oli pakko. Chrissie lavasti Lawrencen ampujaksi.

   Oikeammin "Chrissie lavasti Lawrencen ampujaksi Andyn". Lawrence ei ampunut...


 • Faith ja Charity oli Sarahin potilashuoneessa, kun tyttö oli tuotu toipumaan sydämensiirtoleikkauksesta. Sielläkin Faith ja Charity keskustelivat käytävällä
  Kim Taten työntämisestä, sieltä yläparvelta. Charity siinä totesi Faithille, näin:
  Hyvä kun kerroit, että se olit sinä. Minun ei enää tarvitse epäillä Noahin syyllistyneen siihen.

  • Kiitos kun kerroit jo tapahtuneen ja helpotuksesi.


  • Faith ja Charity ryyppäävät viinaa samalla kun Sarah nukkuu viereisessä sängyssä leikkauksen jälkeen,törkeää!!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Faith ja Charity ryyppäävät viinaa samalla kun Sarah nukkuu viereisessä sängyssä leikkauksen jälkeen,törkeää!!

   Ottivat vain ryypyt! Ainakaan ei näytetty enempää.


 • Joe Tate hahmo ei palaa sarjaan. Kuukausia myöhemmin kerrotaan että asustaa Monacossa.
  Kimin oma poika tulee kevään jaksoissa. Pieni sinisilmäinen vaalea poika lähti kylästä äitinsä kanssa aikoinaan mutta palasi ruskeasilmäisenä ruskea tukkaisena 195cm takaisin.. Tuotannolla ilmeisesti fetissi ja pakkomielle erittäin pitkistä ei valkoista miehistä.

  • Joe on vielä kerran Emmerdalessa äänenä viikon parin päästä.


 • Faith työnsi Madame Taten parvekkeelta. Kim palaa sarjaan takaisin muutaman kuukauden päästä. Joe (siis hänen näyttelijänsä) lähti valloittamaan Hollywoodia mutta ei tainnut päästä Elton Johnin Oscar-jatkoja pidemmälle siinä hommassa eli voihan hän vielä vaikka joskus palatakin Emmerdalen kylään, ainakin ovi paluuseen jäi auki. Joe oli Englannissa aika pidetty hahmo, lähinnä kai siksi että näyttelijä Ned Porteousta pidetään siellä yleisesti ottaen aikamoisena komistuksena ja seksipommina. Kimin myötä kartanoon palaa sitten aikoinaan myös lisää uusia, ennennäkemättömiä Tateja.

 • Joen paluu Debbien ja lasten luokse olisi parasta. Debbien perhe ansaitsi jo viimein onnellisuutta ja tasapainoa. Miksihän muuten Charityn vammainen poika on jäänyt taas taka-alalle? Kuten Vanessan lapsikin. Vaahdotaan vain jostain tyhjänpäiväisestä Leylan ja Cliven romanssista ja Rossin ja Rebeccan lähdöstä. Sitäkin vatvotaan, kuinka Cain ja Moira käsittelee syyllisyyksiään murhista. Tosin, Cain vaan luulee tappaneensa. Mutta Moira tietää tappaneensa. Moiran pitäisi kokea enemmänkin syyllisyyttä. Kun Adam otti syyt niskoilleen äitinsä teosta ja joutui pakenemaan iäksi kylästä.

  • Etkö ole katsonut jaksoja? Miksi Joe Tate palaisi koska hän ei omista mitään HF Kartanosta eikä mitään muutakaa omaisuutta eikä rahaa hänellä ei ole kylässä ja mitä hän tekisi? Debbie etsii vain rikkaita elättäjiå kuten äitinsäkin. Evvk pari pyh. Kim Taten paluu oli suunniteltu ja nähdään muutaman kk päästä kun tulee vankilasta. Graham hoitelee bisneksiä . Debbie näyttelijällä on pulla uunissa alullaan ja odottelee äitiyslomaansa olemalla taustalla sarjassa talven,kevään jaksot. meillä ollaan lokakuun lopun jaksoissa 2018 nyt. Jäisipä Charley W jo viimein pysyvästi kotiin koska hänellä ns kemiaa ole kenenkään kanssa. Olen pettynyt koska Sarahin sydänvika ei johtanut kuolemaan jota tuottaja aiemmin vihjaili.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Etkö ole katsonut jaksoja? Miksi Joe Tate palaisi koska hän ei omista mitään HF Kartanosta eikä mitään muutakaa omaisuutta eikä rahaa hänellä ei ole kylässä ja mitä hän tekisi? Debbie etsii vain rikkaita elättäjiå kuten äitinsäkin. Evvk pari pyh. Kim Taten paluu oli suunniteltu ja nähdään muutaman kk päästä kun tulee vankilasta. Graham hoitelee bisneksiä . Debbie näyttelijällä on pulla uunissa alullaan ja odottelee äitiyslomaansa olemalla taustalla sarjassa talven,kevään jaksot. meillä ollaan lokakuun lopun jaksoissa 2018 nyt. Jäisipä Charley W jo viimein pysyvästi kotiin koska hänellä ns kemiaa ole kenenkään kanssa. Olen pettynyt koska Sarahin sydänvika ei johtanut kuolemaan jota tuottaja aiemmin vihjaili.

   "Debbie näyttelijällä"
   En tiedä sarjassa olevan Debie-nimistä näyttelijää. Debbietä näyttelevä on Charley Webb.

   "Jäisipä Charley W jo viimein pysyvästi kotiin koska hänellä ns kemiaa ole kenenkään kanssa"
   Tarkoititko näyttelijää vai roolihahmoa? Debbien rooliin kuuluu olla sellainen kuin on. Emme tiedä, millainen Charley Webb on siviilissä ja arkielämässä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Debbie näyttelijällä"
   En tiedä sarjassa olevan Debie-nimistä näyttelijää. Debbietä näyttelevä on Charley Webb.

   "Jäisipä Charley W jo viimein pysyvästi kotiin koska hänellä ns kemiaa ole kenenkään kanssa"
   Tarkoititko näyttelijää vai roolihahmoa? Debbien rooliin kuuluu olla sellainen kuin on. Emme tiedä, millainen Charley Webb on siviilissä ja arkielämässä.

   Piti kirjoittaa 'Debbie-nimistä näyttelijää'


  • Anonyymi kirjoitti:

   Piti kirjoittaa 'Debbie-nimistä näyttelijää'

   Passaan edellistä kirjoittajaa. Näyttelijär Charley "kivinaama" Webbillä, joka näyttelee Debbie Dinglea Emmerdale-nimisessä sarjassa ei ole kemiaa tai minkäänlaista yhteistä säveltä yhdenkään miehen kanssa, jonka kanssa sarja hänet parittaa. Hahmo eikä näyttelijä ei tunnu antavan sarjalle enää mitään uutta tai jännittävää joten hänet voisi hyvin siirtää syrjään varaston hyllylle pidemmäksikin aikaa, enpä usko kenellekään tulisi häntä ikävä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Passaan edellistä kirjoittajaa. Näyttelijär Charley "kivinaama" Webbillä, joka näyttelee Debbie Dinglea Emmerdale-nimisessä sarjassa ei ole kemiaa tai minkäänlaista yhteistä säveltä yhdenkään miehen kanssa, jonka kanssa sarja hänet parittaa. Hahmo eikä näyttelijä ei tunnu antavan sarjalle enää mitään uutta tai jännittävää joten hänet voisi hyvin siirtää syrjään varaston hyllylle pidemmäksikin aikaa, enpä usko kenellekään tulisi häntä ikävä.

   Joillekin ei tunnu menevän perille se, että hahmo määritellään käsikirjoituksessa ja edelleen ohjaaja sanoo, miten näyttelijän tulee näytellä hahmoa. Näyttelijä ei näyttele itseään vaan roolihahmoa. Debbien rooliin kuuluu olla kovanaama ja tavallaan tunteeton.
   Olette varmaan nähneet Charley Webbin esimerkiksi kotioloissa ja siten osaatte sanoa, millainen hän on siellä...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joillekin ei tunnu menevän perille se, että hahmo määritellään käsikirjoituksessa ja edelleen ohjaaja sanoo, miten näyttelijän tulee näytellä hahmoa. Näyttelijä ei näyttele itseään vaan roolihahmoa. Debbien rooliin kuuluu olla kovanaama ja tavallaan tunteeton.
   Olette varmaan nähneet Charley Webbin esimerkiksi kotioloissa ja siten osaatte sanoa, millainen hän on siellä...

   Charley Webb voi olla kotiäitinä vaikka kuinka pullantuoksuinen ja rakastettava. Emmerdalen näyttelijänä ainakin häneltä puuttuu karisma, vanha totuus on, että karismaa joko on tai ei . Tältä näyttelijältä se puuttuu.
   Myös Lachlan on yleensä tunteeton kovanaama ja jopa psykopaatti, mutta hänen esittäjältään löytyy se kuuluisa karisma.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joillekin ei tunnu menevän perille se, että hahmo määritellään käsikirjoituksessa ja edelleen ohjaaja sanoo, miten näyttelijän tulee näytellä hahmoa. Näyttelijä ei näyttele itseään vaan roolihahmoa. Debbien rooliin kuuluu olla kovanaama ja tavallaan tunteeton.
   Olette varmaan nähneet Charley Webbin esimerkiksi kotioloissa ja siten osaatte sanoa, millainen hän on siellä...

   Jos käsikirjoituksessa lukee että olette Joen(Rossin, Peten, lisää miehen nimi) kanssa sarjan historian kuumin romanssi ja ohjaajat, tuottajat ja Emmerdalen PR henkilöt tuputtuvat tätä samaa käsitystä katsojalle mutta lopputulos on korkeintaan kuin haalean kylmä sauna niin vika ei ole katsojassa tai tämän ymmärryksessä vaan ihan yksinkertaisesti näyttelijän täydellisessä kyvyttömyydessä luoda kemian ja romanssin taikaa vastanäyttelijänsä kanssa. Ja kun ihan pelkän aidon hymyn vääntäminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana niin parhaan näyttelijättären palkintoja Rva.Webbin on turha odottaa. Ja jokainen hänen elämäänsä vähänkin seuraava on nähnyt hänet kotonaan, sillä niin usein hän koti ja raskausjuttujaan People, OK ja muille roskalehdille lehdille yksinoikeudella myy. Englanninikielisissä Emmerdale keskusteluissa Debbieen viitataan usein "resting bitchface"-termillä ja sitä hän tosiaan on.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos käsikirjoituksessa lukee että olette Joen(Rossin, Peten, lisää miehen nimi) kanssa sarjan historian kuumin romanssi ja ohjaajat, tuottajat ja Emmerdalen PR henkilöt tuputtuvat tätä samaa käsitystä katsojalle mutta lopputulos on korkeintaan kuin haalean kylmä sauna niin vika ei ole katsojassa tai tämän ymmärryksessä vaan ihan yksinkertaisesti näyttelijän täydellisessä kyvyttömyydessä luoda kemian ja romanssin taikaa vastanäyttelijänsä kanssa. Ja kun ihan pelkän aidon hymyn vääntäminen tuntuu olevan työn ja tuskan takana niin parhaan näyttelijättären palkintoja Rva.Webbin on turha odottaa. Ja jokainen hänen elämäänsä vähänkin seuraava on nähnyt hänet kotonaan, sillä niin usein hän koti ja raskausjuttujaan People, OK ja muille roskalehdille lehdille yksinoikeudella myy. Englanninikielisissä Emmerdale keskusteluissa Debbieen viitataan usein "resting bitchface"-termillä ja sitä hän tosiaan on.

   Lisätään vielä että täällä kirjoitetut mielipiteet C.W kyvyttömyydestä näytellä ovat samoja kuin kymmeniä vuosia Englannissa sarjaa seuranneiden katsojien. Ja hän kuulemma on yhtä ylimielisen oloinen nyrpeä niiden mielestä jotka hänet ovat tavanneet. Lapsinäyttelijänä aloittaneille em. käytös on hyvin tyypillistä todellisuuden tajun puutetta omasta osaamisestaan tai ovat sekä että huit hapeleita kuten Kelvin F. isot verorästit,liiketoimintakielto. Esim. A.Quinlan osaa näyttellä romanttisesti, Pete ja Rhona kanssa mutta Debbie kanssa oli 0.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lisätään vielä että täällä kirjoitetut mielipiteet C.W kyvyttömyydestä näytellä ovat samoja kuin kymmeniä vuosia Englannissa sarjaa seuranneiden katsojien. Ja hän kuulemma on yhtä ylimielisen oloinen nyrpeä niiden mielestä jotka hänet ovat tavanneet. Lapsinäyttelijänä aloittaneille em. käytös on hyvin tyypillistä todellisuuden tajun puutetta omasta osaamisestaan tai ovat sekä että huit hapeleita kuten Kelvin F. isot verorästit,liiketoimintakielto. Esim. A.Quinlan osaa näyttellä romanttisesti, Pete ja Rhona kanssa mutta Debbie kanssa oli 0.

   Miten hän on alunperin päässyt näyttelemään Emmerdaleen, jos ei osaa näytellä (koe-esiintyminen)? Miksikähän Charley Webbiä ei ole vaihdettu toiseen näyttelijään, jos hän näyttelee väärin tai huonosti?
   Tosiasia on se, että Debbien rooliin kuuluu olla "kylmä kala".


 • Kyllä se vahvasti siltä näyttää, ettei Debbien näyttelijä osaa sen paremmin roolissa, kuin sen ulkopuolella näyttää iloista ilmettä. Synkkä kivinaama hän on ja varmasti siksi otettu rooliin, joka on samanlainen. Katsojia vain joskus saattaa alkaa tympäisemään, tämä Debbien kolkkous. Hän ei osaa edes lasten kanssa hymyillä sarjassa luontevasti.
  Kuinka hymyileminen voikin olla noin vaikeaa?

  • En hymyile hymyilemisen vuoksi enkä naura nauramisen vuoksi. Molempia vain silloin kun on aihetta.


  • Maanantain jaksossa hymyili (ainakin kaksi kertaa) ja mielestäni luontevasti. Mutta miten se luontevasti hymyileminen määritellään?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Maanantain jaksossa hymyili (ainakin kaksi kertaa) ja mielestäni luontevasti. Mutta miten se luontevasti hymyileminen määritellään?

   Eipä paljon hymyilyttäisi sinuakaan jos lapsesi olisi ollut sydämensiirrossa ja tulevaisuus sen suhteen olisi hyvin epävarmaa!!!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  62
  1009
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  484