Kuka vastaa laskuista?

Anonyymi

Kaverini sai raastuvan oikeudesta tiedon perinnästä, jonka Sonera oli lähettänyt perintään Sergei perintä firmaan. Laskut olivavat yhteensä 120 €. Lisäksi Sergei velkoo oikeudenkäyntikuluja ym. Yhteensä yli 300€,
Kaverini ei ole saanut ko. laskua, sillä posti ei ole niitä toimittanut. Muut laskut ovat tulleet Sähköisesti ja ne on kaikki maksettu.

Kaverini vuositulot ovat yli 100 000 € ja hän omistaa yli miljoonalla omaisuutta! Luottotiedot ovat puhtaat. Onko velkojilla lainkaan suhteellisuuden tajua? Ei ole uskottavaa, että kaverini jättäisi pikku laskut maksamatta. Sonera vaatii yhä maksuja ja samoin Sergei. Raastuvassa kehoitettiin maksamaan, sillä Sergein asianajajat ovat kuulema kovia!

Kaverini on tietenkin oikeassa, sillä hän ei ole saanut laskuja postista ! Varmaankin v-tututtaa maksaa ylimääistä ja antaa syyttömänä periksi! Mitä täällä ollaan mieltä?

2

64

  Vastaukset

  • Aika vanha juttu. Olisiko velka vanhentunut? Raastuvan oikeutta ei enää ole ollut 25 vuoteen ja Soneraa 15 vuoteen.

   Aika epätodennäköistä, että lasku sekö useat muistutukset olisivat kadonneet muuten kuin oman toiminnan takia. Ellei ole piiloteltu tarkoituksella ja jätetty osoitteen muutokset tekemättä.

  • Kysy jos sais maksettua useassa erässä,kaatuu muuten tuommonen talous.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Seksipommi Taru Kalenov tarjoilee herkkuja rivosti stringipeppunsa päältä: "Pitäisikö osallistua Talentiin?" - varoitus: sisältää paljasta pintaa!
  • Sara Sieppi ja Jutta Larm perustivat yhteisen yrityksen: rynnivät vauhdilla sisustusbisnekseen - "Yksin tuskin olisin uskaltanut tällaista perustaa!"
  • Näyttelijä Jessica Alban tytär Honor, 12, on kuin ilmetty äitinsä, pukeutuvatkin samoin - katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   586
   9281
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1146