Balkkanin Nostradamus

Anonyymi

Mitä mieltä olette BABA VANGAN ennustuksista?

12

1584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Emme ole mitään mieltä niistä koska emme tiedä, mitä hän on ennustellut.
      Yleensä kaikki ennustukset näkyvät menneen totaalisesti pieleen paitsi Johanneksen ilmestyskirja, jota uskollisesti toteutetaan. Ja toinen, David Wilkersonin kirja "Näky", uusintapainoksena "Näky nyt", josta suuri osa on toteutunut ja epäilemättä loputkin toteutuvat.
      Kannattaa lukea!

      • Anonyymi

        Katso gooklesta, hän on tiennyt paljon. Eurooppa tuhoutuu suuressa muslimisodassa mm.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso gooklesta, hän on tiennyt paljon. Eurooppa tuhoutuu suuressa muslimisodassa mm.

        Jep jep. Hän ennusti upeasti kolmannen maailmansodankin. Se alkoi marraskuussa 2010 ja loppui lokakuussa 2014. Ja jos ette huomanneet, niin Baba Vangan mukaan vuonna 2003 ihmiskunta oppi myös synkronoimaan ajattelunsa muiden lähistöllä olevien kanssa, eli siitä asti olemme voineet käyttää telepatiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso gooklesta, hän on tiennyt paljon. Eurooppa tuhoutuu suuressa muslimisodassa mm.

        Googlessa on tosin aika köyhästi Vangan ennustuksia. Tarkka lista on web-sivustolla http://vanga.ru/ , venäjäksi tietysti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Googlessa on tosin aika köyhästi Vangan ennustuksia. Tarkka lista on web-sivustolla http://vanga.ru/ , venäjäksi tietysti.

        Tässä pari otetta:

        Vuonna 2008 keksittiin parannuskeino syöpään. Lääke sisältää paljon rautaa. Syöpä on voitettu. Jos ette ole huomanneet.

        2024 Venäjällä alkaa rauhan ja vaurauden aikakausi, joka kestää tarkalleen 1000 vuotta.

        Eli ne muslimisodat eivät sitten koske ainakaan Venäjää. Ei vissiin voida enää laskea mitään osaa Venäjää Eurooppaan kuuluvaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä pari otetta:

        Vuonna 2008 keksittiin parannuskeino syöpään. Lääke sisältää paljon rautaa. Syöpä on voitettu. Jos ette ole huomanneet.

        2024 Venäjällä alkaa rauhan ja vaurauden aikakausi, joka kestää tarkalleen 1000 vuotta.

        Eli ne muslimisodat eivät sitten koske ainakaan Venäjää. Ei vissiin voida enää laskea mitään osaa Venäjää Eurooppaan kuuluvaksi?

        Entäpä, jos se muslimisota tuleekin ennen vuotta 2024...


    • Anonyymi

      Varmaan suurin osa toteutuu mutta ei kerrotussa aikataulussa, vaan paljon nopeammin.

    • Anonyymi

      Ovat kaupallista humpuukia. Ennustukset eivät ole toteutuneet.

    • Anonyymi

      MITEN JERUSALEMISTA SOVITAAN?

      Hienoa, että edes Reino Savola netissä opetti perinteistä helluntailaista lopun profetiaa. Siihen kuuluu Daniel 9:27 lopun ajassa selityksellä, että aikakausi vaihtuu tehtäessä seitsenvuotinen valerauhasopimus. Laskelmien mukaanhan sellaista on voitu odottaa seitsemän vuoden välein vuodesta 1986. Tulkinta on eräs parhaita, poikkeaa vain vähän ilmeisestä lopullisesta totuudesta, jonka olen esittänyt.

      YLEISIÄ PERIAATTEITA

      1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ. Profetiassa Jerusalemista sopimiselle on olemassa kaksi päälinjaa. Toisen mukaan Jerusalemista tehdään kansainvälinen kaupunki ja toisen mukaan Jerusalem sovitaan kokonaisuudessaan Israelille. Edellistä käsitystä edustaa mm. erinomaisen ennaltatietävä, Walvoordien "Huomenna Harmagedon" (RV 1975). Jälkimmäinen käsitys löytyy mm. kirjasta Colin Deal "Jeesuksen tulemuksen päivä ja hetki" (Kuva ja Sana 1983). Deal ei selitä, miksi Jerusalemista sovittaisiin niin, että kaupunki jäisikin yksin Israelille. Itse asiaa mietin ja päädyin siihen käsitykseen, että tämä ei olisi mahdollista kuin enintään siinä tapauksessa, että moskeijat todella tuhoutuvat ja uusi temppeli tulisi.

      2. SOPIMUKSEN PÄÄTEKIJÄT. Sopimuksen päätekijöissä on vuosituhansia oltu yhtä mieltä: tarvitaan viimeinen suuri Antikristus ja liiton vahvistaja myös Israelin puolelta. Päätulkinta näkee Antikristuksen olevan EU:n edustaja, mutta oma käsitykseni on poikennut siitä vuoden 1986 kirjaseni jälkeen: Herra Goog olisi sama kuin viimeinen suuri Antikristus. "Monien kanssa" antaa mahdollisuuden, että sopimusta ovat päätekijöiden lisäksi vahvistamassa monet muut. Israelin puolelta sopivana olen pitänyt esimerkiksi Amir Pereztä.

      3. SOPIMUKSEN KESTO. Reino Savolalla ja kumppaneilla sopimuksen kesto on asiassa kuin päätuntomerkki, "seitsemän vuoden ajaksi". Itse olisin samassa käsityksessä ellen olisi tutustunut myös Uuras Saarnivaaran ja sanomanaan monien muiden käännökseen "seitsemän vuoden aikana". Sillä miten pitkäksi aikaa valerauha vahvistetaan ei olisikaan mitään merkitystä. Savola toki odottaa, että sovitaan "7 vuoden ajaksi". Itse olen sanonut, että se seitsemän vuotta toki alkaa 7 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta. Profetian tarkoittama kaikki periaatteet täyttävä sopimus vahvistetaan sen 7 vuoden aikana, mutta kohdassa 1335 päivää Messiaan näkyvään paluuseen. 45 päivää ennen kuin Antikristus 3,5 vuodeksi hyökkää Jerusalemiin.

      4. SOPIMUKSEN VAHVISTUSAJANKOHTA. Sopimusta ei voida vahvistaa milloin tahansa. Erinomaista selitystä on toki ollut, että sopimus vahvistetaan jo aiemmin, mutta nyt oli pidetty mahdollisena talvea 2021, mutta ilmeisesti joudumme odottamaan vuoteen 2024 tai pidemmällekin. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/


      BABA VANGAN HYVÄ ENNUSTUS

      Jokseenkin kaikki on pielessä, mutta tämä yksi on mielenkiintoinen:
      "2024 Venäjällä alkaa rauhan ja vaurauden aikakausi, joka kestää tarkalleen 1000 vuotta." Eli seurakunnalle taitaa alkaa!

    • Anonyymi

      85 % ennustuksista on toteutunut. Gooklaa Balkkanin Nostradamus.

    • Anonyymi

      VUOSI 2024 NOUSEMASSA TODENNÄKÖISIMMÄKSI?
      Valerauhan ylösottoineen takarajana pidettäneen vuotta 2028. Mutta jos Gorba tulisi takaisin valtaan esimerkiksi nyt vuodenvaihteessa, valerauha ylösottoineen ehtisi vielä talveksi 2021. Onko liian aikaista pohtia vuotta 2024 ylösoton vuotena? Ainakin sillekin löytyy hyviä selityksiä.

      1. Johannes Keplerin laskelma 6000 vuotta Aadamista täyttyy 2024 ei tarkoita sitä, että ylösotto välttämättä tulisi jo aikaisemmin. 6000 vuotta jos Aadamista täyttyy 2024 se voikin tarkoittaa sitä, että silloin Tuhatvuotinen aika alkaa seurakunnalle ja seurakunnan tempauksella yläilmoihin.

      2. Mielenkiintoinen on myös tunnetun ja hyvin tienneen selvänäkijän, romanialaisen 1996 kuolleen sokean mummelin, Baba Vangan ennustus, että vuonna 2024 Venäjällä alkaa rauhan ja vaurauden aikakausi, joka kestää tarkalleen tuhat vuotta. Eräs käänsi sen Vangan venäjänkielisiltä sivuilta. Lähde: https://keskustelu.suomi24.fi/t/16091444/balkkanin-nostradamus

      Toki Venäjälläkin tosiuskoville alkaa Tuhatvuotinen aika, mutta ei Venäjällä valtiollisessa mielessä. Vuosi 2024 nousemassa todennäköisimmäksi ylösoton vuodeksi? HV

    • Anonyymi

      7 maata tulee sotimaan, niin että ammukset loppu joka maassa , terroriiskut luvassa eu maihin . Eu hajoa kokonaan. Nälän kriisi. Ruotsin puolelta voi tulla 3-4 vuoden päästä sotaa ..saas nähä. Sitä suomalaiset saa mitä tilaa eikö niin? Ei kannata olla ylimielinen valtio ja haukkua ihmisiä, itkete kaikki samoin kuin nämä viattomat muslimit ketkä ei oo syyllisi siihen että ovat syntynyt siellä missä ovatkin ja ketkä on koko elämänsä elännyt sodan keskellä pienestä lähtien. Osaa vielä ei tiedä miltä tämä tuntuu ennen kuin osuu tännekin .Kai sitten osate pitää suunsa kiinni jos enää jää mitään jäljelle...Pitäkää silmät korvat auki sillä 2024 myös luonto näyttää voimansa, ei juokse suomi pakon enää mistään, täälläkin on oma vuoronsa ja historia kuin vaan toistuu...Itse olen nähnyt koko maansa pimenä ja mustana. Merkki ilmeisesti siitä että elämää alkaa maanpallolla olla loppusuoralla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe