Einin kuontalo

Anonyymi

Eikö noille Einin hiuksille ole voitu tai osattu tehdä mitään?
Kamalan näköistä kun hiukset roikkuivat kuin räkä vanhalla hipillä!
Kun satsataan kauniisiin asusteisiin, niin miksi ei sitten nähdä vaivaa myös hiusten laiton suhteen?

9

93

Vastaukset

 • Hiukset oli tosi heikosti laitettu eikä mekkokaan ollut kovinkaan kaksinen.

 • Nehän ovat Einin tavaramerkki, hänellähän on aina hiukset noin. Ehkä tarkoitus näyttää nuoremmalta. Eini pukeutuu ainakin keikoille ikuiseen teinilookkiin.

  • Harmi, kun ei päässyt niin pitkälle (ihan hyvä että ei), että olis päässyt esiintymään niissä mikrosortseissaan, jotka ovat varmaan joka keikalla. Ikinuori kun luulee olevansa? Eilen tuli ihan semmonen tunne, että ei ihan kuulunut koko porukkaan, oli niin vaisun oloinen siellä takahuoneessa.


 • Samaa ihmettelin kun siellä kampaajat ja meikkaajat laittaa kaikkien esiintyjien hiukset ihan viimeisen päälle hienosti, niin miksi Einin hiukset vain roikkui.
  Jotenkin häiritsi katsella niitä.

 • Onhan hänellä jo ikää ja se näkyy. Ehkä vapaana olevien hiusten tarkoitus oli peittää isot silmäpussit ja jo tosi alas valahtaneet posket.
  Mutta silti propsit Einille, on kiva kun joku laulajatar pysyy luomuna ja näyttää ikäiseltään, eikä käy kiristyttämässä kasvojaan vuosittain niin kuin eräät.

 • Suorana ja sileänä päänmyötäisesti roikkuvat, pitkät hiukset ja jommalle kummalle puolelle vedetyllä sivujakaus. Tämä on ollut jo liian kauan naisten hiusmuoti ja kestomalli. Tämä malli on apinoitu. Teeveessä nähdyiltä julkkisnaisilta. Tv-filmitähdiltä ja artisteilta. Mallihan on ns."Laiskan hiusmalli" Se ei kasva mallistaan koskaan ulos. Sille ei tarvitse tehdä muuta, kuin sukia kammalla, tai harjalla suoraksi roikkumaan ja kehystämään kasvoja. Ainoa muutos, mitä tälle mallille jotkut tekee. Pätkäisee latvoja tasaiseksi ja värjäävät. Mutta mitään kampauksia ovat laiskoja tekemään, näihin roikkohiuksiinsa. Joskus vain sutaistaan huolimattomasti sipulinutturalle hiuslenkillä.

 • Einin erikoiseen, hieman väsyneeseen silmien muotoon sopisi nimenomaan ylöspäin nousevat hiukset tai kampaus tai kiharaa.

 • Jospa Eini nyt saisi pontta teetättää ammattilaisella jotain hiuksillensa.
  Kun ikä näkyy noinkin selvästi kasvoista ja silmäluomet raskaat, niin ei ilmettä roikkohiukset pelasta pätkääkään. Ei se kauan sitten menetetty nuoruus mikrosortseilla tai kamalilla hiuksilla tule takaisin. Päinvastoin. Ikä vaan korostuu.
  Rohkeutta kehiin ja vaikka kampaajan vaihto!
  Kaunis leikkaus tekisi ihmeitä!

  • Mitä jos keskittyisit vaan omiin hiuksiisi ja ihopoimuihisi. Ei taida shortsit sopia selluliitteihisi?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.