Einin kuontalo

Anonyymi

Eikö noille Einin hiuksille ole voitu tai osattu tehdä mitään?
Kamalan näköistä kun hiukset roikkuivat kuin räkä vanhalla hipillä!
Kun satsataan kauniisiin asusteisiin, niin miksi ei sitten nähdä vaivaa myös hiusten laiton suhteen?

9

114

  Vastaukset

  • Hiukset oli tosi heikosti laitettu eikä mekkokaan ollut kovinkaan kaksinen.

  • Nehän ovat Einin tavaramerkki, hänellähän on aina hiukset noin. Ehkä tarkoitus näyttää nuoremmalta. Eini pukeutuu ainakin keikoille ikuiseen teinilookkiin.

   • Harmi, kun ei päässyt niin pitkälle (ihan hyvä että ei), että olis päässyt esiintymään niissä mikrosortseissaan, jotka ovat varmaan joka keikalla. Ikinuori kun luulee olevansa? Eilen tuli ihan semmonen tunne, että ei ihan kuulunut koko porukkaan, oli niin vaisun oloinen siellä takahuoneessa.


  • Samaa ihmettelin kun siellä kampaajat ja meikkaajat laittaa kaikkien esiintyjien hiukset ihan viimeisen päälle hienosti, niin miksi Einin hiukset vain roikkui.
   Jotenkin häiritsi katsella niitä.

  • Onhan hänellä jo ikää ja se näkyy. Ehkä vapaana olevien hiusten tarkoitus oli peittää isot silmäpussit ja jo tosi alas valahtaneet posket.
   Mutta silti propsit Einille, on kiva kun joku laulajatar pysyy luomuna ja näyttää ikäiseltään, eikä käy kiristyttämässä kasvojaan vuosittain niin kuin eräät.

  • Suorana ja sileänä päänmyötäisesti roikkuvat, pitkät hiukset ja jommalle kummalle puolelle vedetyllä sivujakaus. Tämä on ollut jo liian kauan naisten hiusmuoti ja kestomalli. Tämä malli on apinoitu. Teeveessä nähdyiltä julkkisnaisilta. Tv-filmitähdiltä ja artisteilta. Mallihan on ns."Laiskan hiusmalli" Se ei kasva mallistaan koskaan ulos. Sille ei tarvitse tehdä muuta, kuin sukia kammalla, tai harjalla suoraksi roikkumaan ja kehystämään kasvoja. Ainoa muutos, mitä tälle mallille jotkut tekee. Pätkäisee latvoja tasaiseksi ja värjäävät. Mutta mitään kampauksia ovat laiskoja tekemään, näihin roikkohiuksiinsa. Joskus vain sutaistaan huolimattomasti sipulinutturalle hiuslenkillä.

  • Einin erikoiseen, hieman väsyneeseen silmien muotoon sopisi nimenomaan ylöspäin nousevat hiukset tai kampaus tai kiharaa.

  • Jospa Eini nyt saisi pontta teetättää ammattilaisella jotain hiuksillensa.
   Kun ikä näkyy noinkin selvästi kasvoista ja silmäluomet raskaat, niin ei ilmettä roikkohiukset pelasta pätkääkään. Ei se kauan sitten menetetty nuoruus mikrosortseilla tai kamalilla hiuksilla tule takaisin. Päinvastoin. Ikä vaan korostuu.
   Rohkeutta kehiin ja vaikka kampaajan vaihto!
   Kaunis leikkaus tekisi ihmeitä!

   • Mitä jos keskittyisit vaan omiin hiuksiisi ja ihopoimuihisi. Ei taida shortsit sopia selluliitteihisi?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   683
   13818
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   114
   2261
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   110
   1190
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1174
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   56
   944