Framery, Sarankulma

Anonyymi

Framery palkkaa työntekijöitä. Onko millainen paikka työskennellä? Entä maksetaanko siellä kunnon palkkaa?

11

289

  Vastaukset

  • Onko se aikaissemmin "Faneria"? Ainakaan vaneerin myymisellä ei pahemmin juhlita

  • Nii-in, kuinkahan rahakasta se puhelinkoppien valmistus voisi olla etenkin, kun työpaikkoja mainostaa jokainen kynnelle kykenevä vuokrariistofirma? Saa päätellä ihan itse, maksetaanko toimitusjohtajan palkkaa, vai oletko kenties ravintoketjussa se viimeinen lenkki, joka tekee varsinaisen työn mielellään ilmaiseksi.

   • Jos löytää itsensä tilanteesta, jossa ei ole mahdollisuuksia kuin matalapalkkaisiin töihin, niin voi pohtia niitä valintoja, joita on elämässään tehnyt, ja miettiä, mitä olisi kannattanut tehdä toisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos löytää itsensä tilanteesta, jossa ei ole mahdollisuuksia kuin matalapalkkaisiin töihin, niin voi pohtia niitä valintoja, joita on elämässään tehnyt, ja miettiä, mitä olisi kannattanut tehdä toisin.

    Jos löytää itsensä tilanteesta, jossa ei ole mahdollisuuksia kuin tarjota matalapalkkaisia töitä, niin voi pohtia niitä valintoja, joita on elämässään tehnyt, ja miettiä, mitä olisi kannattanut tehdä toisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos löytää itsensä tilanteesta, jossa ei ole mahdollisuuksia kuin tarjota matalapalkkaisia töitä, niin voi pohtia niitä valintoja, joita on elämässään tehnyt, ja miettiä, mitä olisi kannattanut tehdä toisin.

    Monikin yrittäjä on tilanteessa, jossa tarjoaa vain matalapalkkaisia töitä esimerkiksi erilaisiin varasto- ja raivaustehtäviin. Henkilöt, jotka noita töitä pestautuvat tekemään, ovat usein katkeria sille, joka heidät palkkaa. Kuka mahtaa olla yhtälössä voittaja...


  • Kaverini on töissä firmassa. Tuotannossa on kaiketi ihan ok oltavat. Kaksvuorohommaa pääsääntöisesti linjoilla. Perus kokoonpanohommia, mutta kaiketi vaihtelua on mahdollisuutta saada. Hyvät edut kaiketi on firmassa, mutta siihen se positiivisuus kuulemma jää. Kaikkea ihmeellisyyksiä HR:n ja johdon puolelta ja porukkaa savustetaan ulos, jos naama ei heitä miellytä tai sanot mielipitees, joka ei innosta. Tapahtunut lattiatasolla ja ylempänä. Lukuisia toimihenkilöiden loppuunpalamisia ja epäkohtelua. Pomot on kokemattomia ja nuoria. Yllätyin täysin, kun firmasta oon ite saanut ihan eri kuvaa, mutta näihän se menee, että seinien ulkopuolelle näytetään iloisuutta ja onnellisuutta. Palkat ei nouse vuosienkaan jälkeen. Bonuksetkin määritetään lähes mielivaltaisesti.

   • Hain tuonne töihin erään vuokrafirman kautta taannoin ihan mielenkiinnosta. Esittelyvideolla vaikutti oikein hyvältä. Firmasta soitettiin ja pyydettiin työhaastatteluun. Kysyin paljonko on palkka, säästääkseni kummankin osapuolen aikaa. No se oli vain vähän yli 11€ tunti ja tämä on kai yleinen palkka ihan vakityöntekijöillä siellä. Kiitin puhelimessa "mahdollisuudesta ja sanoin että jatkan nykyisessä työssä.
    Frameryn pääjehu oli taannoin verotietojen aikaan otsikoissa 20 millin tuloilla. On toki sen ansainnnut innovaatioillaan ja ahkeruudellaan. Selittänee kyllä myös osittain surkean palkan työntekijöillä kyseisessä puljussa.


  • Samaa kuullut että mikäli mielipiteet tai naama ei miellytä savustusprosessi alkaa. Muuten kuulemma mainio työnantaja mikäli mielipiteet eivät ole heidän mielestään vääriä :)

  • Voishan noita raivokoppeja laitella puistot täyteen.

   • Verhojen kanssa naimakoppeja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Verhojen kanssa naimakoppeja.

    Kiihkeää an ussexiä keskellä kaupunkia!ö jess!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   88
   3583