Ratkaisu ongelmapelaamiseen.

Anonyymi

Ongelmapelaamisen ratkaisu olis tunnistautuminen kaikissa Veikkauksen peleissä ja pelikatto esim 2€ päivässä. Eli pelasitpa mitä peliä tahansa niin 2€ enempää et voisi vuorokaudessa menettää!

15

65

  Vastaukset

  • Kyllä ongelmapelaaja osaa etsiä pelipaikan jossa ei ole rajoituksia.
   Kylmä totuus, jos pelaa yli varojensa, on typerys.

  • Jos kaikkiin peleihin olisi tunnistautumispakko, pelituotot jäisivät pienemmiksi, ei olisi tarpeeksi kannattavaa liiketoimintaa nykyiseen verrattuna.
   Pakollinen tunnistautuminen kaikkiin peleihin olisi erittäin tervetullut asia kaikin puolin pelaajien etua ajatellen.

  • Varmasti tepsisi veikkauksen ongelmapelaajiin tuo tunnistautuminen ja 2€ päivässä kattona, noh onhan sekin 60€ kuussa että aika paljon sekin. Mitä pienentyneisiin tuottoihun tulee niin tuotothan on hävittyä eili likaista rahaa mikä on aiheuttanut kärsimyksiä ja ongelmia pelaajille.

   • ''...tuotothan on hävittyä eili likaista rahaa...''
    Pelaaminen on täysin vapaaehtoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ''...tuotothan on hävittyä eili likaista rahaa...''
    Pelaaminen on täysin vapaaehtoista.

    Pelaajat maksavat peliyhtiön työntekijöiden, kenties teikäläisenkin palkat, joten heidän panostaan ei kannattaisi väheksyä. Jos pelaaminen vähenee, loppuu palkanmaksu monelta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pelaajat maksavat peliyhtiön työntekijöiden, kenties teikäläisenkin palkat, joten heidän panostaan ei kannattaisi väheksyä. Jos pelaaminen vähenee, loppuu palkanmaksu monelta.

    Kerran ongelmapelaamisen estäminen on veikkauksen velvoitteita eikä nykyisellä työntekijämäärällä tavoitetta ole saavutettu. Niin kovat otteet käyttöön kuten aloituksessa ehdotettiin, liikevaihdon jonka (pääasiallisesti ongelmapelaajat ovat aikaan saaneet ) kutistuessa pienenee samalla kulut jos porukkaa veikkaukselta jää työttömiksi.


  • sehän on tulossa että ilman veikkauksen korttia ei pysty pelaamaan.

   eli rupeet saamaan pitkässä juoksussa sen 85-90 rossaa takaisin.

   eli tarkoittaa sitä et ihan sama kun jos esim pelaa satkun kuussa ni vie sen kympin minkä hävii ni johonkin lokeroon.

   • Mutta ei ilmeisesti lottopeleihin kuitenkaan, peliautomaattejako tarkoitit?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta ei ilmeisesti lottopeleihin kuitenkaan, peliautomaattejako tarkoitit?

    kaikkiin veikan peleihin tunnistautuminen ja 2€ päivittäinen katto niin ei vois ongelmapelata.....


  • Rahalla pelaamisen haittoja ehkäistäkseen pelaamisen rajoittaminen erilaisin teknisin keinoin tarkoittaa vain ettei peli enää itsessään ole verrattavissa perinteiseen nopan heittoon. Mikä vitun rahapeli se semmoinen on kun lähdössä pelaajan todennäköisyys tuplata aloittamansa raha summa on vain 1 prosentti. On siivua vetämässä hyväntekeväisyys on palkat siinä on kaikki kolmannen sektorin kulut ym änkiämässä raharieskalle. Nykyisellä tyylillä pian rahapelaaminen on paskottu raha ahneiden homo paskalla.

   Halvin selkeä keino puuttua ongelmapelaamiseen. Pelit pois kaikki kaupoista kioskeista huoltoasemilta joka ainoa pois kaikki ja ne siirretään casinoille kuin ulkomailla, henkilöllisyys todistettava sisään päästäkseen.

   Mute ei käy kun pitää se vitun jokainen nappula saada mulkku päätösvaltaisten euta myöten.

   • 13 miljardille selän kääntäminen on mahdotonta sille joka sitä saa hypistellä vuoden aikana edes hetken sormissaan. Suomen vuosi budjetistakin se on jo yli kymmenes osa. Juha Sipilä lyhensi suomen velkaakin vain miljardin verran ja oli niin pulleaa poikaa tvssä. Eli päätelmä, 13 miljardia on liikaa hyllytettäväksi, siksi pelikoneita vain hieman vähennetään mutta tunnistautumis nippeleitä namiskoja lisätään maltillisesti poistamaan rahalla pelaamisen ongelmia.


  • No mutta eilen tuli melkoisen hyvät voitot myös lauantai Lotossa. Onnea onnekkaille!

  • Ratkaisu ongelmapelaamiseen on se, että tajuat yksinkertaisen peruskoulu matematiikan. Jos palautusprosentti pelikoneessa on 90% et voi voittaa pidemmän päälle.

   Lotossa toki voit voittaa 7 oikein ja olla loppuikäsi voitolla jota et ehkä ehdi häviämään takaisin, mutta lotossa taas pitäisi tajuta, että miten häviävän pieni todennäköisyys päävoittoon ja muihinkin voittoihin on,

   • Tällä palstalla ei yleensä tajuta;)


  • Kaikkiin peleihin, paitsi arpoihin, on tulossa tunnistautumispakko. Lottopeleihin toivottavasti jo heti ensi vuoden alusta.
   Viisas ja hyvä päätös Veikkaukselta kaikin puolin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   181
   8615
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   3825
  3. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   328
   3020
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   101
   2962
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1383