Antti Rinne (Sdp)- "vähä-älyinen taitamaton tyyppi"!

Anonyymi

Tämän ajatuksen tapaan olemme jo alkujaan Rinnettä arvioineet, mistä myöten! Eikö totta, mutta miten tämä nälvii jopa kirjaansa myöten hänen henkilönsä ja puolueensa suosion ylittäneet älykkäät ihmiset!?
Onhan tämä vihapuhetta - ja kirjoittelua mitä suuremmassa määrin, ja sanktiot sen mukaan - luulisi lakia lukeneen mutta ei siitä mitään oppineen henkilön tämäkin ottaa huomioon!

Joukkokanne Rinnettä vastaan kaikilta loukkausten kohteilta olisi oikein!
Antti Rinne erotettava ja ehkä englannin kurssille J. Aarnion sellikamuksi!
?-?-?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006284230.html

"Näin Rinne arvioi muita poliitikkoja ---
Näin Antti Rinne arvioi elämä­kerrassaan poliitikkoja: Halla-aho on ”älykäs ja taitava tyyppi, mieli­piteiltään sairas”...
IS kokosi Rinteen mietteitä muista ihmisistä.
1) ”Jussi Halla-ahoa ei kannata aliarvioida. Hän on älykäs ja taitava tyyppi, mutta mielipiteiltään sairas. Halla-aho ajaa kovaa talouspolitiikkaa, hän vähättelee väestön ikääntymiseen liittyviä ongelmia ja sanoo, että pärjäämme, vaikka tänne ei kukaan tulisi.”

2) ”Soini oli hillotolppansa saavuttaakseen valmis myymään melkein kaikki periaatteet suhteessa omaan arvopohjaansa. Soini ei ole rasistinen ihminen, mutta sen näimme, että hän antoi tuulensuojan halla-aholaiselle porukalle.”

3) ”Eero (Heinäluoma) sanoi, että en tulisi koskaan saamaan puoluekokouksessa äänistä kolmannesta enempää. Vastasin, että minulla oli eri käsitys ja luvut tiedossani. Siihen Eero totesi, että älä unta näe. Mielestäni Eero arvioi pahasti väärin vuonna 2007 päätyessään siihen, että hän ei jatka puheenjohtajana hävittyjen vaalien jälkeen. Syntyi kulminaatiopiste, jossa Sdp hämärässä sumussa lähti johonkin suuntaan.”
4) ”Jutta (Urpilainen) meni tekemään kardinaalimokan tiputtaessaan saman vaalikauden aikana yhteisöveroa kuusi prosenttiyksikköä. Viimeisen leikkauksen veroon hän teki vastoin sitä, mitä demareiden talouspoliittisessa työryhmässä oli yhdessä sovittu. Siellä oli päätetty, että Ruotsin kanssa sovittaisiin verokilpailun lopettamisesta emmekä enää kilpailisi keskenämme yhteisöverolla vaan varmistaisimme yhdessä hyvinvointivaltion rahoituspohjan.”

5) ”Alun perin ehdotin aiemmin tehdyn indeksileikkauksen perumista. Stubb sanoi, että hän oli ollut itse edellisessä hallituksessa päätöstä tekemässä ja pyysi siksi keksimään jotain muuta. Esitin takuueläkkeen nostoa ja eläketulovähennyksen muuttamista. Hän kuittasi ne puhelimessa ja sanoi, että ne ovat ok. Mutta sitten budjettiriihessä hän tuli sanomaan, että saat vain jommankumman. Silloin oli lähellä, etten päättänyt kaataa koko roskaa.”

6) ”En vieläkään ymmärrä, miksi Vapaavuori toimi sillä tavalla kuin toimi. Kyse oli puhtaasti tasavertaisesta kohtelusta: siitä, että Fennovoimaa ja TVO:ta olisi kohdeltu (TVO:n periaatepäätöshakemus hylättiin syyskuussa 2014, Fennovoiman hyväksyttiin) samoilla periaatteilla.”

Alexander Stubbin ja Antti Rinteen kemiat eivät kohdanneet.
Lähde: Matti Mörttisen ja Lauri Nurmen kirja Antti Rinne – Koko tarina (Into)

Olli Waris

33

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei anttia saa haukkua ketju poistetaan

      • Anonyymi

        Tämä ei ole haukkumista vaan todellinen kannanotto hänen muista henkilöistä tekemiinsä arvioihin!
        Sellaiset sallitaan niin kirjassaan kuin suo*i24-palastalla! On täällä jatkuvaa loukkaamista muistakin aivan uskomaton Pekka Haaviston millaus ja seksuaalisuuteen vetoaminen!

        EIKÄ MITÄÄN NIISTÄ ja samoin PS:n Halla-ahon henkilöön meneviä tarkoituksellisia halventamisia ja loukkauksia ei ole poisttu, ei monesta muustakaan henkilöstä! MIksi?
        Jos jotain niin poliisitutkintaa olisi aloitettava myös suomi-24:n sivujen "ylläpidosta" ja sitten jos aihetta antaa jatkaa muihin!


      • Anonyymi

        Rinne teki sote ratkaisun ja alkoi paikata lääkärivajetta joten nyt antaa
        sivullisista lääkärinlausuntoja


    • En ole kaikista asioista samaa mieltä AR:n kanssa, mutta luottamukselliseen tehtävään, kuten PLM tahi OLM ei niin vain eroteta.

      Erottamiseen vaadittaisiin työnantaja joka palkkaa töihin. Mitä töitä eduskunnan henkilöt ovat sinulle tehneet?

      Ja koska olet PS, niin selvennän nyt. Pyydä äitiäsi tulkitsemaan nämä hassut koukerot.

      Luottamustoimi ei ole verrattavissa palkkasuhteeseen.

      JK. Pyydä mammaasi luomaan sinulle nimimerkki.

    • Anonyymi

      Tulis vallankaappaus loppuu toi Rinteen touhu. Kannatusta ei ole joten ei ole siitäkään kiinni.

      • Anonyymi

        Anttikin on ihminen
        Sipilästämei boi sanoa samaa
        Sipilä pli rahansiirtokone köyhiltä rikkaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anttikin on ihminen
        Sipilästämei boi sanoa samaa
        Sipilä pli rahansiirtokone köyhiltä rikkaille.

        Rinnehän siirtääkin omaan taskuunsa velkarahaa


    • Anonyymi

      ei peruspunikilta ( sdp-finland) ole koskaan löydetty aivoista sähköistä toimintaa ........valitettavasti

    • Parhaansa Antti tekee, on jo saanut monta kaveriaan hyväpalkkaisiin toimiin/virkoihin, ja vasta 6kk hallitus ollut virassaan.Jos hallitus pysyy koko vaalikauden pystyssä ja Antin vauhti vain kiihtyy, niin koko julkinen hallinto on demarien "saastuttama." seuraaviin vaaleihin mennessä. Kauhea skenaario.

      • Anonyymi

        Linkki väitteisiisi, muutoin kokoomuspropagandaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki väitteisiisi, muutoin kokoomuspropagandaa.

        Jouko ei ole vieläkään keksinyt muuta sanottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jouko ei ole vieläkään keksinyt muuta sanottavaa.

        Älä viisastele kokkare.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viisastele kokkare.

        Sdp-hallituksen tilanne on tämän uutisen takana 25.10-19:

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bfc40529-f279-434c-b7ec-434a558e01d2
        _Mummo virui vesivahingon keskellä, eikä kukaan auttanut – naapurin Kirsi soitti hätäkeskukseen ja järkyttyi vanhuksen kohtelusta
        Tänään klo 10:46
        Helsinkiläisnaisen mukaan pääkaupungin sosiaali- ja kriisipäivystyksessä hoidettiin iäkkään naisen asiaa varsin kyseenalaisella tavalla. Päällikön mukaan työntekijät hoitivat asian kuten pitikin._...
        _____________
        Tämä tulee jatkumaan ja kohta sdp- pj. samassa jamassa pian kuin vanhus Helsingissä nyt oli!


    • Anonyymi

      Tästä se aloitetaan, valtion omaisuuden myyminen ja realisointi - ja sopiva summa mikä saadaan menee LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ Arikkaan kehtitys ""yhteistyöhön"" eli kasvualustaksi kasvamaan ''ihmiskorkoa'' eli väkeä Euroopan asuttamista varten!

      <>_Tämä asia lukee todellakin artikkelissa:

      ""_Valtion on määrä myydä tällä vaalikaudella merkittävä määrä omistuksiaan, sillä Antti Rinteen (sd) hallitus aikoo rahoittaa kolmen miljardin euron kertaluonteiset ”tulevaisuusinvestointinsa” pääosin omaisuuden myynneillä."__-

      §§
      https://www.hs.fi/talous/art-2000006284317.html _ katso kaaviot_

      Valtion sijoitusyhtiö Solidium myy osan Kemiran osakkeistaan – arvo lähes 90 miljoonaa euroa
      Solidium tarjoaa myyntiin kuusi miljoonaa Kemiran osaketta.
      VALTION sijoitusyhtiö Solidium myy osan omistamistaan pörssiyhtiö Kemiran osakkeista. Solidium tiedotti asiasta torstai-iltana.

      Solidium tarjoaa myyntiin kuusi miljoonaa Kemiran osaketta. Määrä vastaa noin 3,9:ää prosenttia kaikista teollisuuskemikaaleja valmistavan yhtiön osakkeista. Tällä hetkellä Solidiumin omistusosuus yhtiöstä on noin 14 prosenttia.

      Torstaina yhden Kemiran osakkeen hinta oli 14,7 euroa, joten kuuden miljoonan osakkeen arvo oli runsaat 88 miljoonaa euroa.

      Osakemyynnissä osakkeita tarjotaan suomalaisille ja kansainvälisille instituutiosijoittajille nopeutetussa tarjousmenettelyssä. Solidium arvioi tiedottavansa osakemyynnin lopputuloksesta perjantaina.

      ”Kemiran operatiivinen ja taloudellinen kehitys on ollut hyvää viime aikoina. Uskomme Kemiran kehityksen jatkuvan hyvänä myös jatkossa. Solidium tulee jatkamaan Kemiran toiseksi suurimpana omistajana yli 10 prosentin omistusosuudella”, sanoo Solidiumin toimitusjohtaja Antti Mäkinen tiedotteessa.

      KEMIRA kertoi torstaina kolmannen vuosineljänneksen tuloksestaan. Yhtiön liikevoitto kasvoi 69,2 miljoonaan euroon edellisvuoden 35,9 miljoonasta.

      Kemiran osake kallistui vahvan tulosjulkistuksen siivittämänä päivän aikana lähes kuusi prosenttia.

      Valtion on määrä myydä tällä vaalikaudella merkittävä määrä omistuksiaan, sillä Antti Rinteen (sd) hallitus aikoo rahoittaa kolmen miljardin euron kertaluonteiset ”tulevaisuusinvestointinsa” pääosin omaisuuden myynneillä.

    • Anonyymi

      ..kummallista SDP:ssä on aina ollut muitten suomalaisten luokittelu johinkin "poistettavien" tai "epäihmisten " ryhmiksi. Nyt ovat Halla-Ahoa tai perussuomalasia äänestäneet ihmiset agendalla. Onneksi demarit kuuluvat suomalaisten äänestäjien poistettavien listään Tosin kokoomus antaa täyden tukensa SDP:n tarpeellisuuden harhan kasvattamiseen halpatyövoiman tuonti yrityksillä ja pyrkimällä luomaan Suomeen katu-markkinat työntekoon.Apinakin tajuaa olla erimieltä tällaisen politiikan toeosta...

      • Anonyymi

        Kokoomus, kepu ja Rkp ovat haluavat koko ajan lisää halpatyövoimaa Suomeen.


    • Anonyymi

      Kun haukkuu toista mielipiteiltään sairaaksi niin voi kysyä kumpi oikeasti sairas on. Haukkuja vai haukuttu. Kallistuisin ensimmäiseen.

    • Anonyymi

      Taitaa nää arvion tehneet olla vähä- älyistä persu porukkaa

      • Anonyymi

        Persuviha taisi iskeä on paheneva tauti


    • Anonyymi

      sdp:n puniiki haara aiheutti v 1918 sisällisodan ja nyt sama on taas edessä................ Punikit ei ole oppineet edellisestä mitään.

      • Anonyymi

        Niipä taitaa olla. Kummalle puolelle SDP littyy mustien vai valkoisten


    • Anonyymi

      Mustien , koska ovat radikalisoituneet kommunismiin ja punikkuuteen

    • Anonyymi

      HörhöRinne vain mokasi
      Yle yrittää suojata pönttöä eikä pidä sen puheista haloota
      Pönttö kirjoitutti kirjansa ENNEN vaalitulosta tietämättä että PS NOUSEE JYRKÄSTI SOINISUOSTA pöntön omaa puoluetta gallupeissa suuremmaksi

      Raivo horjuttaa pöntön mielialaa hän luuli että PS katoaa vaaleissa 5 prosentin liikkeeksi siksi hän uskalsi näkyviä Hahoa

      Rinteen hallitusdemarit ovat perhetuttuja jolla Rinne pyrkii vallassapysymiseen

      • Anonyymi

        Niipä arvelinkin että jonkulainen Rinne klaani sinne palkattiin avustajiksi kovalla palkalla


    • Anonyymi

      Rinne pitäisikin saada pois vallasta. Syy miksi maanpetturuus tason toiminnat on toteutuneet vain Vihervasemmiston myös sdp ja keskustan, kokoomuksen kohdalla on se, että ne on olleet hallituksena ja omana aikanaan tehnyt korvaamatonta vahinkoa Suomelle. Jakeluverkon myyminen digitalle, Caruna kauppa jne. On asioita joita edes toinen nykyisiä parempi hallitus ei pysty suomalaisille korvata. Nämä tälläiset on niitä juttuja jotka pitäisi jokaisen muistaa valitessaan presidenttiä jne. Ei niitä pidä vain unohtaa mitä joku on ministerinä tehnyt. Käytännössä isommista puolueista vain Persut eivät ole mitään samanmittaluokan toimintaan syyllisiä kun eivät ole sellaisessa vastuussa vielä päässeet edes olemaan jossa sellainen ois mahdollista.

      Miten me suomalaiset ollaan niin nössöjä, että hyväksytään vaikka Caruna kauppa? Ei Haavistolla ollut siihen mitään koko kansan mandaattia eikä hyväksyntää ei todellakaan ja on syyllinen siihen lopun elämänsä vaikka vetäytyisi politiikasta. Samalla tavalla nekin aikoinaan ministereinä toimineet jotka ovat aikoinaan tehneet maanpetoksellista toimintaa silloin kun olivat ministereinä ovat vastuussa siitä hautaan saakka. Ne voidaan koska vain ottaa esille, teit silloin ja silloin tälläistä olet vastuussa. Se erottaa ministerin jopa politikon duunareista. Sama koskee myös erilaisia muita pysyväksi jääneitä kansanelämää vaikeuttavia leikkauksia heikennyksiä joita ovat olleet tekemässä. Ei ne sillä tavalla saa koskaan anteeksi asioita. Se kannattaa tiedostaa kun politikoksi ryhtyy tai politiikkan kentälle lähtee. Mitä enemmän vaihtoehtomediat ja ihmisten tietämys asioista lisääntyy aletaan enempi vaatia päätöksistä myös tilille. Kun aiemmin on pystytty median ja eduskunnan yhteistyönä salaamaan asioita kansalaisilta ja asiat on vain kerrottu niin että, kaikki meni niinkuin piti.

      • Anonyymi

        Eikös antti suunnittele lisää näitä valtion omaisuuden myyntejä???


    • Anonyymi

      Kusissit kaatuu ja totuus tulee esiin ,,,,,,,niin on aina tullut.. ja niin tulee aina tulemaan >>>>>>>>>>>>

    • Anonyymi

      Inhimillinen, asianajaja,ei voi olla tyhmä.

      Ajaa tavallisten ihmisten asioita, rehti mies ja siitä voisi moni kansanedustaja,ministeri ottaa oppia.

      Kun katsoo, kuuntelee persujen, kokoomuksen jne edustajia niin on todella rääväsuita,Orpokin kuin akat ja Halla-aho rasismin isä. Hyi olkoon.

      Mistä näitä löytyy , outoja miehiä on eduskunta pullollaan ja kun kuuntelee eduskunnan kyselytunteja ei voi uskoa, että kyseessä on kansanedustajia, niin etovia he ovat toisaan ja kansalaisia kohtaan.

    • Sipilää kunnioitan, koska hän ei ole homottaja. Rinnettä ja Orpoa en kunnioita, koska he ovat homottajia.

      • Anonyymi

        Musti-sedän muisti on LYHYT!? Tai valikoivaa plaatua...
        Antti Rinne oli ilmoittautunut ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA kesän 2019 Pride-marssille, ja oli silloin myös johtajan tapaaan kärjessä juuri asemaansa ja kannatustaan hehkuen ja hihkuen!

        Hän nimenomaan kannattaa tasa-arvoisuutta kaikille sukupuolesta riippumatta - jos ei ole vielä auennut näin paljon esillä ollut asia, ja unohtuu jo 3-4 kk aikana!
        Häpeäisit jos kykenet!


    • Anonyymi

      Isis-taistelijoiden kansalaisuus voidaan perua Tanskassa, Antti Rinne ei innostu ajatuksesta: ”Lähtökohtaisesti jokainen on syytön, kunnes todistetaan syylliseksi”

    • Anonyymi

      Niimpä pj. Antti Rinne ei ole itsekään vielä syyllinen ennen kuin tuomitaan!?

    • Anonyymi

      Kiitos nostosta"! Aina vaan yhtä ajankohtainen kuin pian kuukausi sitten avauksessa!

      Eikä se muuksi muutu lähtee tai tulee Sdp:n joku rikollinen lisää tai lähtee kuten Rinteen ja Helsingin luotto-somali teki!
      Rinne on aivan pihalla hän ei ole enää kärryillä, eli mukana missä mennään ja kuka johtaa maan hallitusta - hän vai joku muu kuten Vihrer-evakko Ohisalo "siirtolaisten kummitäti" , vai vassari Li Andersson?!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      90
      1968
    2. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      370
      1620
    3. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      29
      1490
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      69
      1316
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1085
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1021
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      950
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      70
      907
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      82
      892
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      856
    Aihe