Kirjastolle on käyttöä

Anonyymi

En kirjastona, mutta pienellä investoinnilla se saadaan muutettua kunnanjohtajan residenssiksi. Sopii siinä sitten vastaanottaa vieraita aitiopaikalla, niin ei tarvi nolosti viedä heitä vanhaan koulurakennukseen. Sitä paitsi halvempaa se näin on, kun rakennuttaa sitä kunnanjohtajien ja muun paremman väen "westendiä". Kunnanjohtaja kun arvostaa rantarakentamista, niin tavallaanhan se kirjasto on hänen rantatontti, kosteikko kun kosteikko.

1

55

Vastaukset

 • Ne jotka vielä muistaa ajan kun kirjasto oli siinä missä on nyt kunnantoimisto.oli se aika alkeellinen tila kirjastolle,mutta sai kelvata.Sen jälkeen kyseinen rakennus peruskorjattiin nykyiseen kuntoonsa.Kirsti Torikka oli siellä kirjastonhoitajana ja homma toimi.Nyt tehty suurella velalla Lähde kun nykynirppanokat ei pysty työskentelemään liian vanhoissa tiloissa.Kalliiksi tulee nykyaikana veronmaksajille kirjastotoimi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4357
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1716
 3. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  52
  1677
 4. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  558
 5. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  72
  509