Aihe

Emme ole enää mies ja nainen

Anonyymi

Eivätkö seksuaalivähemmistöt huomaa, että he tekevät hallaa miesten ja naisten oikeuksille olla mies/poika ja nainen/tyttö? Terveyssiteissäkään ei heidän mielestään saa enää olla mikään naiseen viittaavaa merkkiä, eli alaspäin olevaa ristiä ja tämä on viimeisin vitsi näiltä sankareilta tämän päivän lehdessä .

Miksi annamme valtaa tällaisille vähemmistöille? On tietysti hyvä, että heitä kunnioitetaan samalla tavalla, kuin meitä jokaista, mutta rajansa kaikella. Miksi pitää mainostaa olevansa esim. transseksuaali tai homoseksuaali ja tuoda sitä vahvasti esiin? Me heterot (normaalit) emme ole enää muutaman vuoden päästä samanarvoisia, emme ole miehiä, emme naisia. Olemme alistuneet henkilöiksi ja suomenlippu vaihtuu sateenkaarilipuksi. Emme käytä välttämättä ammateissakaan sukupuoleen viittaavia nimityksiä ja kohta sarjakuvasankareissa ei ole Teräsmiestä, ei Batmania.

Liikennemerkit muuttuvat varmasti lähivuosina sukupuolineuraaleiksi. Arvokkailta patsailta leikataan pallit pois, varsinkin Keski-Euroopassa (mikäli siellä tilanne on karannut yhtä käsistä, kuin täälläkin). Kela -korteissakaan ei ole sukupuoleen viittaavaa loppuosaa.

Mitenkähän poliisi kuuluttaa "henkilöä", jota se etsii rikoksesta tai kadonneeksi? Varmaan tuntomerkeillä isot tissit ja perse. Tai henkilöä, jolla on pallit. Tämä kiertää ainakin "mies" ja "nainen" termit. :))

Olemme kohta valtio, jossa jokainen kyttää toisiaan ja mitä sanoja sanotaan. Emme saa sanoa, koska sanat ovat kiellettyjä. Muuten olemme vankilassa tai saamme vähintään monen sadan euron sakot toisen loukkaamisesta. Näemme tällöin, kenellä on valta, kuin Neuvostoliiton aikaan.

10

66

  Vastaukset

  • "Liikennemerkit muuttuvat varmasti lähivuosina sukupuolineuraaleiksi."

   Olen kai sokea, tai vähintään heikkonäköinen, mutta en ole vieläkään löytänyt mitään sukupuolta erityisesti esiin nostavaa nykyisissä liikennemerkeissä.

   • Mies kävelee suojatien yli tyttölapsen kanssa suojatien merkissä, se jos mikä saa nämä uussukupuoliset raivon valtaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mies kävelee suojatien yli tyttölapsen kanssa suojatien merkissä, se jos mikä saa nämä uussukupuoliset raivon valtaan.

    Tietyömerkin muttuessa ns. sukupuolineutraaliksi se muuttuu myös kovin hulunkurikseksi, sillä en ole iässäni nähnyt yhtään ns. raksan muijaa tien varressa lapio kourassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mies kävelee suojatien yli tyttölapsen kanssa suojatien merkissä, se jos mikä saa nämä uussukupuoliset raivon valtaan.

    En kyllä näe tyttöä, enkä välttämättä miestäkään tässä merkissä

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_liikennemerkeistä#/media/Tiedosto:Finland_road_sign_511.svg


  • Nee- ja nai-sanoja ei saa käyttää kun niillä viitataan heidän mielestään vähempiarvoisiin. Kaikki haluavat olla valkoisia miehiä, mutta jos eivät pysty olemaan niin sitten syyttävät valkoista miestä kaikesta.

  • Emme ole. Emme enää oikeesti.

  • Aloittaja ei normaaliuden puuskassaan ehkä tajua että siitä justiin on kysymys,oikeu-
   desta olla poika/mies tahi tyttö/nainen. -Eiks je? Mikä tässä on vaikeaa? Normaalit heterot eivät kiinnosta oikein ketään joten olette ihan turvassa kauhukuvienne myö-
   tä. ;))

  • Kyllä anarkistit tietävät mitä tekevät. Tavoitteena on yhteiskunnan tuhoaminen ja hyvässä vauhdissa ollaan. Jos ei sota ehdi ensin, niin teemme itse selvän tästä maasta.

  • Suomen vaakunassa olevalta leijonalta vietiin pallit jo vuosia sitten.

  • Ihmetyttää, että vieläkin uutisissa puhutaan miehistä, naisista, pojista ja tytöistä.
   Joku sukupuoleton yhteiskunta loppui?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11232
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5582
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3852
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3293
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1858