Hieno Volvon hybridijärjestelmä

Anonyymi

Tässä sitä kädettömän R-Design D6 AWD sporttipellen onnea!

"Akkuvikainen plug in hybrid. Auto tuotu parisen kuukautta sitten suomeen, jolloin sillä ajettiin normaalisti. Auto vietiin ilmastoinnin kompressorinvaihtoon volvon merkkiliikkeeseen. Huollon jälkeen hybridi akusto ei kuitenkaan enää heräillyt, eikä yli tuhansien eurojen tutkiminenkaan tuottanut tulosta. Lopputuloksena volvon merkkihuolto kertoi että autoon on vaihdettava uusi hybridi akusto. Kustannusarvio noin 13000e. :)

Volvo ei ota osaa kustannuksiin, takuun tai minkään muunkaan puitteissa...

Alla raportti tähänmenssä tehdystä tutkimuksista.

Autoon nyt vaihdettu isg, koska äänti ja ac-kompressori. Kun hybridijärjestelmää kytketään virralliseksi ja mitataan eristysvastus, niin eristysvastusmittaus ei mene läpi.

Rajattu vika pois sulkemalla korkeajännite komponentit ja mitattu pelkän korkeajännite akun eristystä. Eristys korkeajänniteakussa on viallinen. Korkeajännite akku uusittava.

Katso kuva kustannusarviosta (viimeinen kuva)

Autohan on muuten siisti, ja ajettavuudeltaan hyvä. Autossa on toimiva 2.4 Diesel kone jota hybridijärjestelmänvian takia ei voi käynnistää. "

14

1771

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bilia ryöstökustannusarvio 13 000 euroa!

  • Anonyymi

   Taas on hölmöä kusetettu tuontiautolla ja sehän ansaitsee tällaisen uuden avauksen, ehkä jopa kolmannenkin??

  • Anonyymi

   Volvon laatua. IS:lle vinkkiä...sähkö ja hybridiauto tulevaisuutta, Näitä kun vielä kiinalaiset alkaa tekemään niin ei hyvääö päivää.

  • Anonyymi

   Autossa on TOISTAISEKSI toimiva D6 diesel moottori....siinä kintaalla kun apulaitehihna katkeaa....tai kansi vaatii kunnostusta johan tuossa on kilometrejä sen verran.

  • Anonyymi

   Semmottis porhon vanha lotjake ei suo iloa jälkipolville, ainakaan edullisesti!

  • Anonyymi

   Biltema battery vois olla sopiva

  • Anonyymi

   Ameriikasta hommata vanha Dodge pikkukasilla ei noita nyky romuja kestä erkkikään?

  • Anonyymi

   mutta eihän voima generaattori voi mennä koskaan vialle , ei niin koska ympärillä oleva piirilevy ja komponenttihelvetti menee , sydän eli roottori on mekaaninen olio ja piirilevy maailma on kylmäjuotos viidakko / komponentit ties vaikka kierrätyskamaa sieltä riisipeltojen laidoilta kun intialaiset lapset tekee ylitöitä.

   kaikki on liian kallista tavarantekijälle , kun lopuksi sais ilman ni vaatii siitäkin jo maksua vaivannäöstä , kapitalisti kulkee samaa ympyrää kuin kommunisti , suunta vai on eri mutta lopputulos sama.

   10 000 w akusto tossa eli ihan on polttomoottoriauto , tankki kuitenkin 60-80 litraa , autovero saatu tuolla 10 kw liki pois ,

   saiskohan tupakkamieskin norttiveron pois jos ei polttaisi askin viimeistä norttia. , direktiivi pitäisi verotettavana askina vain sellaista askia mistä poltetaan 20 tupakkaa.

  • Anonyymi

   sähkön vihollinen on kosteus , jo pienikin kosteus tekee oikosulun ja toimintahäiriön , onneksi täällä on aina kuivaa.

  • Anonyymi

   Kiinan ihmeet hahahhaa alibaba battery 50 eur

   • Anonyymi

    Kolehti keräys täytyy järjestää vaikevammaisille volvoille, joulun aikana! 🎅


  • Anonyymi

   elln musk keksii tuulesta temmatun sähkön millä ladata , aivan kuten tesla itse keksi , kaapelit liehuu tuulessa ja tesla latautuu , kaikki maksut puuttuu valtiolta tulee vain ajoneuvon käyttövalmius maksu 25 e / vuorokausi...huahaaaaaaaaa

   jos joku keksii ilmaisen elämän , valtio keksii perään , kompensaatio maksun , ilmaston hyväksi toki , pitäähän elititille saada varoja millä nämä kädettömät voivat ostaa peruselämän edellytykset , ettei perse jää pyyhkimättä, suu ruokkimatta ja peitto pesemättä ja iltasatukin pitää jonkun kertoa , tämä vaatii rahaa.

  • Anonyymi

   Ilmastoinninkompressorinvaihdossa todennäköisesti laitettu perinteistä sähköä johtavaa voiteluöljyä järjestelmään (perinteiset järjestelmät). Tästä väärästä ilmastoinninkompressorin öljystä johtuen akkuun on tullut eristysvastus vika. Hybiridiautojen ja täyssähköautojen korkeajännitekompressorit tarvitsevat sähköä johtamatonta kylmä-aineöljyä (spa2). Aika röyhkeää toimintaa, että huollossa laittavat sähköä johtavaa öljyä ilmastoinninkompressorille. Seurauksena oikosulku ja akun sähkön vuotaminen akustosta suoraan auton koriin/alustaan. Vikojen korjauksen maksajaksi sitten yritetään saada huoltamon sijasta auton omistaja, vaikka omistaja ei ole itse ollut vaihtotyön tekijänä.
   https://www.youtube.com/watch?v=2bANfstYmCg

  • Anonyymi

   Kateellisten turinaa. Volvo on edellä muita hybrideissä: tehokas, kiihtyy kuin urheiluauto, ja menee sähköllä 40-50 km. T8 ollut vuoden ja en muuta enää osta kuin korkeintaan täyssähkö-Volvo. Menkää töihin ja saatte rahaa, ja voitte harkita jopa Volvoa, kateelliset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   107
   2037
  2. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   124
   1490
  3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   109
   1487
  4. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1337
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   70
   1164
  6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   481
   1105
  7. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   60
   1058
  8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   88
   943
  9. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   902
  10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   138
   866
  Aihe