Pankaa ny rakentaen se helevatan uimahalli!

Anonyymi

Kaupunkimme päättäjät vatvoo ja vatvoo selvää asiaa. Uimahalli pitää olla tämän kokosessa kaupungissa. Muutetaan muutoin Sastamala kunnaksi. Emme voi sanoa olevamme kaupunkilaisia, jos ei ole uimahallia.

Jäähalli on, mutta sitä ei käytä juuri kukaan, ei ainakaan ikääntyneet, eikä moni nuorikaan siellä käy. Köyhällä ei ole varaa jäähallimaksuihin ja varakkaat vie penskansa Tampereelle kiakkoreeneihin tähtään Pyhäks Patrikiks.

Lentopallolle tehtiin areena, eikä siitä hyäry ku pelaajat, jotka pelaa mitalipelit Tampereella kun tänne ei mahdu. Turha vedota, että halli palvelee myös ammattikoululaisia. Ne ei muuta teekkään kun vemppaa liikkatuntinsa. Niin tehtiin mun aikana ja niin tekevät mopoautoista pimuja kyyläävät viiksivallut nykkin.

Sitten uimahalli. Sitä voi käyttää monet, kaiken ikäset. Paitti ne amiksiviikset. Ne pelkää, ett biksumimmit näkis, ettei niillä oo karvoja muuta kun nenänsä alla.

Näyttäkääs kaupunkin päättäjät niillä suareniämen maalaisille kekä täälä kaupunkissa määrää. Me vaiko ne landepaukut!

terv. ex-amiksiviiksi sekä biksuGILF

14

167

Vastaukset

 • Vammalan perussuomalaiset eivät tahdo maahanmuuttajille omia vuoroja mahdollisesti rakennettavaan uim ahalliin, joten jätettäköön koko halli rakentamatta, jotta maahanmuuttajat eivät myöskään omia vuorojaan saa!

 • Ei ole rahaa. Velkainen kaupunki ja lisää velkaako pitäisi ottaa uimareiden harrastusta varten?

  • Pieni maha ei raha .


 • Lienee hallin suunnitteluun menny jo ainakin yhden uimahallin verran massia.........joten tuskin on tulossa!kueioorahhaa!!!

 • Kaksi uimahallia oli mutta ei riittänyt suuruudenhulluille sastamalan päättäjille eikä ne jaksanut mennä 10km matkaa kun täytys ulkorapulta päästä kaatuun altaaseen

  • Totta puhut. Olisi vaan korjattu ne kuntoon, eikö pidettäisi tyhjillään ja silti kustannukset juoksee.


  • Karkun uimahallin voisi korjata pelkästään erityisryhmien tarpeisiin.


 • Uimahalli maksetaan vaikka sitten valtionosuuksilla jos niikseen tulee. On muutkin kunnat ja kaupungit kuralla, vaan uimahallit niissäkin on. Jos hallin takia kaadutaan, niin kaadutaan sitten tyylillä. Jos joudumme kriisiin ja valtion luupin alle, niin siellä sitten olemme ja uimahallia emme saa ikinä.

  Tiedoksi valittajille, että velkaantuminen ei hallia poista. Ei sitä helvetti nokialle kanneta, vaikka kaupungilta rahat loppuu. Valtiolta saadaan lisää ja jos siltä loppuu, niin lappu luukulle.

 • Sotkamo alensi veroprosenttia 1,5 % ensi vuodelle ja on sitten 19,75.

  Sastamalassa taas jo äänesteltiin, että pitäskö nostaa 0,25 prosentilla. Nythän prosentti on jo 20,75.

  Sotkamon veroale tuo noin 500 euroa vuodessa keskituloisen palkansaajan kukkaroon. Jos Sastamala väläyttelee veronnostoa jo nyt, niin mihin veroprosentti pompsahtaa, jos rakennetaan 10 miljoonan uimahalli ja siitä vielä seuraa miljoonan käyttökulut hamaan tulevaisuuteen.

  Sastamala on selvästi alisuorittaja Sotkamoon verrattuna. Voisikohan nälkämaa nimityksen jo siirtää pois menestyvästä Kainuusta ja ottaa sen käyttöön vaikka täällä Sastamalan tienoilla?

 • Uimahallia ei tämänkokoisessa kaupungissa tarvita, kun Huittisiin on matkaa alle 30 km. Ostakaa sieltä vuoroja Sastamalalaisille.
  Uusi suunniteltu liikekeskus on tekemässä Ideaparkin virhettä Lempäälässä eli suunnittelee takaosan näkymiä mahdollisille asiakkaille. Julkisivu pitää ehdottomasti olla pikatielle päin, jos sinne jotain rakennetaan tai ainakin vain pääty pikatielle päin.

 • Jäikö Satonen linnasta pois siksi, että saa itsenäisyyden iltana suunnitella huippu hakemusta uimahallin valtionosuuksia varten? Toivossa on hyvä elää.

  Olisi se ainakin vanhojen mummujen mieleen, kun Satonen vaimoineen saisi ensiuida upouuden uimahallin vihityksi!

  terv. Mummut Heinoolta

 • Kauan aikaa sitten kun rakennettiin jäähalli niin uimahalli sen olisi pitäny olla. Kuntapalveluahan tuo uimahalli on. Eikä toi etten itse käytä niin sama asia kuin kirjasto.
  Uinnin harrastajia kylläkin löytyy.

  • Hyvää liikuntaa on luistelukin


 • On toki kylläkin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  99
  4045
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  79
  520
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  96
  476
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  427