Temptation Island Suomi 6.kausi

Anonyymi

Hiljasta on toistaiseksi ollut, niin viritellään vähän keskustelua.

Mitä mieltä pareista?

Uskovaiset Josefin ja Leevi ollu vähä tylsiä, Leevi tosin vaikuttaa olevan enemmän suhteessaan mukana. Joskus on jotai epäilyttävää.

Viivin ja Lancen suhde vaikuttaa tasapainoiselta, ja Viivi osaa kantaa kehoaan kyl arvokkaasti. Hieno nainen, Lance ollu vähä hiljasempi.

Mari ja Väpä ollu kunno sekoilukaksikko. Veikkaan et molemmat pettää kyl kauden aikana, mut ehkä antaa toisilleen anteeksi.

Sit toi avoin suhde Santeri ja Eveliina on yhtä sekoilua. Paha sanoo mitä siit tulee.

9

356

Vastaukset

 • Nää on kaivettu jostain puhevikaisten kerhosta melkein kaikki.

  • Miten tälläsiä ohjelmia🙃! Ihan älytöntä sekoiluu😬! Tietosesti sekoillaan ja sit iltanuotiolla selvitellään itketään🙃🙃😩!


 • Eivät vaikuta penaalin terävimmiltä kyniltä.

 • Mitä sellainen alfanaaras kuin ADE näkee wäpän tasoisessa juntissa.

 • Onneksi Leevi pääsi horosta eroon, uskovainen muka ja heti valmis pettämään. Vaihtoi hyvännäköisen (liian) kunnollisen miehen rumaan musuun. Pääsi josku nyrkin ja hellan väliin, tuskin on pitka-aikainen suhde jos selviää edes hengissä.

  • Täytyy kyllä todeta, että Josku todisti koko Suomelle, että ei ainakaan ole mikään kristitty uskovainen. Pikemminkin Ilmestyskirjan portto.
   Hänen olemuksessaan koin jo heti alusta alkaen jotain demonista.
   Tulee vielä katumaan katkerasti ja silloin toivottavasti Leeviltä löytyy munaa osoittaa, että rikottua ei enää pysty korjaamaan parhaimmallakaan tahdolla.


  • 18 ratkaisi.


 • Myönnettävä on, että Joskun toiminta oli vähän kyseenalaista, mutta toisaalta kaikessa kunnollisuudessaan Leevi oli kyllä aika tukala tyyppi parisuhteen kannalta ajateltuna. Näin ollen Joskun säädöt Jeppen kanssa ja rakastuminen Karimiin olivat oiretta tukalasta parisuhteesta. Rakastuivat ihan kunnolla Josefin ja Karim. Aika näyttää riittääkö kärsivällisyyttä ja tahtotilaa ihan sitoutumiseen ja pidempään suhteeseen asti. Julkisuushan tuossa on pirunmoinen haaste. Ei siksi, että julkisuus niinkään suhdetta pilaisi, vaan kuinka säilyttää avoimuus ja aitous tunteiden suhteen kun julkisesti ovat pari.

  • Ja musun kanssako ei ole tukalaa, sehän on jo nyt mustasukkainen ja kohta ei saa tehdä yhtään mitään.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  105
  4225
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  79
  525
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  97
  510
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  433
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  18
  384