Sopeutumisraha

Anonyymi

Nyt viestiteltiin erään pudonneen kansanedustajan menneen entiseen työhönsä, mutta vain noin 50 prosenttisella työajalla, itsekö näin halusi vai kyseinen työnantaja jotenkin hyötyä myös, samalla voi nostaa täyden sopeutumisrahan. Onko se oma työ niin raskasta, että ei olisi voinut tehdä koko aikaisesti. Näin hän järjestl itselleen rahan saannin 65 vuotiaaksi, jolla vielä kartuttaa tulevaa eläkettään.

Varmasti tuohon toimeen olisi ollut tulijoita kokoaikaisesti ja näin olisi yksi työtön vähemmän, nuori ihminen olisi saanut tulevaisuuden.

Sitten on näitä sopeutumisrahan nostajia, jotka ovat koko kansaneläkeajan nostaneet yrityksiensä osinkoja jopa suuria summia, tiedän että Suomessa on monia, jotka ovat täysin järjestäneet elämänsä tulot sijoituksilla, joista saadaan pääomatuloa ja näin verotus saadaan korkeintaan tuohon 33 prosenttiin.

Kun tämä kikkailu lopetetaan ja nähdään kansalaisten mahdollisuudet saada työtä ja elää työllään , sillä kansanedustajat ym. muut virkamiehet ovat ihan samalla viivalla ei heidän tulisi saada ja vielä julkisista varoista tällaisia etuuksia, sillä kansanedustajan tai ministerin työ on jo alkuaan määräiaikainen sen 4 vuotta. Moni näyttää kuvittelevan sen olevan eläkeikään saattava virka, sillä sellaista nurinaa ja murinaa ja valitsijoiden syyttelyä on ilmassa eri paikkakunnilla.

Jos valitaan määräaikaiseen työhön, tavallisella ihmisellä, sitä joko jatketaan tai se loppuu ja sitten hän työttömyyspäivärahaa tai hakee uuden työn itse.

Eihän näitä niin kovin montaa nostajaa ole, mutta tasavertaiseuuden vuoksi ei pitäisi olla yhtäkään, kun tuo heidän etunsa kerätään kansalaisilta veroina, joiden tulot eivät ole puoltakaan tuosta . Ja samalla viedään nuorilta mattoa jalkojen alta.

1

<50

Vastaukset

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.