Maapallo on nationalistinen enimmältään

Anonyymi

Globaaleja valtioita on vain kourallinen.
Maa on globaali kun siihen muuttaa väkeä kaikialta maailmasta.

Maa on nationalistinen kun siihen ei muuta väkeä kaikialta, mutta esim. paikallisesti lähialueilta.

Suurin osa maapalloa on nationalistista.

Maapallon kulttuuri lepää nationalismin varalla.
Ne ovat ihmisten juuria, joita ei katkaista vielä koskaan.
Mitä tapahtuu kun juuri katkaistaan?
Syntyykö sotia?

Varsinkin afrikkalaisia juuria leikkaamalla saa kaaosta aikaan.
Ihmisten puu kaatuu.

YouTubessa on videoita kuinka kaikki maan asukkaat sekoittuvat.

Puhummekin enemmistöstä aina kun yritämme todistaa asioita.

Globaaliin maahan kuuluu kolmea päärotua prosentuaalisesti niiden globaalisesta määrästä. Lukuun vaikuttaa, uskon, jälleen asuinpaikka, missä rotuja on paljon.

Kannattaako kaikkien olla globaali?
Globaali valtio näyttää ihmisen kehityksen suuntia, keksii uutta.
Voi samassa kysyä, mitä huonoja omiaisuuksia globalismissa on?

Tällä näkyminen maapalloon kuuluu samaan aikaan molemmat nationalismi ja globalismi.

1

<50

Vastaukset

 • Upea globaaliuden määritelmä. Varmaankin kehitelty aivan yläasteen ekalla - jopa tokalla luokalla. Hehän osaavat yhteeen- ja vähennyslaskua.

  Toivottavasti - todellisuudentajun säilyttämiseksi - kuitenkin katsoitte dokumentin Yritykset vallankaappaajina (vap.suom). Siltä varalta, että ette katsonut, palautan palstalle johdantoviestini:

  Globaali kapitalistinen anarkia a la Trump et al.
  Anonyymi 2019-1111 (n klo 17)

  Trump saarnaa "America (lue: Trump ja muut miljardöörit) first" ja haukkuu globalistit. Toisen globalistin mielestä valtio on globalistinen riippuen muuttovirran lähteiden määrästä. Nämä eivät ole todellisia globalismeja.

  Ja toisaalta: Ovat, sillä kaiki toiminta-alat enemmän tai vähemmän ja monessakin mielessä laajenevat (jopa globaalistuvat) jo yksistään googlaamisen takia, puhumattakaan tarkoituksellisesta tirkistelystä, kähminnästä ja kaikenlaisen sotakaluston vaikutusalueen kasvusta. Teknologian myötä kaikki globalisoituu.

  Suurin, salakavalin ja tuhoisin on kuitenkin tuo Amerikka ensin - tai myös freedomin ja demockercyn fraasilla tajunta(teollisuus)virtaan uitetun valtioterrorin (ulkomailla) ja -anarkian (kotimaassa) oppi, jonka mukaan valtio ja kansainväliset organisaatiot ovat ongelma.

  Ratkaisuksi uusliberalisteiksi leperrellyt terrroristit tarjoavat suurta rahaa, kuten taannoin rikollisesti vallattuun Irakiin tuomalla yöllä lentokoneellisen setelleitä levitettäväksi kottikärryillä Bagdadiin ( Lähettäjät Wolfowitz, Cheney ja Rumsfelt eivät ole lastenkotikarkureita, vaan valtioterroristeja, ent. USAn hallituksen jäseniä). Kyllä jälkeä syntyikin: Isis Kalifeineen. Ratkaisusta tuli monta ongelmaa.

  Tässä vaiheessa aina saan kuulla, että kyllähän Stalinkin tappoi ihmisiä miljoonittain - kyllä, mutta henkilökohtaisen vainoharhansa seurauksena. Yhteistä on vain viallinen demokratia ja liiallinen vallan keskittäminen - sekä valtiosuvereniteetti. Enkö nyt tekstaa itseni pussiin? En, sillä ainoa ratkaisu valtiollsesti pirstotuneen ihmiskunnan ongelmiin on globaali hallinto, maailmanhallitus ja globaali demokratia (Ei mikään jenkkiläinen äänestystuloksen arvontajärjestelmä).

  Näitä ajatuksia kuultanee nyt muualtakin kuin S24:n trollilta ja vasurilta (nimitykset arvon lukijoilta), kun katsotaan seuraava TV1:n ohjelma:
  "The Corporate Coup D'État. Jos tavallisesta ihmisestä tuntuu siltä, että nykyään suuryritykset ohjailevat hänen elämäänsä, ajatus ei valitettavasti ole välttämättä väärä. Donald Trumpin valinta Yhdysvaltain 45:nneksi presidentiksi saattoi ehkä yllättää osan ihmisistä, mutta oikeastaan Trump on seurausta jo 45 vuotta sitten alkaneesta vallankaappauksesta. Ohjaaja: Fred Peabody, Kanada, 2018. "

  Lopuksi: Quo vadis, ns. yhteiskunnallinen keskustelukanava Suomi 24 - perustelemattomine sensuureineen ?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  93
  3741
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  514
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  86
  406
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  406