Häpäiset Raamatun, Päivi Räsänen!

Anonyymi

Häpäiset Raamatun sanoman käyttämällä sitä poliittisiin tarkoituksiin. Onko oma julkisuuskuvasi tärkeämpi kuin muiden ihmisten?

33

72

  Vastaukset

  • Hän ilmoitti tänään televisiossa, ettei edes häpeä tekojaan.

   • Mihin poliittisiin tarkoituksiin? Muuthan ovat hänet julkisuuteen vetäneet.
    Hänhän sanoi vaan omassa twitter viestissä mitä Raamattu ilmoittaa mistäkin.
    Media sitten hoiti tuon julkisuuden.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mihin poliittisiin tarkoituksiin? Muuthan ovat hänet julkisuuteen vetäneet.
    Hänhän sanoi vaan omassa twitter viestissä mitä Raamattu ilmoittaa mistäkin.
    Media sitten hoiti tuon julkisuuden.

    Kuten Luterilaisuus yleensä kuin myös Päivi Räsänen käyttää Raamatun ilmoituksia jumalattomien ihmisten alistamiseen.
    Valehtelenko ?

    Raamatun opetukset on kohdenntuu Jeesukseen uskoville ihmisille - ei maailmassa oleville jumalattomille ihmisille. JUMALA nimenomaan ilmoittaakin - tähän liittyen - miten kaikki on tehtävä uskossa ja jos ei tee, niin tekee syntiä.
    Jumalaton ihminen ei voi koskaan tehdä JUMALAN tahtoa - mitään uskossa.

    On täysin eri asia, jos Raamatun ilmoituksia tutkitaan ja kohdistetaan niitä seurakuntaan. Uskoviin sisariin ja veljiin.

    Tuohon todellisuuteen / JUMALAN ilmoituksiin liittyen, soisin virkavallan puuttuvan voimakeinoin Päivi Räsäsen toimintaan. Tehdä samalla JUMALAN tahto.

    Markku Lievonen


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mihin poliittisiin tarkoituksiin? Muuthan ovat hänet julkisuuteen vetäneet.
    Hänhän sanoi vaan omassa twitter viestissä mitä Raamattu ilmoittaa mistäkin.
    Media sitten hoiti tuon julkisuuden.

    Päivi Räsänen on eduskunnassa puhuessaan lukenut Raamattua, ja politiikkaahan eduskunnassa tehdään koko ajan.

    Eilen oli nettilehdissä kuvia, joissa Päivi seisoo poliisitalon edessä Raamattu kädessään, ja sitten vielä ottaa itsestään kuvia kännykkäkamerallaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Päivi Räsänen on eduskunnassa puhuessaan lukenut Raamattua, ja politiikkaahan eduskunnassa tehdään koko ajan.

    Eilen oli nettilehdissä kuvia, joissa Päivi seisoo poliisitalon edessä Raamattu kädessään, ja sitten vielä ottaa itsestään kuvia kännykkäkamerallaan.

    Seisoohan ne homot ja lesbotkin sateenkaarilippunsa ja huivinsa kanssa. Tuovat kyllä kantansa selvästi esiin. Varastaneet vielä sateenkaarenkin itselleen. Aivan samalla tavalla ottavat kuvia itsestään.


  • Unohtakaa nyt nuo raamatut ja muut sadut. Saisi Räsänenkin unohtaa vaikka paljon ajatteleekin normaalisti.
   Nyt on kyse normaalista elämästä jossa tietysti suurin osa normaaleista ihmisitä on Räsäsen kanssa samaa mieltä ilman mitää uskontoja.
   Asia kun nyt tulee julkisesti esiin niin olisi myös hyvä puhua mielenterveysongelmista ja niiden hoidosta niin sateenkaari porukan kun uskovaisten osalta. Ei kai kellään olisi mitään tätä vastaan, jos on niin miksi.

  • Tämä Päivi Räsäsen tapaus tulisi viedä korkeimpaan oikeuteen ja tehdä siten ennakkopäätös tämän kaltaisesta toiminnasta. Luterilaisen kirkon vallan johdosta Suomessa oikein suojellaan tätä asiaa, miten Raamatulla alistetaan maailman ihmisiä - jumalattomia. Edes uskosta osalliset eivät tuo tätä asiaa oikein Raamatun valossa, vaan pitävät normaalina alistaa Raamatun ilmoituksin jumalattomia ihmisiä.

   JUMALA ei anna pientäkään valtaa alistaa jumalattomia - uskosta osattomia JUMALAN lain ja opetuksien alle. Raamatun sana on selkeä, miten uskovalle ihmiselle on annattu tehtävä / oikeus tiedottaa maailmalle ihmisen turmeltueisuuden tilasta ja miten JUMALA aivoitti pelastaa ihmisen tästä tilasta. Kyseessä on ilosanoma / pelastussanoma - eikä missään nimessä ja muodoin turmeltuneen ihmisen alistamisesta.

   Esim. Päivi Räsäsellä/kään ei ole mitään oikeutta ja valtaa edes arvostella homoudesta kärsivää jumalatonta - maailman ihmistä. Ainoastaan tiedottaa hänen turmeltuneisuudestaan, joka on kollektiivinen tila koko ihmislajissa. Taas Päivi Räsänenkin saa elää omaa arkeaan uskonsa mukaan , koska maassamme on tähän vapaus.

   Soisin ilomielin asian jatkuvan korkeimmissa oikeusasteissa ja tehdä päätös Raamatun ilmoitusten pohjalta ja samalla selkeytää myös kirkon toiminta ja valta jumalattomiin ihmisiin. Sekasotku, joka tulee juuri siitä, miten koko laitos / kirkko kostuu jumalattomista ihmisistä, jotka vauvana on liitetty laitokseen - kirkkoon. Melkoista hönötystä kirkon taholta ja siten kuvitellaan tällä toiminnalla saavan oikeuden ja vallan jumalattomien ihmisten hallitsemiseen Raamatun avulla. Jopa kirkon ulkopuolella olevia.

   • Olet ilmeisesti sitä mieltä, että muut saa sanoa mielipiteensä, mutta Räsänen ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olet ilmeisesti sitä mieltä, että muut saa sanoa mielipiteensä, mutta Räsänen ei.

    Kaikilla ihmisillä maassamme on sanan vapaus sanoa mielipiteitään ja näkemyksiään. Mutta, kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta alistaa Raamatun ilmoituksilla toistaan. Raamattu on ihmeellinen kirjanen. Oikeassa valossa nähtynä se antaa - jopa ihmiselle uuden positiivisen elämän ja taas väärässä valossa tuotuna se ongelmoittaa ihmistä entisestään - sivullisiakin.
    Raamattu on - jopa vaaralllinen kirjanen ihmisen kädessä, joka hamuaa valtaa ja yleensä toisen ihmisen alistamista / määräämistä.

    Päivi Räsänen tekee - on edennyt käyttäytymisessään aivan muualle kuin olla mielipidetasolla. Jos tutkit hänen mielikuviaan - käyttäytymistään, niin hänen päämääränsä toteutuessaan - esim. homoudesta kärsivät ihmiset olisi helisemässä. Juuri poliisi yleensä puuttuukin näihin ihmisten mielikuvien ohjaamaan päämääärään ja pyrkii estämään päämäärän toteutumista. Kohdistuen tiettyä ihmisryhmää kohtaan. KUKAAN taho - edes virkavalta tms. ei edes puutu tai estä ihmisen toimintaa,, joka puhuu kolektiivisesta ihmislajin turmeltuneesta tilasta - johon homouskin liittyy.

    On siis aivan kaksi eri asiaa - valtava ero, jos ihminen mielipiteissään käsittelee ihmisen turmeltuneisuutta kuin käsittelisi tiettyä ihmisryhmää kuten Päivi Räsänen syyllistyy käyttäytymisesään.

    Eikö ihminen, joka tituleeraa itseään Jeesukseen uskovaksi edes ymmärrä tätä tärkeää JUMALAN imoittusta , joka on punainen lanka myös Päivi Räsäsen kielteiseen toimintaan liittyen;

    1Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja. Room.2

    Siis koko ihmislaji on turmeltuneessa tilassa ja siten JUMALA varoittamalla varoittaa uskosta osallista ihmistä tuomitsemista toistaan turmetuneisuuden ilmentymästä. Tiedottaa voi, mutta ei syyllistää.

    J-O-S, Päivi Räsänen puhuisi homoudesta ihmislajin turmetuneisuuteen liittyen,niin tianne olisi aivan toinen. Lisäksi Päivi on täysin ulkona homouden ilmentymisestä ja siten liittää Room 1 ilmoituksen homouteen. Vaikka - todistettavasti Room 1 ilmoitus kuvaa ihmislajin määrättyä vaihetta ja siihen liittyen HETERO ihmisen käyttäytymistä. Yliseksuaalisuus / kiima ja vaihtaneet siten luonnollisen seksuaalisen käyttäytymisen luonnottamaan.
    Päivi Räsäsessäkin on hyvä ilmentymä, miten hän sokeutuneena ottaa jakeen sieltä ja toisen täältä ja rakentaa mielivunsa siten valheellisuuden pohjalle - pois todellisuudesta. Sokeana ei näe kokonaisuutta esim . Room 1......3 ilmoituksesta. Ihmisen käyttäytymisestä.
    Yleistäen voin kertoa, miten Raamattu on kirja, joka kuvaa ihmislajin eri vaiheita, joita koko ihmislaji historiansa aikana joutuu kulkemaan läpi. Kuvaus kaikkivaltiaan JUMALAN aivoituksista luomaansa ihmistä kohtaan.

    Markku Lievonen


   • Kirkkohan puolustaa kolmatta sukupuolta ja homoutta, ei suinkaan Päiviä. Muilla kyllä saa olla kanta, mutta ei Päivillä. Suomen pitäisi puhaltaa peli poikki ja palauttaa sananvapaus. Kirkosta katoaa niin raamattuun uskovat kuin tapakristitytkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirkkohan puolustaa kolmatta sukupuolta ja homoutta, ei suinkaan Päiviä. Muilla kyllä saa olla kanta, mutta ei Päivillä. Suomen pitäisi puhaltaa peli poikki ja palauttaa sananvapaus. Kirkosta katoaa niin raamattuun uskovat kuin tapakristitytkin.

    >>Muilla kyllä saa olla kanta, mutta ei Päivillä. Suomen pitäisi puhaltaa peli poikki ja palauttaa sananvapaus.<<

    Edelleen painotan. Jos ihminen tituleeraa itsensä Jeesukseen uskovaksi / opetuksiin, niin kaikkivaltias JUMALA on taho, joka suitsee Jeesukseen uskovan ihmisen suun. Toki maallinen lakikin kieltää kiihottamisen kansanryhmää vastaan, mutta uskovan ihmisen tilanteessa JUMALAN tahdon toteuttaminen tulisi olla se korkein vaikuttaja.

    Eli: Miksi Päivi Räsänen EI KUNNIOITA ja toimi Raamatun mukaan tässä sanan vaputeen liittyen. Ole maassa suolana ja valona.

    Vakavasti ajatellen sanan vapautta Raamatun valossa, niin ihminen joutuu tilille joka ainoasta väärästä sanastaan. Tätä väärin sanottua sanaa ei peilata sanan vapauteen liittyen - vaan Raamatun Hengen / JUMALAN tahdon.

    Ihmettelen miten uskonnollinen ihminen on oikein hulluuntunut kun ei saa VAPAASTI sanoa mitä sylki suuhun tuo ja vedotessaan Raamattuun. Miksi uskonnollinen ihminen ei etsi vapausmääritteitä / rajojaan Raamatusta`? Kerro se minulle!

    m.l


  • "Häpäiset Raamatun sanoman käyttämällä sitä poliittisiin tarkoituksiin. Onko oma julkisuuskuvasi tärkeämpi kuin muiden ihmisten?"

   Älä tästä Päiviä syytä.

   Koko KD toteuttaa samaa metodia.

  • Kyllä tämän ketjun avaaja häpäisee itse. Tällaiset henkilöt tekevät työtä muslimeiden ja ns maailman ruhtinaan hyväksi.

   • Minua oksettaa ns maailmankäsityksesi,tulee huono olo puolestasi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minua oksettaa ns maailmankäsityksesi,tulee huono olo puolestasi.

    Aloittaja on tuskin koskaan tutustunut raamattuun. Muslimitkaan ei hyväksy muita uskontoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aloittaja on tuskin koskaan tutustunut raamattuun. Muslimitkaan ei hyväksy muita uskontoja.

    Uskossaan olevan ihmisen on paha kirjoittaa uudelleen oppinsa,eikä noita oppeja tulkita oman mielensä mukaan, joten arvostelu on siinä suhteessa aiheetonta ja tarpeetonta. Kaikki eivät usko samaan uskoon ja toiset ei mihinkään .Uskonnon vapaus on kaikilla ja myös oikeus toteuttaa sitä elämänsä ohjenuorana.


  • Homojen nimitteleminen uskonnon varjolla on väärin. Kun osaisi edes hävetä vaan ei osaa.

   • No, kun sananvapaus kun riisutaan niin se kolahtaa myös omaan nilkkaasi. Ei vain uskovien.


  • Käännetään kanavaa - onneksi ei ole pakko katsoa tuota kiihkouskovaista oman etunsa ajajaa. Jos olisi viisas, niin lopettaisi homojen halveksunnan raamatullisin lausein.

  • Raamattua ei ole kirjoitettu sitä varten, että sitä käytettäisiin lyömäaseena eduskunnassa ja ihmisten välisissä keskusteluissa.

   Raamattu on tarkoitettu ihmisille luettavaksi kirjaksi, josta voi hakea lohtua itselleen.

  • Kaiken lisäksi raamattu on satukirja. Eli, satukirjan oppien mukaanko täällä pitäisi asua?

   Naurettavaa

  • Uskollansa Räsänen häpäisee terveen järjen käytön.

  • Vääriä uskovaisia ovat nämä Räsäsen puolustajat. Tuskin ovat koskaan ajatelleet, mitä Raamatun sanat todella tarkoittavat.

  • Nämä kristilliset ovat kauheimpia valehtelijoita mitä politiikassa tavataan.
   Esittävät ratsastavansa valkealla ratsulla, kun se todellisuudessa on pikimusta.

  • Päivi Räsäsellä ei ole mitään hävettävää. Hävetkää itse, anonyymit Päivi Räsäsen parjaajat!

   • Kertoisitko minkä Kristillisen etiikan mukaan ei ole? Samalla voi kertoa Essayahin puolesta.


  • Pääsevätkö tekopyhät taivaaseen?

   • Tuomitsijat eivät pääse. Tee äkkiä parannus, jos olet osoittanut sormella lähimmäistäsi ja tuominnut hänet helvetin liekkeihin!


  • Erikoinen keskustelu. Päivi Räsästä syytetään jostain, mutta kukaan ei ole vielä osannut tarkemmin sanoa, että mitä Päivi Räsänen on kommentoijan mielestä tarkkaan ottaen tehnyt väärin. Antakaa nyt jokin tarkempi tieto, niin voidaan katsoa, mitä hän on sanonut/tehnyt ja sitten katsotaan, mikä on ko. tilanteessa täsmälleen se väärä teko tai onko sitä ollenkaan.

  • Räsänen on käsi ojossa heittämässä ensimmäistä kiveä. Se kivi tulkoon hänen itsensä päälle.

   • Sinullakaan ei ollut mitään esimerkkiä tai perustelua. Tällainen valehtelu on ihan tyypillistä kun hyökätään Räsästä vastaan.


   • Tuo heittämäsi kivi ainakin osui sinuun itseesi.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   203
   3879
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   116
   2403
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   111
   1023
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   30
   586