Raamattu Kirjojen Kirja

Anonyymi

Raamattu on Kirjojen Kirja ja sivistyksemme alku.
Miksi ateismiliike on näkyvästi saanut maassamme nakertaa ja nyt täysin harhauttaa nuorta kansaamme pois uskosta Jeesukseen? Hän on ihmiskunnan ainoa pelastus. Hän on Tiemme , Totuutemme ja Elämämme. Miksi ateismiliike on saanut vaikuttaa peruskoulumme opetukseen niin voimakkaasti, että kansamme sivistyksen pylväs Raamattu on oppaineena minimalisoitu. Vieläkin järkyttävämpää on ,että samanarvoisena sen rinnalla opetetaan erilaisia hindu-, muslimi- ym. uskontoja! Nuoret tiedetään idearikkaiksi keksijöiksi . Näin on ollut iänkaiken! On ateistien oveluuden huippua, että uskontoja sekoittamalla nuorten mielikuvitus saadaan kuvittelemaan ja kehittämään uusia uskontoja. Kuten, että tuo sopii hinduista, tuo hyväksytään Raamatusta ja muslimit on tuolta osin sopivia.

Usko Jeesukseen on Jumalan lahja itsekullekin ja sitä ei jälkipolviltamme saa riistää minkäänlaisen koulutuksen varjolla ja nimissä! Nykyinen ateistien johdattelema peruskoulumme viettelee jälkipolvemme pois elävästä uskosta Jeesukseen!
Juudaksen kirje 1
4 Sillä teidän keskuuteenne on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.

12

63

Vastaukset

 • Miten voi kansamme, joka vielä taannoin kiitti Jumalaa itsenäisyydestä, niin miten hyväksyä sen, että lapsiltamme katoaa ymmärrys edelleen luottaa Jumalan turvaan?
  Heitä saa opettaa ateismiliikettä ihailevat opettajat myös:
  Juudaksen kirje 1
  16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.
  17 Mutta te, rakkaani, muistakaa nämä sanat, mitkä meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet,
  18 sanoen teille: "Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan".
  19 Nämä juuri saavat aikaan hajaannusta, he ovat sielullisia, henkeä heillä ei ole.
  20 Mutta te, rakkaani, rakentakaa itseänne pyhimmän uskonne perustukselle, rukoilkaa Pyhässä Hengessä
  21 ja pysyttäkää niin itsenne Jumalan rakkaudessa, odottaessanne meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen laupeutta iankaikkiseksi elämäksi.
  22 Ja armahtakaa toisia, niitä, jotka epäilevät, pelastakaa heidät, tulesta temmaten;
  23 toisia taas armahtakaa pelolla, inhoten lihan tahraamaa ihokastakin.
  24 Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät nuhteettomina, riemuitsevina, kirkkautensa eteen,
  25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen.

 • Raamatun Jumala on ainoa oikea Jumala.Häneen voi luoda henkilökohtaisen suhteen.Hänelle voi puhua ja Hän vastaa. Eräs oppi,jonka nimeä ei saa lausua, on väännelty poliittisista syistä saman oloiseksi,muuntaen omille valtapyrkimyksille sopivaksi.Muut ovat puupölkyn tapaisia ihmisen veistoksia ,jotka eivät tietenkään vastaa.

 • Amen aloitukselle! Niinpä!!!

 • Kuten laitoksessa oleva/karannut veli todistaa väkevästi:

  "Usko Jeesukseen on Jumalan lahja itsekullekin"

  Niin johtuisko siitä että nuorilla ei tätä lahjaa enää ole siitä että Jumalalla on yhä enemmä muuta puuhaa kun kiusata Suomen nuoria ?

  • Mietitkö oikeasti, kuka nyt saa vapaasti kiusata Suomen nuoria masennuslääketehtaiden iloksi? Ihmiselle on annettu oma tahto. Hänelle on annettu tieto.
   Näitä voi käyttää joko Jumalan tien seuraamiseen tai mammonajumaluuden palvelemiseen.
   Kun ihminen saa uskon lahjan, hän Jumalan hengen voimasta myös valistaa uskosta osattomia oikealle tielle tekemään teoistaan parannuksen ja pitämään käskyt. Jeesus lupaa, että JOKAINEN etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan.

   Nuoria on johdatettu maamme vääristyneiden elämänarvojen palvelemiseen median avulla. Tämä ei ole heidän valinta ja he joutuvat siitä kärsimään. Johdattajat vastaavat aikanaan Jumalalle ja samoin nuorten vanhemmat, jotka valintansa aikanaan tekivät luottaen lastensa kasvatuksen ventovieraille.
   Siksihän juuri Jumala antoi 10 käskyään, että niitä noudattaen ihmiskunta pysyy hyvässä terveessä elämässä kiinni. Sanoohan Raamattu selkeästi, että Herra kostaa isien pahat teot lapsille aina kolmanteen ja neljänteen polveen saakka, mutta tekee LAUPEUDEN tuhansille niille , jotka Hänta rakastavat eli pitävät käskyt. Tuo kostaa sana on itsestään selvyys nähtävissä konkretiassa. Jos emme estä, kun pikkulapsi kävelee kaivonreunalle, hänen uteliaisuutensa ja kurkistelunsa saa hänet sinne putoamaan. Jos emme edes huomaa minne hän käveli, vaikea on menehtynyttä löytää. Jokainen tietää aika hyvin ihmiskehon vaarat, mutta, kun kansa sokaistuu hengellisesti, ei nähdä lapsen sielun myrkyttymisen vaaroja! Siis hengellinen sokeus kostautuu eteenpäin useaan sukupolveen ja saa aikaan kehonkin sairauden, ellei herätys tule. Se tulee usein yhtäkkiä ja rajunakin! Nyt alettiin suojella ilmastoa eli aloitettiin korkealta. Milloinkahan saavutaan ihmissielun suojelemiseen syntymästään saakka?

   1. Tessalonikalaiskirje 4
   1 Sitten vielä, veljet, me pyydämme teitä ja kehoitamme Herrassa Jeesuksessa, että te, niinkuin olette meiltä oppineet, miten teidän tulee vaeltaa ja olla Jumalalle otolliset, niinkuin vaellattekin, siinä yhä enemmän varttuisitte.
   2 Tiedättehän, mitkä käskyt me olemme Herran Jeesuksen kautta teille antaneet.
   3 Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta,
   4 että kukin teistä tietää ottaa oman vaimon pyhyydessä ja kunniassa,
   5 ei himon kiihkossa niinkuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne;
   6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niinkuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.
   7 Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen.
   8 Sentähden, joka nämä hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.


 • Ei ole minkään sivistyksen alku. Ei ollut muinaisilla sumereilla, egyptiläisillä, kiinalaisilla jne. minkäänmoista Raamattua.

  • Raamattu syntyi vasta Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen, josta me puhumme sivistyksen alkulähteenä. Kun länsimainen sivistys ja tiede sai alkunsa, niin se oli keskeisesti Raamatun ympärillä. Jopa ensimmäinen painettu kirja oli juurikin Raamattu. Lait tehtiin koko länsimaissa Raamatun pohjalle. On siis täysin typerää selitellä sumereista ja muinaisista egyptiläisistä. Silloin juutalaiset oli sen kansa, jolla oli tämä Raamatun alkuosa, Toora. Kaikki muut olivatkin silloin pakanoita.

   Mutta edelleenkään et tajua, miksi tämä suunnaton viha kristillisyyttä vastaan näissä puheenvuoroissa käy ilmi. Suunnaton halveksunta ja karkea pilkka. Ettekä te edes peittele tuota lainkin vastaista toimintaanne. Uskonrauha on olemassa ja jos täällä jutellaan siitä, niin kunnioittavaan sävyyn, ainakin toivoisin sitä tehtävän.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Raamattu syntyi vasta Kristuksen kuoleman ja ylösnousemuksen jälkeen, josta me puhumme sivistyksen alkulähteenä. Kun länsimainen sivistys ja tiede sai alkunsa, niin se oli keskeisesti Raamatun ympärillä. Jopa ensimmäinen painettu kirja oli juurikin Raamattu. Lait tehtiin koko länsimaissa Raamatun pohjalle. On siis täysin typerää selitellä sumereista ja muinaisista egyptiläisistä. Silloin juutalaiset oli sen kansa, jolla oli tämä Raamatun alkuosa, Toora. Kaikki muut olivatkin silloin pakanoita.

   Mutta edelleenkään et tajua, miksi tämä suunnaton viha kristillisyyttä vastaan näissä puheenvuoroissa käy ilmi. Suunnaton halveksunta ja karkea pilkka. Ettekä te edes peittele tuota lainkin vastaista toimintaanne. Uskonrauha on olemassa ja jos täällä jutellaan siitä, niin kunnioittavaan sävyyn, ainakin toivoisin sitä tehtävän.

   1. painettu kirja oli Raamattu kirkon suuren vaikutusvallan takia.

   Mutta paperi ja kirjapainotaito keksittiin Kiinassa jo paljon aiemmin, eikä kiinalaisilla mitään Raamatuita ollut.

   >> Kaikki muut olivatkin silloin pakanoita.<<

   Pakana on MÄÄRITELMÄLLISESTI ei-kristitty, tollo.


  • Juu ei, mutta heillä oli astrologia... Israelilaiset ovat sotineet useita kansoja vastaan, ja syiksi on kerrottu mm. eläimiin sekaantuminen ja pedofilia... Vai oliko syynä se, että tieto astrologiasta oli pakko saada varastettua noiden syytösten varjolla? En tiedä mitään kulttuuria, missä sellainen olisi ollut vallitsevana, mutta sen sijaan (rituaalisen) pedoilun on sanottu olevan melko normaalia eräiden juutalaisten keskuudessa.
   Mutta nykyään kuulemma ne, jotka harrastavat todellista paholaisenpalvontaa, (syyksi on sanottu, että mm. uskovat voivansa pitää valtansa ja valjastaa pahoja henkiä) tekevät sitä, mitä Mooseksen laissa kielletään.
   Mitähän niin vaarallista Jeesuksessa oli, että tuolla on porukoita, jotka haluavat hävittää kaiken tiedon hänestä? Israelissa järjestetään kuulemma raamatun (etenkin UT:n) polttoja.


  • Kiinan krjoituksesta löiytyy Raamattu! Esimerkiksi laivaa kuvaa Nooan arkkiuvaus , jossa kahdeksan pelastun kuvaa. Joku nuistaa nuia varmaan eemmäkin.


 • KUUSI PAIKKAA JÄLJELLÄ
  Rakas Raamattu yhteiskirjaan kirjoittajaksi
  aiheesta Rakas Raamattu tai raamattua.
  Ilmoittaudu yv:llä tai harriveijonen@yahoo.com
  http://wwnet.fi/users/veijone/

 • Saoma Jeesuksesta on tärkei!Raamatussa o paljon ihmeellisyyksiä proofetioiden lisäksion Bible code ja Iva Panin askelmat!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.