Päiville voimia

Anonyymi

Päivi R:lle voimia ja Jumalan siunausta ja turvaa. Elämme tänä päivänä hullussa maailmassa, jossa jokaista sanaa kytätään. Olemme kuin ajassa, joka on kuin noitavainoa. Miksi vuoden 2004 olevat sanat ovat rikollista vasta nyt? Eläköön sananvapaus ja uskonnonvapaus! Et ole yksin Päivi.

5

56

Vastaukset

 • Olen todella huolissani sanan- ja uskonnonvapaudesta Suomessa. Miten voi olla mahdollista että yhtäkkiä huomaan eläväni yhteiskunnassa jossa kansalaisten perus ihmisoikeudet kuten sanan- ja uskonnonvapaus on viety. Onko tämä pahaa unta vai onko Suomesta tulossa DDR:n ja Pohjois Korean kaltainen totalitaarinen diktatuuri?
  Kaikissa kommunistisissa diktatuureissa ensimmäiseksi ihmisiltä vietiin sananvapaus. Kun se oli viety ja oppositio oli näin hiljennetty ryhdyttiin rajoittamaan muitakin ihmisoikeuksia. Pohjois Koreassa tämä on viety äärimmäisyyksiin kuten tiedämme. Sitäkö haluamme Suomeen? Tämä on ensimmäinen askel.

  Aivan turha on Suomessa itkeä sananvapauden tilasta Venäjällä. Täällä tilanne ei ole näköjään yhtään parempi. Jos rohkenet olla toisinajattelija niin joudut valtaapitävien vainon kohteeksi ja saat syytteen. Toivon todella että oikeus voittaa ja Päivi todetaan syyttömäksi. On aivan käsittämätöntä että Suomessa virallisesti äänestämällä valittu kansanedustaja saa syytteen kun puolustaa näkemyksiä joiden perusteella hän on tullut valituksi eduskuntaan. Kaiken lisäksi kyse on perus ihmisoikeuksista eli sanan- ja uskonnonvapaudesta. Päivi ei todellakaan ole herjannut homoja eikä kiihottanut ketään heitä vastaan. Tämän tietää jokainen. Kyse on poliittisesta vainosta jonka nyt valtaan päässyt taho on masinoinut.

 • Toisaalta Räsänen on homouden marttyyri siinä tapauksessa, että maahamme rantautunut uskonto alkaisi täällä vainota homoja. Ennakkotapaus.

 • Tässä näkee rinnakkaistodellisuudessa elävien ihmisten kohtaamisen.

  Oudossa todellisuudessa eläneet ihmiset eivät olleet maailmassa 2004 missä me oikeat elimme.

  Näin "liskoihmiset" väittävät meidän kokemaa todellisuutta valheeksi. En oikeasti usko liskoihmisiin käytän termiä vain koska se kuvaa näiden eri todellisuudessa eläneiden ihmisten meille näyttäytyvää absurdia oikeus käsitystä.

 • Tämäkin Päivin tapaus kertoo siitä, ettemme ole oppineet mitään toisen maailmansodan Saksan ja kylmän sodan ajan Neuvostoliiton käytännöstä mitään, koska silloinkin ihmisiä tarkkailtiin puheista ja eleistä, että ketkä ovat valtiota ja sen johtoa vastaan ja ketkä yrittävät loikata vastaleiriin.

  Tämä on aika paljolti samanlainen tilanne, kuin tuohon aikaan. Tosin kyttääjänä ovat kukkahattutädit ja tiettyjen ryhmien puolustajat ja edustajat. Uskon, että tilanne eskaloituu tästäkin. Kun vahingossa lipsautat väärän sanan kymmenen vuoden päästä, olet vankilassa 10v ja joudut maksamaan loukkauksesta tuhansia euroja. Tämä maailma on tosiaan hullu jo nytkin (ainakin Suomessa).

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2916
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  402