VAHVA EI KUNNALLISVERON KOROTUKSELLE

Anonyymi

Mitä kunnanhallitus oikein touhuaa?
Demarit, Vihreät ja Kristillisdemokraatit haluavat korottaa tuloveroa.
Veroja ei tarvitse nostaa.

4

<50

Vastaukset

 • Miksi demarit rakastavat veronkorotuksia?

 • Vihervasemmisto hassaa rahoja virkamiesten ehdotuksesta epämääräisiin kohteisiin. Maankäyttö, koulut ja hallinto syö rahat. Liittyminen Tampereelle on seuraava vaihe, jos taloutta ei saada kuntoon ilman veronkorotuksia.

 • Huuli pyöreenä luin jotain Koulukampuksen suunnittelun aloittamisesta. Koulukeskuksen remontteihin ja vuokralla oleviin kontteihin on upunnut miljoonia. Nytkö remontoidut rakennukset aiotaan purkaa? Historia toistaa itseään, kuten kunnantalon kohdalla? Sitäkin korjattiin varmaan kahdella miljoonalla, ja nyt se on laitettu maan tasalle. Ja vielä aioitaan upottaa rahaa rakentamalla uimahalli vetelälle suopohjalle?

 • Pirkkalan demarit ja vihreet on kyllä säälittävän epäpätevää jengiä ja ikävä näin sanoa koska olen heitä männävuosina äänestänyt, kun oli vielä jokunen suht. fiksukin mukana. Miten ihmeessä tuosta Lanteesta on tullut demariryhmän vetäjä, en vaan käsitä? Ei minkäänlaista poliittista tai hallinnollista tai edes talous puolen asiantuntemusta. Rissasta on ikävä, ei olisi uskonut 5 vuotta sitten

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4327
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1616
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  540
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  492