avunpyyntö

Anonyymi

Olen nainen 75 v. Saan postiini valtavasti lainatarjouksia ja muuta roskaa esim. Viagraa. Voiko joku opastaa miten saan ne torjuttua. Olen yrittänyt omatoimisesti laittaa estoja, mutta tuloksetta.

3

105

Vastaukset

 • Joissakin postipalveluissa on huonommat suodattimet kuin toisissa. Jos olisin sinä, arvaisin toisen, turvallisemman postin. Voit kysyä läheisilläsi, mitä he suosittelevat. Minä käytän gmailia, sitä on mielestäni helppo käyttää.

  • Piti kirjoittaa ”avaisin toisen”. Hih.


 • sait jo hyvän neuvon avaa Gmail sähköposti, sillä sp. kai puhuit eikä oikeasta postista joka tulee laatikkoon.

  SITÄ nykyistä postia ei mitenkään kannata lopettaa, ainakaan nopeasti. Vaan laita sieltä "edelleen lähetys" uuteen gmail postiisi.

  sieltä tuleva voi mennä uudessa herkästi roskakoriin mutta sieltä saat sitten viestit tuttavilta ja voit sitten vastailal uudella postillasi ja osoitteet vaihtuvat huomaamattomasti ja helposti.

  Gmail on mielestäni ehdottomasti paras , sitäkin on suunniteltu parin vuoden kuluttua maksulliseksi, mutta ei niitä kannata murehtia.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3369
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  3005
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  811
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  18
  687
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  599