Santalannotkon alueelle olevalle sanomalehtilaatikon omistajille

Anonyymi

Meidän taloudessamme asuu dementiaa ja alzheimerintautia sairastava henkilö.
Jonka käsihygienia on ollut jo ennen kyseistä diagnoosiakin enemmän, kuin huono.

Mutta kun ikävä kyllä valitettavasti kyseinen henkilö sattuu sairastamaan vielä tätä kyseistä sairautta, eli dementiaa ja vaikea-asteista alzheimerintautia, niin sen seurauksena, hän edelleenkin kävelee sanomalehtilaatikolle lehteä hakien, ja kun käsihygienian laatu ja taso on mitä on, niin seuraksetkin ovat sitten tätä.

Olen itse, ainakin yrittänyt tuoda pontevasti tälläkin keskustelupalstalla sitä, että jos dementiaa sairastava ei pärjää enää kotona, eikä kykene suoriutumaan kotihoidon asioista ja itsestään huolehtimisesta itse, niin sellaisten ihmisten paikka olisi jossakin aivan muualla, kuin kotioloissa. So, sorry vaan, mutta tätä mieltä minä vain olen. - Ja hyvistä, perusteluista syistä.

Mutta sinne N. niementielllä asuville suosittelen ihan vakavasti, että siirrätte omien Savon Sanomien lehtien nouto/hakupisteen tien alkupäähän.

Koska meidän taloudessa asuu, valitettavasti sellainen dementiaa ja alzheimerintautia sairastava henkilö, joka, kaikista omien lehtien tilaamisesta ja sen sanomisesta, ja ilmoituslappujen, sekä kaikille taloudessamme asuville henkilöille sanomisesta, se ei koskaan tule menemään perille ja jakeluun dementiaa sairastaville ihmisille. Emme pysty takaamaan sitä, että vaikka olemme itse lopettaneet oman lehtemme tilaamisen, että teidän lehtenne tulevat olemaan jatkossa siistejä ja puhtaita. Koska ikävä kyllä, meidän taloudessamme asuu umpidementikko, jolla sissteystaju ja taso on jo kadonnut tyystin ja kokonaan.

- Siis, jos haluatte ja toivotte, että lehtenne eivät tule olemaan likaisia, en tässä halua, että missä sotkussa, päätelkää itse, niin olkaa hyvä ja siirtä'kää se kyseinen lehtien noutopaikka toiseen paikkaan, eli tien toiseen päähän.

Anteeksi, jos tämä järjestely tulee tuottamaan teille jotakin vaivaa.
Silti suosittelen sanomalehtienne noutopaikan siirtämistä, näiden asianhaarojen vallitesssa, ehdottomasti.

2

52

  Vastaukset

  • Olemme itse lopettaneet sanomalehden tilaamisen. Ja meistä kukaan, paitsi dementiaa sairastava, saattaa käydä edelleenkin lehtilaatikolla, kuvitellen, että sieltä lehtilaatikosta löytyy sanomalehti.

   Tiedoksi kaikille. Kukaan muu meidän taloudestamme ei käy lehtilaatikolla.

   Dementiaa sairastava toimii usein automaattisesti. Toimien nk. ennen vanhaan.

   Ikävä kyllä tässä tapauksessa,. sillä on omat seurauksensa. Etenkin, kun kyseisen henkilön käsihygienia ja sen taso on varsin huono.

   Tämä ilmoituksena teille.

  • ALoitustekstistä puuttui noin keskeltä teksti, että olemme kyllä sanoneet, ja meidän kodissamme on myöskin ilmoituslappu sanomalehden tilaamisen lopettamisesta meidän taloutemme kohdalta omassa kodissamme. Mutta dementiaa sairastava, ja etenkin lähimuistin, tai kokonaan muistin kadottava ei tällaisia asioita koskaan tule muistamaan. Joten hän tulee jatkossakin laahustamaan sinne teidän lehtilaatikollenne ja sotkemaan ulos*eeseen teidän omat lehtenne.

   Pahoittelen, että näin vain on!

   Valittakaa terveyskeskukseen, terveydenhuoltojärjestelmään, tai asioista vastaavaan sosiaali ja terveysministeriöön. Jos haluatte asioihin todella ja oikeasti jotakin muutosta ja parannusta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   198
   6884
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   5224
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   3865
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3112