Homouden syyt.

Anonyymi

Olen ajatellut että homomies on ollut edellisessä elämässään nainen ja lesbo on ollut edellisessä elämäsään mies. Sukupuolen vaihtoprossessi siis on menossa ja se selittää homouden. Meistä jokainen voi siis joskus joutua kokemaan saman eli syntymisen homoksi, transuksi tai ns.väärään ruumiiseen. On paljon tapauksia siitä kun joku on tuntenut olevansa eri sukupuolta syntymästään lähtien.

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No niinhän se on, että jälleensyntymä on ainoa järkevä selitys homoseksuaalisuudelle ja transseksuaalisuudelle. Materialistiset selitysyritykset jäävät onnettomiksi räpellyksiksi jo heti alkuunsa, niin kuin kaiken mieleen liittyvän kanssa ylipäätään. Evoluutiossa mukana kannettavana piirteenä homoseksuaalisuudessa ei ole mitään järkeä, koska se ei edistä millään tavoin lajin säilymisen mahdollisuuksia. Luonnonvalinta ei suosi homoutta, koska homoseksuaalit eivät lisäänny enemmän kuin muut ihmiset vaan vähemmän. Piirteen täytyisi siis olla heti alkuunsa kuoleva, jos sitä evolutiivisin termein arvioidaan.

      Ian Stevensonin tutkimusaineisto myös tukee tätä teoriaa. Aineistosta käy ilmi, että ne, jotka muistavat edellisen elämänsä toisessa sukupuolessa, myös pyrkivät nykyisessä elämässään pukeutumaan entisen sukupuolensa vaatteisiin ja identifioivat itsensä toissukupuoliseksi (transseksuaalisuus). Suurella osalla tämä transseksuaalinen samaistuminen häviää ajan myötä, kun nykyinen fyysinen keho tuottaa mieleen toisenlaisia kehollisia signaaleja, mutta osalla se jää jäljelle. Tältä pohjalta voidaan ainakin spekuloida, että kysymys saattaa olla pitkäaikaisesta identifikaatiosta: jos on syntynyt todella monta kertaa peräkkäin samaan sukupuoleen ja on ollut vahvasti samaistunut siihen, niin sitä eivät yhden elämän sisäeritysrauhaset ja muu anatomia pysty muuttamaan.

      • Anonyymi

        Yleistä kristinuskosta foorumissa tämä aloitus poistettiin heti.


      • Anonyymi

        En ole homo, transu, enkä naisellinen, mutta tunnistan itsessäni feminiinisen puolen. Vanhemmat sielut tuntevat ilmeisesti näin, vaikka en tuosta sieluni vanhuudesta niin tiedä. Vanhassa sielussa kaikki on harmoniassa ja tasapainossa, eikä mikään puoli korostu liikaa.

        Sellasta herkkyyttä, taiteellisuutta ja empatiaa muita kohtaan se feminiininen puoli lähinnä on.


    • Anonyymi

      Himmelikirja auttaa erottamaan ilon tunteista ja tuntumisesta. Joulupukkikin tulee talvella.

    • Anonyymi

      Eikö kukaan katsellu jo vuosia sitten dokkaria,vihannesten kasviksien käytettävät myrkyt niitä epäiltiin.Monia muita.Minulle itselle sama mitä kukin on,mitään syitä ala etsimään.Kyllä kiinnostaa tiede.Kaikki.Mitä mistäkin tulee mutta se kuka lähde.Se ratkaisee uskooko uutista.Pitää olla aika faktaa.Ihminenhän sairastuu monista,tupakista,viinasta,ruoasta,tressistä.Tuo syntyvyys miksi synnyt,geenit,kromosomi kysymys lähinnä...

    • Anonyymi

      Keksi homoille oma taivas ja ryhdy lahkon johtajaksi.
      Eli kasvissyöjät ovat olleet edellisissä elämissä märehtijöitä.
      Tämähän selittää myös hitlerin käytöksen.

    • Anonyymi

      Selitystä ei tarvitse etsiä mytologiasta. Jos haluaa oikean vastauksen, niin ensin pitää unohtaa SETAn ja YLEn tuputtamat opit. Seuraavaksi sinun täytyya vain oivaltaa, että ihmisiä syntyy sokeana, kuurona, cp-vammaisena, sukupuolettomana jne., niin miksi ei myös homoseksuaalina? Luonto rakensi ihmisen lisääntymään, mutta luontokaan ei ole täydellinen. Virheitä sattuu syystä ja toisesta. Luonto kuitenkin loi hedelmöittävän osapuolen, sekä hedelmöittyvän/kantavan/munivan osapuolen. Eli tutummin koiras/naaras, ta mies/nainen. Tähän kuuluu oleellisena osana vietit, jotka houkuttelee pariutumaan ja parittelemaan, jonka seurauksena elämän jatkumo on ylläpidetty. Jos urosta houkuttaa toinen uros, jossain on virhe.

      Ihminen on tässä oma lukunsa, koska se pystyy muotoilemaan ajatuksia, luomaan merkityksiä, vaikuttamaan kanssaihmisten näkemyksiin ja kokemuksiin yms., sekä tekemään asioita nautintohakuisesti. Nykyään homoseksuaalisuuden biologian ja fysiologian päällä on kaikenlaiset ideologiset ja asenteelliset seikat, jotka ajetaan luonnollisuuden yli. Osa on perusteltua, osa kaukana siitä. Todellisuudessa homoseksuaalisuus on siis vain virhe ihmisen fysiikassa, kuten esim ihmisen kokemukset olevansa väärässä kehossa. Syyt on hormonaalisia, rakenteellisia, psykologisia, sosiaalisia... Elämä itsessään on varsin suoraviiivainen ja yksinkertainen prosessi, kaikkine virheineenkin, mutta ihmismieli kovin monimutkainen ja vääristävä.

    • Anonyymi

      Homoseksuaalisuus on synnynnäistä eikä sitä voida enää syntymän jälkeen muuttaa. Jo raskausaikana äidin kohdussa sikiön aivoissa kehittyy hormoneja mm testosterooni. Nämä määräävät sikiön tulevan seksuaalisen suuntasutumisen omasta asikiön sukupuolesta riippumatta. Homous ei ole perinnällistä eikä tarttuvaa. Sukupuolen korjausleikkaus johtuu aivan eri syistä. He eivät ole homoseksualisteja eivätkä puhtaasti heteroitakaan. Heistä vain tuntuu, että elävät väärän sukupuolen ruumiissa. Korjausleikkauksesta päättävät lääkäri ja asiakas keskenään.

      • Anonyymi

        Homoseksuaalisuus on perinnöllistä, joka periytyy biseksuaalilta.


    • Anonyymi

      Olen lukenut muutamien eheytyneiden homojen kokemuksia ja he todellakin sanovat että he pystyivät heteroitumaan muuttamalla ajatteluaan, eli kyse on tietoisesta valinnasta.

      Tiede yrittää kovasti löytää biologisia syitä homoudelle vaan eipä tunnu löytyvän.

      • Anonyymi

        Voihan sitä olla muoti homoja, eli ihmisiä, jotka seuraavat mikä on suosittua.


    • Anonyymi

      homous on vaan fysiikkaa ja kemiaa. sikiön kehitysvaiheessa ei ole tulema tarpeeksi uros puolinen. lesboilla taas toisinpäin.
      miehissä ja naisissa on molemmissa hyviä ja ikäviä piirteitä. olen huomannut tuntemissani homoissa että heiltä puuttuu miesmäinen reiluus ja suoruus ja heissä on monille naisille ominainen "selkäänpuukottajan" ominaisuus. kaikki naisvaltaisilla aloilla työskennelleet tietävät mitä tarkoitan. työmaailmassa umpiheterot saavat homoista usein kateellisen vihamiehen. ehkä he ovat pettyneet osaansa vaikka niissä kulkueissaan ovat niin kovasti "ylpeitä" (pride).
      jokainen saa olla mitä tahtoo mutta kyllä heterokin saa olla hetero!

      • Anonyymi

        Homothan yrittävät liehakoida naismaisesti miesten suosioon.
        lesbot voisi naistyöpaikoilla nähdä muut naiset verisinä kilpailijoina.
        En tiedä, päättelen vain.


      • Anonyymi

        " työmaailmassa umpiheterot saavat homoista usein kateellisen vihamiehen. ehkä he ovat pettyneet osaansa vaikka niissä"

        Tosiasiassa päinvastoin!
        Vääristelet totuutta pahoin.


    • Anonyymi

      Asiasta on monia tieteellisiä tutkimuksia maailmassa ja Suomessa esim. Turun Yliopstossa, jossa on todettu homoseksuaalisuuden synnynnäisyys. Sikiön aivoissa hypotalamuksen alaosassa on inah3, jossa seksuaalinen kehitys tapahtuu ja suuntautuneisuus määrittyy joko homoksi tai heteroksi. Yliopisto ei päästä julkisuuteen muuta kuin varmoja faktoja. Professorikolleegio tutkii tarkkaan ensin varsinaisten tutkijoiden työt ja toteaa ne päteviksi.

    • Anonyymi

      Mitä prenataalisiin (synnytystä edeltäviin) hormoneihin, inah3-aivoalueisiin ja jälleensyntymämuistoja omaavien lasten muistoihin toisessa sukupuolessa eletystä edellisestä elämästä tulee, niin kaikissa on korrelaatio olemassa. Sen sijaan hormonitasoista myöhemmällä iällä (syntymän jälkeen) ei näytä löytyvän mitään kunnollista korrelaatiota sukupuoliseen suuntautumiseen.

      Prenataaleista hormoneista todetaan mm. täällä, että selitys ei ole kaiken kattava:

      "Although a role for hormones during early development has been established, it also appears that there may be multiple pathways to a given sexual orientation outcome and some of these pathways may not involve hormones."

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3296090/

      Inah-3 -aivoalue on suhteellisesti suurempi ihmisillä, joiden sukupuolinen mielenkiinto suuntautuu naisiin. Korrelaatio ei kuitenkaan ole osoitus kausaation suunnasta puoleen eikä toiseen. Inah-3 on voinut laajeta/kutistua myös sen takia, että henkilön mielenkiinto on suuntautunut naisiin/miehiin. Neuroplastisiteetistahan tiedämme, että aivot muuttuvat hyvinkin pian sen mukaan, mihin niitä käytetään.

      Hormonitasojen raskausviikoilla 6-8 ja inah-3:n kehityksen välisestä yhteydestä on korrelaationäyttöä. Esim. äidin kokema stressi voi lisätä testosteronitasoja sikiössä. Identtiset kaksoset ovat tietenkin mielenkiintoinen testi geneettisten ympäristötekijöiden (siis mm. hormonien) määräävyyden suhteen. Identtisillä kaksosilla on samat geenit ja samat maternaaliset hormonit verenkierrossaan. Mutta:

      https://www.sbs.com.au/news/one-gay-one-straight-how-identical-twins-feel-about-their-different-sexualities

      Samat geenit ja sama prenataalinen ympäristö lisäävät todennäköisyyttä samanlaisen sukupuoliseen suuntautumiseen, mutta ne eivät määrää sitä, kuten sukupuoliselta suuntautumiseltaan erilaiset identtiset kaksoset osoittavat.

      Ian Stevenson ei väitä, että geneettisillä ja muilla fysiologisilla tekijöillä ei olisi mitään vaikutusta sukupuoliseen suuntautumiseen. Hän vain tuo esille juuri puhumaan oppineiden lasten kertomukset edellisestä elämästään toisessa sukupuolessa ja korrelaation, joka vallitsee näiden kertomusten ja toisen sukupuolen vaatteisiin pukeutumisen, toisen sukupuolen leikkien leikkimisen, sukupuolisen suuntautumisen ja sukupuoli-identifikaation välillä. Stevenson esittää tilastolliseen todistusaineistoon pohjautuen, että edellinen elämä on yksi tekijä tässä asiassa.

      • Anonyymi

        Miten vitussa saat identtiset kaksoset käyttäytymään erilailla sukupuolisesti.
        Mengele jo tämän tiesi, että perimässä kaikki kulkee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten vitussa saat identtiset kaksoset käyttäytymään erilailla sukupuolisesti.
        Mengele jo tämän tiesi, että perimässä kaikki kulkee.

        Siinä sitä onkin uutta sulateltavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten vitussa saat identtiset kaksoset käyttäytymään erilailla sukupuolisesti.
        Mengele jo tämän tiesi, että perimässä kaikki kulkee.

        Eri sielut samanlaisissa kehoissa kyllä selittää tämän varsin hyvin.


    • Anonyymi

      Kuolen nauruun!
      Edellisessä elämässä... hahhahhahhaaahhaaaa
      Kaikenlaisia huruolentoja sitä onkin.

      • Anonyymi

        Mitäs sinne Niuvanniemeen kuuluu?


    • "Olen ajatellut"

      Hyvä Pentti.
      Ajattele vaan ihmeessä lisää.

    • Anonyymi

      Omituisia kommentteja.
      Itsellä tosin seksuaalista kokemusta komeista maskuliini homoista ja bi-seksuaaleista.
      Teillä muista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe