NYT ON KIITOSTEN AIKA.

Anonyymi

PS,n kannatus loikkasi yli 23%,n. Pitää olla lojaali ja antaa rehdit kiitokset niille jotka ovat tätä Ps,n kannatuksen nousua avittaneet.
Ensisijaiset kiitokset.
1. Perus-suomalaisten peräänantamaton politiikka. Eivät nöyristele.
2. Ps ajattelee suomalaisten etua ensin. (Kansa kiittää)
3. Ps tietää mitä suomen kansa ajattelee ja tarvitsee.

4. Vilpittömät kiitokset myös seuraaville tahoille jotka ovat arvostelleet negatiivisesti väsymättä Perus-suomalaisia Ja puheenjohtaja Halla-ahoa ja europarlamentaarikko Laura Huhtasaarta mitä moninaisimmilla asioilla ja ennenkaikkea rasismilla.
Kiitokset tästä:
- Vihreille.
- Vasemmistopuolueelle.
- SDP,lle.
-RKP,lle.
Erityiskiitokset ansaitsevat edustajat Arhimmäki, ministeri Andersson, ministeri Rinne, ministeri Henrikson ja ne monet kansanedustajat jotka ovat antaneet negatiivisia kommentteja Perus-suomalaisista kyselytunnilla.
Suurkiitokset myös Ylen toimitukselle, suurimmalle osalle toimittajia, jälkiviisaille, julkisuuden henkilöille negatiivisesta suhtautumisesta Perus-suomalaisiin, Husu Husseinille kommenteista haastatteluissa ja sille suurelle joukolle jotka ovat somessa antaneet negatiivista kommenttia Perus-suomalaisista. ym, ym.
Tästä on hyvä jatkaa.

84

482

Vastaukset

 • Hienoa aamu herätä :) PS ääni jo 2011 ja vastaisuudessakin!

  • Minäkin alan uskoa niihin persujen väitteisiin takavuosilta, kun totesivat gallupit maksetuksi valhemanipulaatioksi. Onko siellä kokoomuslainen tutkimuslaitos sumplimassa ...?
   Varmahan..


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkin alan uskoa niihin persujen väitteisiin takavuosilta, kun totesivat gallupit maksetuksi valhemanipulaatioksi. Onko siellä kokoomuslainen tutkimuslaitos sumplimassa ...?
   Varmahan..

   Vihreät setalaiset siellä ovat myös masinoimassa henkisiä paskalakejaan, syyttäen totuutta rasistiseksi ja populistiseksi !


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minäkin alan uskoa niihin persujen väitteisiin takavuosilta, kun totesivat gallupit maksetuksi valhemanipulaatioksi. Onko siellä kokoomuslainen tutkimuslaitos sumplimassa ...?
   Varmahan..

   Persut ovat ristiriidassa itsensäkin kanssa, mutta eivät tyhmyyksissään sitä itse tajua.


  • Se minua vain harmittaa kun me Suomalaiset ollaan niin hidasjärkistä porukkaa, että sytytys tulee aina vain myöhäjunassa. Jos olisi tullut viime vaalien alla, niin asiat voisivat olla toisin.


 • Kiitos PS, ei voisi päivä alkaa paremmin, kiitokset myös uusille mukaan tulijoille .

  • Kansa tietää, eikä hyväksy näköjään tuota liberaalia vasemmistovihreäsdp,n ja heidän kannattajiensa jatkuvaa persujen halveksimista.


 • Kohta muiden puolueiden on pakko alkaa ystävystyä enempi Persujen kanssa, muuten vankkurit menevät menojaan ja saluunan ovet heiluvat tyhjää..

 • Ovatkos persut osanneet kannatuksellaan mitään tehdä?
  Öööö... öööö.... niin no... enpä ole huomannut.

 • Nyt tulee hyviä uutisia meille perussuomalaisille oikein sarjana. Ensin Husu lupasi meille ilmaiset taksikyydit ja nyt vielä tämä YLE:n kannatusmittaus.
  Onneksi aloittaja muistikin kiittää Husua.

  • Husun kommentilla että kaikki persut ja heidän kannattajansa ovat rasisteja on varmasti vaikuttanut osaltaan Ps,n kannatuksen nousuun, kun ajattelee, että eihän se noin voi olla miten Husu
   sen ilmaisee. Lisää on tullut vaan kannattajia. Eihän hän tunne kaikki satojatuhansia perus-suomalaisia ja heidän kannattajiaan. Milloinhan mollaajat tajuavat tämän, toivottavasti eivät tajua koska mollaaminen ja rasisteiksi jatkuvasti haukkuvat saavat tavallisessa kansalaisessa täysin vastakkaisen rektion aikaan. Ja se näkyy taas kannatuksen nousussa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Husun kommentilla että kaikki persut ja heidän kannattajansa ovat rasisteja on varmasti vaikuttanut osaltaan Ps,n kannatuksen nousuun, kun ajattelee, että eihän se noin voi olla miten Husu
   sen ilmaisee. Lisää on tullut vaan kannattajia. Eihän hän tunne kaikki satojatuhansia perus-suomalaisia ja heidän kannattajiaan. Milloinhan mollaajat tajuavat tämän, toivottavasti eivät tajua koska mollaaminen ja rasisteiksi jatkuvasti haukkuvat saavat tavallisessa kansalaisessa täysin vastakkaisen rektion aikaan. Ja se näkyy taas kannatuksen nousussa.

   Kohta ne huomaavat tämän ja alkavat likestyä Perus-suomalaisten ajatuksia. Pakko, muuten vankkurit menevät ja hiekka vaan pöllyää.


 • Kannatus jo yli 23% !!!!!! demareilla vaivaset 13.. Kuka määrää kaapin paikan?? Suomalaiset näyttää teille mistä tulee ja kuka käskee......

 • Jaksetaan vielä seuraavat vaalit. Rappioiopuolueet ulos

  • Ei ihan vielä. Vasta sitten kun on 30% kannatus. Ei tarvi ottaa takiaisia mukaan hallitukseen.


 • Kumpa vaalit olisivat olleet nyt syksyllä.

  • Ei todellakaan, parempi näin ihan oikeasti kun mietit. Antaa nyt Rinteen ja vihervasemmisto hörhöjen jatkaa mellastamistaan. Puolentoista vuoden päästä persut menee jo yli 30% kannatuksen heidän myötämielisellä avustuksellaan.
   Siinä vaiheessa tulee KD ja Kokoomus hattu kourassa kyselemään josko heillekin tippuisi murusina hallituspaikka Persujen johtamaan hallitukseen. Sitten voi olla että aika nopeasti kumotaan monia mielivaltaisia Suomen alkuperäiskansan vastaisia lakeja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei todellakaan, parempi näin ihan oikeasti kun mietit. Antaa nyt Rinteen ja vihervasemmisto hörhöjen jatkaa mellastamistaan. Puolentoista vuoden päästä persut menee jo yli 30% kannatuksen heidän myötämielisellä avustuksellaan.
   Siinä vaiheessa tulee KD ja Kokoomus hattu kourassa kyselemään josko heillekin tippuisi murusina hallituspaikka Persujen johtamaan hallitukseen. Sitten voi olla että aika nopeasti kumotaan monia mielivaltaisia Suomen alkuperäiskansan vastaisia lakeja.

   Aivan kuten Halla-Aho sanoi. Tavoite Perussuomalaisille on pääministerin paikka selkeällä enemmistöllä. Ei tässä olla rengin paikkaa hakemassa vaan isännän. Eipähän tapahdu sitten uudestaan Soinin aikainen takinkääntäminen ja fiasko.


  • Ei tässä tarvita kuin yksi Jihadistin terrori-isku tai ISIS-morsiammien paluu Suomeen ja taas tulee 5% lisää kannatusta Perussuomalaisille samantien. Nyt pitää vaan odottaa tyynesti ja rauhallisesti sitä miten Rinne jatkaa sekoiluaan :D


 • Uskon, että sama prosessi lähtee liikkeelle koko euroopassa, kuin suomessa PS kannatuksen nousuna.
  Pakkohan se on laitettava rajat hullujen touhuille. PS on sanonutkin monet kerrat, että on moninkerroin kustannustehokkaampaa syöttää pakolaiset niille järjestetyille leireille, eikä kuskata niitä ympäri eurooppaa ,sotkemaan kaikkien maiden sosiaali järjestelmät.
  Ja PS on myös vaatinut, että on saatava tärkeysjärjestys verorahojen käyttöön, eikä jaettava niitä täysin hulluihin kohteisiin, ja suomelle vahingollisille järjestöille.

  Vihreät vaatii lisää kehitysapu rahoja laitettavaksi niille, jotka ostavat rahoilla lisää aseita, aiheuttaen taas lisää pakolaisia eurooppaa kohti. Toimittajan kysyessä, että onko siinä mitään järkeä, vihreät vastasi, että se täytyy vain sietää, ja muut tunarit ovat myötäilleet sellaista mielettömyyttä, ja suomen ottamalla velkarahalla !

 • PS,n suosio lähti kasvuun heti kun se 160 kiloinen huutelija lähti puolueesta ja saimme puolueelle asiantuntevan puheenjohtajan joka ei valehtele eikä kääntele takkiaan tuulen mukaan. Kylläkansa tietää.

  • Soinin 160 kiloa lie ollut vain läskivuoren huippu. >Eiköhän 180 mennyt rikki sinisten loppuaikana kuolinparahduksina.


 • Parasta mitä ikinä Perussuomalaiset puolueen kannatukselle olisi voinut toivoa, oli Rinteen vihervasemmistohallitus demari-lupauksineen ja vihreine sekoiluineen!

  Perussuomalaisten ei tarvitse kuin odottaa, miten osaamattomat, päät pilvissäkulkijat, ulko- ja talouspoliittisesti kykenemättömät Rinne ministereineen sahaavat oman oksansa ja kannatus päätyy kesälomaan mennessä Keskustan tasolle.

  Kiitos Rinne&knit. Lisää tätä =)

  PS muistaakseni ennustin vaatimattoman 25% kannatuksen Perussuomalaisille jo viime vaaleissa - joka olisikin toteutunut ilman median valtaisaa vihreiden ilmastonmuutoshypetys-vaalikampanjointia ja perussuomalaisten ja Halla-ahon dissaamista. Nyt on hyvä aika vain rauhallisesti odottaa, että Vippihallitus tekee työn perussuomalaisten puolesta.

  Isäinpäivän kunniaksi mukavaa luettavaa vuosien takaa:
  http://www.halla-aho.com/scripta/vahan_isyydesta.html

  • Joo ja näillä terroristinaisten ihannoimisella jytky vaan suurenee. On tajutonta että eivät huomaa kuinka itse nostavat persuja. Eivät nöyrry muuttamaan suuntaa. Siitähän sitten saavat.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo ja näillä terroristinaisten ihannoimisella jytky vaan suurenee. On tajutonta että eivät huomaa kuinka itse nostavat persuja. Eivät nöyrry muuttamaan suuntaa. Siitähän sitten saavat.

   Täydellinen vauhtisokeus on vihervasemmisto-diagnosoidun alamäkeen vievä taudin oire.


 • Sitä saa mitä tilaa. Äänestäjät on tulleet siihen tulokseen että heidän asemansa menee huonompaan suuntaan. Siitä reaktio. Sähköautoja ei kaikki pysty ostamaan.

  • Yhtä ilahduttava isänpäivä-lahja on kun kuuli, että Rinteen poikkoilulle ja lupausten pettämisille ja kansan kurittamiselle kansa sanoo ei käy ja alamäki alkoi. Vihreitä pitää enään kelkassa ilmastopelottelu.
   Heillä ei ole muuta mistä pitää kiinni kynsin hampain.
   Sdp,n kaksi töppääjää ja epäluotettavaa Al-tae ja Husu Hussein ovat kyllä suututtaneet
   kansan ja hehän kuuluvat kumpikin Sdp,hen. Mitä jos Husun toilailut paljastuvat täysiksi valeiksi, niinkuin näyttää, Rinteellä joka puolustaa näitä veljiä ei ole mitään mahdollisuuksia saada kansan kannatusta enään.


 • Ihana uutinen tähän harmaaseen marraskuuhun.

 • "Ovatkos persut osanneet kannatuksellaan mitään tehdä?
  Öööö... öööö.... niin no... enpä ole huomannut."

  Perussuomalaisten tärkein ja pääasiallisin tavoite on hämmentää ja rikkoa hallituspuolueiden välejä!!!
  Miksi - no siksi, etteivät itse pysty yhteistyöhön toisten puolueiden kanssa, koska ovat täysin täysin vastuuttomia ja turhanpäiväisiä räkyttäjiä; normaalin yhteiskunnan vastustajia ja Eu-tasolla Suomen etujen polkijoita - siinä se persussuomalaisten ideologia, jolle näköjään riittää samanmielisiä. Ei voi kuin ihmetellä, miten paljon Suomessa onkaan näitä Perjantaidokkarin esittämiä persussuomalaisten äijien kaltaisia ihmisiä!!
  Oikein ylistämisen arvoista, siis persussuomalaisten mielestä --- minun mielestäni hävettävää kaaoksen ja epäsovun luomista!

  • Hyvä kommentti.


  • Ketkäköhän sitä epäsopua ovat luoneet kun ottaa huomioon miten Persuja on kohdeltu mediassa ja politiikassa. Suosittelen että hommaat peilin ja katselet oikein tarkkaan josko sieltä löytyisi yksi syyllinen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ketkäköhän sitä epäsopua ovat luoneet kun ottaa huomioon miten Persuja on kohdeltu mediassa ja politiikassa. Suosittelen että hommaat peilin ja katselet oikein tarkkaan josko sieltä löytyisi yksi syyllinen.

   Hyvä kommentti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hyvä kommentti.

   Ei ollut, vaan erittäin huono, suurimmalta osalta typerä, ja kuten yleensä vassarien suusta, monelta osin valheellinenkin! :/

   Ihan ensin: Ihan AINA ja kaikkina aikoina oppositiopuolueiden tehtävänä on ollut juurikin toi ”räksytys” ja saada aikaan hajaannusta hallituspuolueissa, ja varsinkin kyseenalaistaa jokainen vähänkin kyseenalaistamista vaativa hallituksen päätös. Koska sehän se juuri on opposition jobi!? Jos se ei o vieläkään tolle puupäälle valjennut, niin: Voi voi!

   Toisekseen: Normaalin yhteiskunnan vastustajat löytyy kyllä juuri persuja vastakkaisesta puolesta eduskuntasalia, eli vasemmistoliitosta, jotka ovat hyvää pataa anarkistien ja antifan kanssa! Perussuomalaiste haave ja tehtävä on taas aina ollut, ja tulee olemaankin, saada tästä isänmaastamme mahdollisimman hyvä paikka asua ja olla. Ja siihen ei maanpetturisuvakkeja ja globalistisia EUlle itsenäisyytemme antaneita vasureita tarvita! Mihinkään!

   Ja toi itse räksyttäjäksi itsensä ylentäny paukapää vois sit kans esittää jotain faktojakin siitä että miten muka persut on polkenu Suomen etuja EU-tasolla, vai jatkatko tyypillistä vasemmistolaista olkinukkejen potkimistas ja suu kuolassa pauhaamistas ilman mitään totuuspohjaa?

   Lähinnä jäi tosta ”hyvästä kommentista” mieleen se, et kuin retuperällä tää tän maan mielenterveystyö vielä onkaan? :/


 • Joo, iso kiitos kannatuksesta ja luottamuksesta. Myös kaikki uudet kannattajat toivotetaan tervetulleeksi. Lisää väkeä vielä mahtuu, sitä kun on katto korkealla ja seinät leveällä. Nyt vain kahvia ja pullaa ja katsellaan kun muut puolueet hankkivat osaltaan väkeä perussuomalaisiin.

 • Kiitos edelliselle nillittäjälle taas napsahti lisää ääniä persuille.On nuo vihervassarit hauskoja tyyppejä suuttuessaan.

  • Ottakaa nyt järki käteen Sdpvasemmistovihreä porukka. Vaihtakaa taktiikkaa sovittelevampaan suuntaan, ei porukka suomessa tykkää tuollasesta mollaamistaktiikasta, näette olematonta ja oletettua vihapuhetta ja rasismia joka paikassa missä on yksikin Perus-suomalainen 100 metrin säteellä ja jos jatkatte valitsemallanne tiellä kannatus on vuoden vaihteessa 25%. Päättäkää itse.


 • Kun PS pääsee muodostamaan seuraavan hallituksen, vihreät suvaitsevaiset ja matut laitetaan keräämään elatuksensa eteen koirien paskoja Helsingin ulkoilupolkujen varsilta. Siellä ei keväisin löydy jalansijaa sontakasojen seasta.
  Voisi siellä olla muutkin paskalain laatijat apuna.

 • Yle gallup 7.11.2019 tulos tarkoittaa seuraavaa, jos sitä verrataan vaalitulokseen
  PS 703.805 ääntä (+165.000) 47 kansanedustajaa (+8)
  KOK 532.957 " ( +9.000) 35 " (-2)
  VIHR 435.194 " ( +81.000) 29 " (+9)
  SDP 432.471 " ( -114.000) 29 " (-11)
  KEPU 390.920 " ( -33.000) 25 " (- 6)
  jne...

  • Harvoin numeroita on yhtä kiva katella. Kansa on puhunut mitä mieltä on Rinteen liberaalihallituksesta, ugh.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Harvoin numeroita on yhtä kiva katella. Kansa on puhunut mitä mieltä on Rinteen liberaalihallituksesta, ugh.

   Nojaa!? :/
   Ylimmäistä numeroa toki.
   Mut ton deRödan kohdalla pääs vähän oksennusta suuhun


 • Kiitos kuuluu seuraaville henkilöille:
  - Antti Rinne, legenda jo puhuessaa.
  - Maria Ohisalo, tuhoaa Suome parhaalla mahdollisella tavalla.
  - Emma Kari, kokonaiskuva kadoksissa joka sektorilla.
  - Robottiautomuuntokouluttaja Iiris Suomela. Naivia lapsenuskoista haihattelua joka asiassa.

 • Hyvä lista lisätään vielä tämänpäiväisen edukunnan täysistunnon vaikutukset. Vääryysministerimme henriksonin avautumiset vihapuheesta olivat suorastaan surkuhupaisia aivopieruja,jotka lisäävät kannatustamme.

 • Ei auta nyt, viherpunikit on vallassa. Se vaan on tosi asia. Itse olen myös PS äänestäjä ....
  Mitä vahinkoa tulee vielä ilmi ....

  • Eihän tässä tarvita muuta kuin että Rinne ja Ohisalo tovereineen hoitaa ISIS-morsiammet lapsineen Suomeen ja heti tuli 5% lisää kannatusta Persuille :D

   Nyt vaan odotellaan kiltisti kun Rinne, Ohisalo, Henriksson ja Anderson hoitaa persujen vaalityötä ensi vaaleja ajatellen.


 • PS kannattajia on äänioikeutetuista noin 600 000. Saman verran on niitä, joiden ÄO ylittää 117.

  Vastaavasti ÄO alle 83 porukkaa on myös noin 600 000 äänioikeutettua. Mitähän puolueita tuo porukka mahtaa äänestää.

 • Poliittisessa kentässä on tapahtumassa valtava muutos, jota nämä urautuneet ja itseensä tyytyväiset eivät vieläkään tajua.

 • Niinhän se on että Rinne tovereineen maalaa itsensä nurkkaan loukkuun kun valta korruptoi, eivätkä vauhtisokeuden vuoksi huomaa että toinen jalka olisi ollut hyvä pitää jarrulla kun vauhti on hurjaa.

  • Mitä Rinne puhui eilen kyselytunnilla?
   Kun kysyttiin vappusatas lupauksesta Rinne sanoi, että hänhän silloin luvatessaan sanoi, että se saadaan pitemmän aikavälin aikana tipottain vuosien kuluessa?
   En minä ainakaan tuollaista loppukaneettia muista hänen sanoneen?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä Rinne puhui eilen kyselytunnilla?
   Kun kysyttiin vappusatas lupauksesta Rinne sanoi, että hänhän silloin luvatessaan sanoi, että se saadaan pitemmän aikavälin aikana tipottain vuosien kuluessa?
   En minä ainakaan tuollaista loppukaneettia muista hänen sanoneen?

   Niin, tai ei niin!

   Koska Rinne JATKOI myös, että: ”... jos on varaa”! Ja varaa olis, jos saatais työttömyys kuntoon. Jota ei näytetä, ainakaan juuri tänään uutisoitujen ennusteiden perusteella, saatavan kuntoon. Ainakaan siihen 75 % kuntoon, johon A. Alamäki haluais.

   Joten: Satanen peruttu! Lupaukset syöty. Kuten irtokarkitkin.


 • KIITOS SUOMI JA KIITOS JUSSI HALLA-AHO : JUSSI ON SAANUT HUIPPUASIANTUNTEVUUDELLAAN AIKAAN MASSIIVISEN SUOSION PERUSSUOMALAISILLE.!

  tämä on koko kansan etu.

 • Halvat on hölmöillä huvit. Asiat päätetään hallituksessa. Opposiotiossa huutaminen on turhaa ja äänestäjien äänet menneet hukkaan. Muistakaa intonne keskellä, että vasta yli 50 prosentin kannatuksella voitte päästä asioista päättämään, ja siihen nyt ei sentään kukaan voi uskoa. Vaikka persut saisivat seuraavissa vaaleissa 40 prosenttia äänistä, se ei muuta mitään, elleivät he halua tehdä yhteistyötä muiden puolueiden kanssa. 40 prosentin kannatuksella toimiva hallitus on vähemistöhaliltus eikä mikään päätös mene läpi. Niin se vain demokratiassa menee, mutta sitähän ei voi ymmärtää, ellei ole mitään perustietoja siitä, miten yhteiskunta toimii.

  • Itseasiassa: EI mene!

   Muualla kuin suvakkikuplan sisällä. Jossa nyt asiat on muutenki vähän ku Huvikummussa, eli: Vinksin vonksin ja heikun keikun! :D

   Ootko huomannu et miten medioissa suhtaudutaan persuihin paljon asiallisemmin sen jälkeen ku suvakkitoimittelijat huomas et ei prkl! Noihan on jo suurin puolue ja ei tässä ehkä kannattaiskaan *ittuilla niille jos meinaa haluta säilyttää työpaikkansa myös tulevaisuudessa!?

   Koirat haukkuu ... karavaani kulkee! ;)


 • Kunhan näille selviää, että ei erotakaan EU:sta, eikä kansallisia tukia korotetakaan.

 • Yli kuusikymmentävuotta elänyt Suomessa suomalaisena maksaen veronsa ja nykyään ei muuta tehdä kuin haukutaan ulkomaalaisten taholta rasistiksi.

 • Kiitän demari A. Husseinia perussuomalaisten kannatuksen kasvusta --- jälleen kerran. Onsevaan kova poika valehtelemaan!

 • kannatushan on ollut aina korkealla muutoin, kuin vaaleissa. Eihän teidän äänestäjänne kykene edes uurnille asti, äänestyspäivänä. En Kehuisi prosenteilla, jos Tekonne, kuten Filippiiniläisten kutsu ja arabian niemimaalle lähetetty kutsu ja sairaanhoitajien työtä aliarvostava keskustelu osoitti toteen Teidän Persujen arvot ja todellisen poliittisen sähläyksen.

  • Hehee kepulaista veetyttää, eikä myönnä,että kutsu lähettäjä oli Sipilä.Kepu pettää aina.


 • Kovin on ikävää, että omilla aivoillaan ajattelemattomia löytyy jo vähän turhankin paljon.

 • Hetken kestää tämän puolueen tuohoisa aikakausi. Saksassa tämä kaikki tapahtui jo toisen maailmansodan aikana. Noin 6 milj. ihmistä menetti henkensä. Äänestäköön ken tahtoo...

  • Ehkä kannattaa hakeutua hoitoon, jos vertaat perussuomalaisia natsisaksaan?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ehkä kannattaa hakeutua hoitoon, jos vertaat perussuomalaisia natsisaksaan?

   Eiköhän ne oo jo nää suvakit ”beyond repair”?
   Eutanasia taitais olla paras vaihtoehto?


 • Harmi, ettei Husu ole saanut vielä taksireittejään selvitettyä. Maanantaina persujen kannatus voi olla jo yli 30%.

 • Tuo kannatusprosentti on todellisuudessa isompi, mutta eihän meidän veronmaksajien rahojamme kyhnyttävien YLEMME uskalla julkaista sitä!

 • Valitettavan sekaisin on tämä Suomi-valtakunta. Ei mikään ihme, että perussuomalaisten kannatus nousee. Mitä enemmän sananvapaus vaarantuu, sitä tuntuvammin PS-kannatus kasvaa. Harva se päivä media viestittää mitä kummallisimpia otsikoita korkeiden viranomaistemme ajatuksenjuoksusta, mistä johtuen ihmisten hätä ja huoli kasvavat. Yhtä mieltä kaikkien pitäisi olla tai syytevaara uhkaa.

  Populismista varoitellaan. Mutta mitä on populismi. Jostakin lienee saanut alkunsa ja sittemmin kaiken tohinan päätteeksi päässyt unohduksiin, kun tuo niin hyvin käy haukkumasanaksi kaikkeen siihen, mikä oman arvokkaan tai arvottoman maailman pirtaan ei heti istu.

  Muutoksen tuulet puhaltavat jo. Epäoikeudenmukaisuuteen ihmiset ovat kyllästyneet. Tuomioistuimilta oikeutta on vaikea saada ja terveydenhoito takkuilee vieläkin enemmän. Tieteessä ihminen on kaiken mitta, ja jos tähän ei usko riitä, epäilijä sarjoittuu hörhökategoriaan. Pelko ja suvaitsevaisuus lisääntyvät käsi kädessä. Äänetöntä on vaikeampi käsittää väärin.

 • Ei muuta kuin Perussuomalaiset voittoon!

  Emmehän me ole mtn maailmanpelastajia, vaan ainoastaan Suomen pelastajia.

 • Nåmäkö jotkin vaalit, pah telkkää pelleilyä tyynni... Tuloksien tehtailua sopivien alueiden kyselyjä, helppoa, kuin heinänteko. Missä luuraa Soini, kuka tietää?

 • Niin surullistakin, kuin se on kiitokset kuuluvat myös maahanmuuttajataustaisille rikoksentekijöille. Yhdessä tehdyt yksittäistapaukset esim. olivat kepun turma Oulun vaalipiirin alueella. Spesiaalikiitokset Sipilälle, ei osanut pyytää kansalta anteeksi tekemäänsä möläytystä joka sai aikaan pakolaisvyöryn Suomeen.Kiitos!

 • No hyvinhän tuo on tänäänkin mennyt kannatuksen lisääminen. Oikeiin Suomeneduskunnan apulaisoikeusmies kieltää kolujen Joululoman aloitus juhlien pitämistä kirkoissa. KIITOS Pölonen. Että silleen.

 • Kun köyhät alkavat äänestää oikeistoa, ovat pahat ajat edessä. Ettekä edes tajua.

  • Kun vihervasemmistolaisen hallituksen touhuja , rahan polttamista ja möläyttelyjä seuraa, ei tarvitse ihmetellä, että PerusSuomalaisilla on 23.0% kannatus mielipidetiedusteluissa.


  • Juu!

   Yhdysvalloissa on ollu vallassa vuorotellen oikeisto ja vasemmisto suht 50/50.
   Yhdysvallat on maailman rikkain maa.

   Suvakkilogiikka kusee IIIIHAN joka stn kerta! Ja omille silmille! :D


 • PS kannatuksen nousu, johtuu suurelta osin Antti Rinteen vihervasemmistohallituksen nahjusmaisesta, tyhjiä lupailevasta ja poukkoilevasta, sekä kummallisesta politiikasta.
  Antti Rinne möläyttelee milloin mitäkin, Ohisalo sohlaa ja on kummajainen.
  Antti Rinne suhmuroi rahaa toverikavereilleen virkojen ja avustajien rooleihin.
  Antti Rinne keskittyy purkamaan sitä, mitä edellinen hallitus rahastoi tai aloitti.
  Antti Rinne on työllisyydelle ja Suomen velkaantumiselle, kävelevä katastrofi.

  Kansa nökee, että velkarahalla ollaan menpssa kohti katastrofia.
  Hädissään kansa kääntyy PerusSuomalaisten puoleen, vaikka ei ole mitään näyttöä Persujen osaamisesta.
  Nykyistä hallitusta parempi on Persujen helppo olla, siihen ei paljon vaadita.

  • aika hätäisiä johtopäätöksiä sinulla, nyt mennään vielä edellisen hallituksen päätöksillä ja budjetilla. Ensi vuosi vasta näyttää tien kun Rinteen hallituksen ensimmäinen budjetti valmistuu. Persujen hallitusnäyttö viime kaudelta oli surkea.
   Tietysti opposition tehtävä on tuo, räksyttäminen, se kuuluu demokratiaan. Tämä hallitus istuu 4 vuotiskauden ja sitten tulee uusi, onko siinä persut mukana, jää nähtäväksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   aika hätäisiä johtopäätöksiä sinulla, nyt mennään vielä edellisen hallituksen päätöksillä ja budjetilla. Ensi vuosi vasta näyttää tien kun Rinteen hallituksen ensimmäinen budjetti valmistuu. Persujen hallitusnäyttö viime kaudelta oli surkea.
   Tietysti opposition tehtävä on tuo, räksyttäminen, se kuuluu demokratiaan. Tämä hallitus istuu 4 vuotiskauden ja sitten tulee uusi, onko siinä persut mukana, jää nähtäväksi.

   Ai mennää vai?

   ”Valtioneuvosto antoi maanantaina 7. lokakuuta eduskunnalle hallituksen esityksen valtion talousarvioksi vuodelle 2020. Eduskunnalle annettiin myös selonteko julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2020–2023 ja tämän vuoden kolmas lisätalousarvio.”

   Mikäs/kenes hallitus se olikaan se istuva hallitus lokakuussa? :)

   Ja Alamäen Antti on onnistunu kikkailemaan tähän mennessä - vajaassa puolessa vuodessa - jo 3 lisäbudjettiakin! :) Ei vissiin se ensimmäinen riittäny kaikkiin irtokarkitteluihin?


 • Jussi Halla-aho vaati norminpurkua, norminpurku loi Postille tukun halvemman työvoiman kilpailijoita.

  • "Jussi Halla-aho vaatii norminpurkua rakentamiseen: Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan oman talon tai tontin sisällä tulisi voida tehdä mitä haluaa, jos se ei aiheuta haittaa muille ihmisille. Halla-aho ihmettelee rakentamiseen ja asumiseen liittyvien säädösten jäykkyyttä."

   https://www.verkkouutiset.fi/jussi-halla-aho-vaatii-norminpurkua-rakentamiseen/

   Norminpurkua on poistaa itsensä työllistämisen keinotekoiset esteet, jolloin suomalainen voi elättää perheensä ja hypätä pois tukiorjuudesta. Normienpurkua on myös byrokratian karsiminen - joka on tietenkin myrkkyä monille byrokratian palvelijoille, jotka saavat leipänsä suojatyöstä, jonka ainoa tarkoitus on vaikeuttaa suomalaisen elämää.


 • "Tämä on perussuomalaisen linjan voitto enemmän kuin Jussin henkilökohtainen. Tämä on myös perussuomalaisen kentän voitto. Kaikki muut puolueet ajavat minkä sortin globalismia kukin, vain perussuomalaiset ajaa kansallista etua."

 • No pitää kiittää niitä joille kiitos kuuluu. Kiitos suvakit ja hyysärit olette erittäin hyviä edistämään Perussuomalaisten järkähtämätöntä linjaa: Turvallinen Suomi Takaisin .
  Että silleen.

 • Täältä alkoholin leiriltä Youself Finlandi myös kiittää.

 • Ohisalon Mari,,alle, Rinteen Analle , Mariinin Sannalle ja Anderssonin Liille isoimmat kiitokset.
  PS:lle riittää kun ovat hiljaa ja antavat tämän nelikon aukoa suutaan annetussa järjestyksessä.

 • Ps on hyvä varsinkin ps4 mul on sil gta ja residen ewil

 • Nyt on menossa jonkinlainen oikeistolaisuuden aalto ympäri Euroopan. Ja se ei ole koskaan tiennyt mitään hyvää.

  • Perusuomalaiset on ainoa puolue, joka ajaa suomalaisten ja Suomen parasta.

   Jos se on oikeistolaisuutta, niin sitten se on niin.


 • Ikimuistoinen päivämäärä 11.11.2019

  Abdirahim Husseinin (sd) myönsi olevansa rasisti ja valehtelija.

  Siitä on nyt mustaa valkoisella. Iso kiitos Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantoselle: olit rohkea ja uskalsit puolustaa suomalaisia asiakkaitasi.

  Hussein nyt yrittää tietenkin somalialaiseen tapaan vääntää faktat nurinniskoin: Husseinin mukaan julkinen keskustelu on kääntynyt asiassa väärään suuntaan. "Tässä on jätetty asian pointti kokonaan sivuun: ulkomaalaistaustaiset taksikuskit joutuvat jatkuvan rasistisen häirinnän kohteeksi”

  Kaverihan on läpimätä rasisti itse. Miten suvakit eivät näe sitä?

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  133
  5725
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  87
  1401
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  143
  1032
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  658
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  22
  420