Hyvää tavaraa Härmän takomosta

Anonyymi

Rautakaupasta ostin aikoinaan Härmän takomon lyhyen puuvartisen pokaran. Enemmän se oli käteen käypänen, mitä Fiskasin vastaava.
Nyt tilasin netistä saman firman puuvartisen petkeleen. Huippulaatua on sekin. Kyllä Härmässä valmistetaan huippulaadukkaita metallituotteita ainakin tuossa firmassa.

20

262

Vastaukset

 • Joo,mutta ekkö tienny,että alihärmän firmat on boikotissa häxitin takia,niitä ei nyt ostella.

 • On tämä Mikan 🍭 porukka läpinäkyvä. Itse aloittaa ja haukut perään! Zervu, Zervu yrittäjänä nyt pojan nimissä?

  • Tämä Zervu joka on pojan, eli Severi Kankaansyrjän nimissä, on rekisteröity helsinkiin. Toisinsanoen myös yhteisöverot (jos niitä kertyy) menee sinne. Eli postilaatikkofirma tai "kevyt yrittäjä".

   Zervua taitaa oikeasti pyöittää mika itse. Lähinnä huutokauppa bisnestähän se on.

   Mitä tulee Esa-boyn perheyritykseen, niin kovasti näyttää olevan vakavarainen tunnuslukujen perusteella. Omavaraisuusaste lähes 100%. 🤔 Kyllä se kateus on kova pala joillekin, jopa kaupungin hallituksessa, vaikka pitäisi olla ylpeä että omasta kunnasta löytyy pitkäntähtäimen yrittäjiä.


 • Kyllä minäkin sain Härmän Takomosta huippulaatuisen petkeleen. Ei tule puuvarresta tikkuja käsiin ja on lämpöinen varsi pitää käsissään pakkasella.
  Terä on hitsattu kiinni esimerkillisen hyvin puuvarren pitimeen. Kun puuvarrenpitimestä on porattu reikä läpi ja siihen on laitettu pultti ja mutteri, niin mutterin kiristämisen jälkeen on pultinkantaan mutterin keskelle lyöty vielä pistepuikolla kolo, että mutteri ei lähde kiertymään auki armottomassa jään murskaustyössä. Laatua Härmästä !!

  • Se olis kyllä menoa jos mutteri kiertyis auki.


  • Härmä,tuo luvattujen petkeleitten kylä!


  • Jenkeissä ovat rakentaneet avaruusraketin jolla on käyty kuussa. Härmässä osataan tehdä petkele, voi tsiisus.


 • Härmän Hanhimäessä osataan tehdä raudasta mitä vaan... ja hyvin.

 • Mika Kankaansyrjä: on uskomatonta, että hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja alentuu jauhamaan epäasiallisuuksia paikallisesta vanhasta ja arvostetusta yrityksestä ja yrittäjistä. Olisi varmaan paikallaan tutustua ko. yrittäjäperheeseen miten laajaa toimintaa he myös pyörittävät maatalouden parissa. Saisi moni ottaa esimerkkiä!

  T. Kauhavan kaupungin hallituksen jäsen

 • Tämä joka näkee näitä kankaansyrjiä joka paikassa vois alkaa fiktiokirjailijaksi.

 • Härmän Taontako? Sirppi on hyvä ja monta vuotta ollut käytössä.

 • Yrittäjä kunnallispolitiikkona on varsin vaativa ja haastava yhtälö, jos siinä asemassa unohtaa sen, että on koko alueen edunvalvoja ja ryhtyy kyläpoliitikoksi, niin saa kovin pian havaita että esim. Alahärmän kokoinen paikka on varsin pieni markkina-alue .
  Sitten se vaan alkaa näkymään firman liikevaihdossa ja tuloksessa, tulee miinus merkkinen tilinpäätös ja imago mielletään tietynlaiseksi jota on vaikea saada myöhemmin korjattua.

  • Yrityksellä pitkä ansiokas historia, harmi jos kloppi pilaa toiminnallaan sen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Yrityksellä pitkä ansiokas historia, harmi jos kloppi pilaa toiminnallaan sen.

   Juniori vaikuttaa kyllä varsin asialliselta ja asiassa pysyvältä, eikä ole mikään mamu mamu mamu persu, vaan ehkä likimpänä konservatiivi
   kokoomus- keskusta- kd linjaa 🤔 voisi jopa luonnehtia harvinaisuudeksi nykyään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juniori vaikuttaa kyllä varsin asialliselta ja asiassa pysyvältä, eikä ole mikään mamu mamu mamu persu, vaan ehkä likimpänä konservatiivi
   kokoomus- keskusta- kd linjaa 🤔 voisi jopa luonnehtia harvinaisuudeksi nykyään.

   Asiallinen? Kuluttaa aikaa haukkumalla suomi24 palstalla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Asiallinen? Kuluttaa aikaa haukkumalla suomi24 palstalla.

   No kyllä se vaikuttaa mielestäni asialliselta. Persujen vakuuttavin valtuutettu. Enkä kyllä pysty sanoa käykö täällä. Monta käyttäjää tällä sivulla on.


  • Kuka vielä käyttää viikatetta ja mihin? Niiden aika oli 1800 luvulla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuka vielä käyttää viikatetta ja mihin? Niiden aika oli 1800 luvulla.

   Kuka käyttää kirvestä ja mihin vaikka on hydehalkojia ja klapikoneita? Kuka käyttää kirjepostia kun on sähköposti? Kuka ajaa polkupyörällä kun on moottoripyörä?


 • Jokainen joka näinä aikoina elättää itsensä ja perheensä yrittäjä syrjäseudulla on hatunnoston arvoinen. Olkoon sitten Härmästä tai Kauhavalta tai Toholammilta, yhtä kunnioitettavaa. Vielä jos työllistää muitakin! Halpamaista vellihousujen vinkumista täälä!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  284
  3860
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  111
  1432
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  533