ONKO VESILAHDESSA

Anonyymi

Peliongelmallisia ?

4

69

Vastaukset

 • Kyllä koko kylä on kuin palapeli .

 • Onko Vesilahdessa jo 20 pennin Pajatso?

 • Peliongelmaisia, narkomaaneja, prostituoituja, varkaita ja paskanhajuisia juntteja. Kaikkea on. Kyllä täällä on kaikkea.

 • Kohta ei ole kun pelit viedään pois ja on siirryttävä naapurikuntaan pelisaliin joka lähin on Ideaparkissa. Ihan oikein ettei eläkeläiset hakkaa niitä pelejä jatkuvasti suurten voittojen toivossa,vaikka häviö aina tulee ja on matti kukkarossa kauppareisun jälkeen.
  Hoitoonohjaus on retuperällä ja omaiset ei uskalla puuttua kun vanhus tuhoaa ennakkoon perintöä minkä lapset olisi joskus saanut ,vaan veikkaus sen vie "ennakkoperintönä". Tarttis tehrä jotain näille onnettomille pelureille.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  110
  1489
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1413
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  699
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  612