TÄMÄ MUKA VAPAA SANA

Anonyymi

En ole mielestäni julkaisut mitään viha puhetta tai suoranaisesti henkilöön kohdistunutta kritiikkiä silti se täällä raakataan sensuroidaan. Asiat joutsan terveys keskus kritiikki Moraali ja Etiikka. hävisi nopeasti.
suojellaanko täällä lääkäreitä heidän tekemiltä munauksilta, virhe arvioineilta.??? kyllä.
TOINEN PAINAVA ASIA PSYKIATRISET POTILAT JA HEIDÄN OIKEUDET JA HEIHIN KOHDISTUNEET VÄÄRIN KÄYTÖKSET LAKAISTAAN MATON ALLE.
VASTAUS TEILLE PALSTAN PITÄJÄT VAIKKA VARMAAN EI JULKAISTA EPÄ-ASIALLISENA...... HAISTAKAA PITKÄ VITTU.. TÄÄLLÄ TOISET HAUKKUU IHMISIÄ PUNIKEIKSI TAI LAHTAREIKSI SE SALLITAAN MITÄ VITTU TUO ON VIHA PUHETTA JA 100.VUOTTA KULUNUTTA PIENTÄ RAJAA. SAAN VARMAAN VITUN ISOT MÄTÄ PEUKUT TÄSTÄ. KIITOS.???

3

<50

Vastaukset

 • Suomessa ei voi totuuksia laittaa näkyville ne katsotaan heti vihapuheeksi vaikka on totisinta totta mutta politikot ei kestä arvostelua täysin järjettömistä päätöksistään.
  Niinkuin on nähty

 • Todella lapsellista touhua aikuisilta ihmisiltä. Tämä vihapuhe syyllistäminen. Todelliset narsistit puuhaihmisinä. Kasvakaa vihdoin viimeinkin aikuisiksi. Muslimeille ja muille ryhmille annetaan tietenkin erivapaus tuoda esille vihapuheita. Se valikoivaa vihapuhe syyllistämistä, todellinen demokratia heitetty roskakoriin. eu tuntuu aika paljon natsivetoiselta järjestelmältä. eu kautta ollaan luomassa kolmatta valtakuntaa, eli uutta maailman järjestelmää, se tulee olemaan historian epäoikeudellisin järjestelmä. Sakasahan johtaa eu. Kauhea valvonta kuin natsivaltiossa, alkaa olla samoja piirteitä. Kohta viedään vankilaan pienestäkin vihapuherikkeestä. eu tietenkin nämä rajotusten takana. Tulee myös mieleen Ciilen sotilasjuntta . Pienestä se kontrolloiminen alkaa voi mennä pahempaan päin, ellei siihen laiteta ajoissa stoppia. Tuntuu ettei olla enään suomessa. Vai aijotaanko tännä saada lopuksi sarianlaki, kun islam pakolaiset pääsee tänne kulkemaan ihan vapaasti. Silloin menee loppukin sanan vapaus.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  357
  3092