Suomi pakanuuden kynnyksellä

Anonyymi

Yhteiskunta on menettämässä uskonnonvapauden, avaruuden henkivallat eivät salli sananvapautta tasapuolisesti. Parannukseen kehoittavia tarkkaillaan vääristyneellä tekosyy nimikkeellä; "kiihottaminen kansanryhmää vastaan": https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006301799.html?ref=rss

12

131

Vastaukset

 • Olen miettinyt sitäkin testiä, että pitäisi julkaista kaksi yhtä seikkaa vaille täysin identtistä feikkijuttua Faceen. Siis vain yksi asia kummassakin muuttuu, sanat Islam ja Kristinusko. Molemmissa on tarkoitus arvostella melko ikävään sävyyn näitä kumpaakin uskontoa ja pointtina on vain se, että kummasta saa bannin.

 • Aloittaja on täysin oikeassa!

 • Islam=harhaoppi!

  • Ei pelkkä harhaoppi, vaan suuri ja pelottava uhka koko maailmalle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei pelkkä harhaoppi, vaan suuri ja pelottava uhka koko maailmalle.

   ...näyttää koko läntinen maailma sitä hännystelevän.


  • Anonyymi kirjoitti:

   ...näyttää koko läntinen maailma sitä hännystelevän.

   Niin kauan kun kristinuskonharhaiset eivät onnistu epäjumalaansa esiin manaamaan, ovat he kannustamassa muhammadanisminharhaisten epäjumalan palvomista.

   On nimittäin niin, että kolmiomaisesta kristinuskonharhan epäjumalasta on ihan yhtä paljon todisteita kuin muhammadanisminharhan epäjumalastakin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   ...näyttää koko läntinen maailma sitä hännystelevän.

   Kunhan ei vain Jeesusta, mutta vaikka Islamia?


 • Onpa ihme että valtakunnansyyttäjä ajaa jotain tuntematonta agendaa mitä emme tiedä. Mitä kaikkea löytyykään kun alkaisi hänen tekemisiään perkaamaan jotka eivät ole ylittäneet uutiskynnystä vuosikymmenien ajalta.

  • >Mitä kaikkea löytyykään kun alkaisi hänen tekemisiään perkaamaan jotka eivät ole ylittäneet uutiskynnystä vuosikymmenien ajalta.

   Siitä sitten perkaamaan, jos mielestäsi on asiallista alkaa maalittaa työtään tekevää oikeusvirkamiestä. Mitä vielä odotat?

   Ai jaa, sä et yhtään tiedä mitä nyt sitten pitäisi tehdä. No sattuuhan sitä. 😜

   Kokeile vaikka keksiä paskajuttuja Putinin trollien tapaan. Et nimittäin tule muutakaan löytämään, arvaan. Tai tulisi löytämään jos osaisit asioita tutkia.


 • Islamon antikristus, sillä ei tuuta Jeesukse jumauutta!
  "I. Te rakkaimmat! älkäät jokaista henkeä uskoko*, vaan koetelkaat henget, josko he Jumalasta ovat; sillä monta väärää prophetaa ovat tulleet maailmaan.
  2. Sillä te tuntekaat Jumalan Henki, että jokainen henki, joka tunnustaa Jesuksen Kristuksen lihaan tulleen, se on Jumalasta,
  3. Ja jokainen henki, joka ei tunnusta Jesusta Kristusta lihaan tulleeksi, ei se ole Jumalasta: ja se on antikristuksen henki, josta te kuulitte, että hän on tuleva*, ja on jo parhaallansa maailmassa.
  4. Lapsukaiseni, te olette Jumalasta ja olette heidät voittaneet; sillä se, joka teissä on, hän on suurempi kuin se, joka maailmassa on." APOSTOLI JOHANNEKSEN 1. KIRJE

 • Hienoa! Hyvä!

 • Suomi on historiallisesti ja alkujaan pakanallinen maa. Kristinusko on tullut tänne pakotettuna samoin kun muualle maailman kolkkiin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.