Jeesuksesta oppia

Jos Päkä tuomitaan vihapuheesta vankilaan, kuka tulisi parlamenttiin häntä paikkaamaan eli pitäisikö päästää vapaalle ettei jouduttaisi ojasta allikkoon. Suo siellä, vetelä eduskunnassa. Mitä Raamattu sanoisi vihapuheesta ja kansankiihotuksesta, onko se oikein?

7

<50

Vastaukset

 • Kansanedustajalla on olemassa varaedustaja. Päkälläkin. Eikä sen varaedustajan nimi ole Jeesus. Edes Päkällä.

  Jos oikeasti haluat tietää kuka on Päkän varaedustaja niin se löytyy eduskunnan sivuilta. Kävin katsomassa sen ja nyt myös tiedän kuka sen on.

  Joten jätän teille kotitehtäväksi selvittää sen samasta lähteestä.

  Vinkiksi osoitteen annan osoitteen https://www.eduskunta.fi/fi/Sivut/default.aspx

  Päkän rangaistushan on vielä auki. Hänen oma toiveensa asiassa on että hänet tuomittaisiin ristiriipuntaan crusifiksin muotoiseen teilipuuhun ja että se teilipuu asennettaisiin eduskuntasalin takaosaan.Sieltä hän saisi huudella kommenttejaan eikä edes puhemies pystyisi poistamaan häntä sieltä koska hänhän kärsii siellä jumallista rangaistusta. Uhriutumisesta pitää repiä kaikki irti sillä se saattaa olla ratkaisevaa päätettäessä äänistä tiukissa maakunnissa.

  • Koko juttu on vielä auki ja sinä jo pohdit rangaistuksia. Tulet muuten pettymään.....


 • Tuskin ketään yhtä pätevää löytyy.
  Pyhä henkikin on hukassa tai rikki kun on kristikunnan päästänyt hajoamaan.
  Ja tuskin Jeesus itsekään osaa tulkita Raamattua Päkän veroisesti.

 • Jos Suomen luterilaisesta kirkosta ei löydy Raamatun asiantuntijaa, niin katolisella kirkolla ja ortodoksisilta patriarkaateilta löytyy huippuasiantuntijoita selittämään Raamattua ja Raamatun tulkinnassa tapahtuneita muutoksia aina alkukirkon ajoista nykypäivään.

 • Päkän työtä jatkamaan sopisi parhaiten joku helluntailainen lahkolainen. Päkä ei itsekään ole vaikuttanut pitkään aikaan enää kristillisdemokraatilta, enemmänkin lahkolaiselta.

  • Puhutaanko nyt siitä lahkolaisuudesta enemmänkin🤓 mitä sinä sillä tarkoitat ja miten itse siitä eroat ❓


 • Nämä huutelijat eivät tiedä yhtään mitään mistään Raamatun asioista j a kaikkein vähiten jostain lahkoasioista.

  kunhan ovat kotonaan kuulleet vanhempiensa puheita, elleivät sitten ole niitä kolmannen polven homoja, he ovat kuulleet sieltä hevosmiesten kuppilasta nämä tärkeimmät Raamatun oppikappaleet ja painaneet ne syvälle sinne pikkuaivojensa takaosaan eli haihtumattomaan muistiin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.