Tarja Halonen diktatuurin juoksutyttö

Anonyymi

Demarien kannatus on terveessä alamäessä. Historia siivoaa tämän petollisen poliittisen liikkeen kitiseväksi pienpuolueeksi. Sinne se kuuluukin ja Anttiin voimme tässä asiassa luottaa.

Ei ole kauan, kun Suomen historian yhtenä synkeimmistä hetkistä presidenttinä istui sosiaalidemokraattinen kommunisti Tarja Halonen. Halosen henkilöhistoriaan kuului erityisesti kommunistivaltio DDR:n etujen lobbaaminen. Halonen teki myyräntyötään avoimesti vastoin Suomen harjoittamaa ulkopolitiikkaa. Diktatuurivaltion ihmisoikeusloukkaukset eivät häntä lainkaan häirinneet, sillä aate oli mieluinen.

Halonen tunnetaan myös kritiikittömästä ihailustaan Putinia kohtaan. Halosella oli jo presidenttiaikanaan silmää arvostaa itsevaltiutta. Hän totesikin Venäjän kehittyvän oikeaan suuntaan.

Tultuaan valituksi Halonen ensitöikseen jätti osallistumatta sotaveteraanien juhliin. Sen sijaan hän matkusti toiselle puolelle maapalloa chileläisten lommunistien juhliin. Maamiinat piti kieltää ensi tilassa, koska Suomi vaaransi maailmanrauhan ja mahdollisen maahantunkeutujan terveyden.

Halonen kannattaa lämpimästi monikulttuurisuutta ja arvostaa puoluetovereiden nostamista palkkiovirkoihin. Maailman asiat ovat lähempänä hänen sydäntään kuin Suomen asiat.

Demareiden politiikka on suoraa jatkumoa Halosen politiikalle. Omia etuja ajetaan häikäilemättömästi ja tavallinen suomalainen on vain valistumaton tollo. Vslehdella saa jos se edistää omia tavoitteita.

Ksnsa on heräämässä. Demareille on koittanut suuri tilinteon hetki. Ja Tarja Halonen saa seurata aitiopaikalta historian tuomiota. Toivotettakoon hänelle pitkää ikää, että ehtii nähdä kuinka turmeltunut poliittinen liike suistuu historian roskakoriin.

22

83

  Vastaukset

  • Natsi-Saksan pahamaineisella Gestabolla oli yksi ilmiantaja 2000 kansalaista kohden. DDR:n Stasilla ilmiantajia oli yksi jokaista 6,5 kansalaista kohden. Kommunismi oli paljon tehokkaampi järjestelmä kansalaisista huolehtiessaan. Ei siis ihme, että aatteen palo sytytti Halosessa ihailua ja palavan halun toimia järjestelmän puolesta.

   • Stasi-listalla on tiettävästi useita sosiaalidemokraatteja joista jotkut saattavat vieläkin olla aktiivisia toimijoita


   • Anonyymi kirjoitti:

    Stasi-listalla on tiettävästi useita sosiaalidemokraatteja joista jotkut saattavat vieläkin olla aktiivisia toimijoita

    Stasi-listalla ei ole yhtään sosialidemokraattia, mutta eduskunnassa istuva kokoomuslainen on.


  • Kun demarit savustavat pian Antin pihalle, niin tuleeko tilalke Tarja?

  • Voin osallistua kustannuksiin jos Tarja Halonen siirretään loppuiäkseen paratiisisaarelle. Kunhan lupaa että siellä myös pysyy.

  • Varmaan ylpeä niistä teloitetuista rajalla
   DDR kehitti mm. betoniteknologiaa mikrofonibetonin ja johdotukset suoraan stasin linjoille asunnoista

   • Tarkoitus pyhitti keinot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tarkoitus pyhitti keinot.

    Tiitisen lista nyt kassakaapista esille ,sen nimilista median käyttöön ja samoin KGP vastaava lista esille! Kyllähän DDR ystäviä oli nämä ne rauhanmarsijat , mm Halosta voisi epäillä ja Tuomiojaa ,jos ei Tiitisen listassa ,muuten mukana , on pitänyt vuosikymmeniä takissaan v ao rauhanyhdistyksen pinssiä ,eli aste on ollut mukana ,monella vasemmiston binosauruksella ,joihin kai on luettava , Halonen, Tuomioja ,Lipponen ,muitakin löytyy!


  • Tiitisen lista on pysynyt kaapissa. Taitaa Halosen nimi loistaa siellä ensimmäisenä.

  • Tiitisen lista, on Suomen HÄPEÄ .

   • Tiitisen lista ja se miksi sitä piilotellaan kertoo että jotakin on edelleen pielessä


  • Tiitisen lista on demarien häpeä. Onnistuneet salaamaan sen. Taitaa olla painavat syyt?

  • Tiitisen listalla on liian painavaa tietoa meidän poliittisesta eliitistä. Tämän takia sitä ei uskalleta julkistaa. Jos demari sen hautasi niin voi jo arvata ketä siellä etunenässä oli.

  • Demarit estivät julkaisemisen. Kuulemma siellä ei ollut yhtöän demaria, joten se ei ollut salaamisen syy.

  • Tiitisen listalla ei ole yhtään demaria. Kepulaisia ja Kokoomuslaisia kyllä löytyy.

   • Tuttu juttu


  • Pyh.

  • Tarkoititko juoksutytöllä Venäjää???

  • Halonen nimitti kaverinsa Balzarin saamaan ikuista palkkiota kulttuurineuvoksen tittelistään. Toveri toverille.

  • Titityytitityyytitityyy
   paskanärhillä sukukokous

  • Tarja Halosen arvoilla Suomea ollaan murhaamassa nopeasti sukupuuttoon!

  • Tarja Halosessa parasta on hänen ulkonäkönsä. Muut puolet eivät sitten kestäkään päivänvaloa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Aiotko noudattaa maskisuositusta?

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.

   199
  • Ketä kiinnostaa YouTube-maailma?

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysymys: Ketä kiinnostaa tällainen kun täysin tuntemattomat ihmiset hölisevät omia mielipiteitään kameralle täysin merkityksettömistä asioista? Onko tämä kenestäkään muusta typerää? Niin miehet kun naiset selostavat suu vaahdossa asioitaan kameralle yksinään jossakin v..tun vaatehuoneessa. Tulee mieleen, että säilyttäkää nyt joku järki. Ketä kiinnostaa jonkun nobodyn mielipide mistään? Tai sen myday-solkkaukset sun muut? Mitä varten näitä tehdään? Ei voi muuta sanoa kuin, että netti täyttyy roskasta ja itsensä korostamisesta.

   171
  • Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi alkaa miettimään ketkä tulevat vihreitten tilalle,vai kaatuuko koko hallitus .

   332

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   193
   2622
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   2349
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   57
   1210