TKK kolmas juontaja ?

Anonyymi

Mihinköhän tarvitaan kolmas juontaja ? Onks sille keksitty vaan joku homma kun johonkin se pitäis saada. Aivan turha. Ja vois sen Pimiänkin pistää pois , ei jaksais katsoo. Naama näkyy joka ohjelmassa ja myös mainoksissa. No näkyyhän Mikonkin, mutta se on siisti ja tyylikäs, Mikko JATKOON !

38

260

  Vastaukset

  • Tuija Pehkonen on yksi sietämättömimpiä julkkisnaisia.

   • Niin on. Hänet piti saada työllistetyksi?
    Niin teennäinen kuin voi olla.
    Ohjelma kuin ohjelma aina samat tavat, pää kenossa yrittää olla herttainen.
    Ei jatkoon!


   • Samaa mieltä, ei mitään järjellistä sanottavaa. Kaikkea paskaa meille tyrkytetään, vaikka haluais vaan katsoa kivaa tanssia.


   • Tuija muuten OK, mutta pienet tissit liian suuressa kaula-aukossa.
    Vappu voisi olla rintoineen, mutta Vappu on säädyllinen "äiti"!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuija muuten OK, mutta pienet tissit liian suuressa kaula-aukossa.
    Vappu voisi olla rintoineen, mutta Vappu on säädyllinen "äiti"!

    Sitä ihmettelen minne jäi tissit, surkeeta katottavaa, maksakaa hänelle silikonit pleace


   • Sietämätöntä on tää suomalainen haukkumakulttuuri. 😤


   • Ei ole oikein uskottava juontaja,turhan hössöttäjä.


  • TTK sai täksi kaudeksi lisää ohjelma-aikaa ja nyt kun tanssipareja tippunut pois, niin ohjelmaan tukittu turhaa täytettä ihan liikaa. Viimeksi Veitolan kommentteja ja turhia esiintyjiä. Kyllästyttää ja Pehkonen tosiaankin aivan turha.

   Anna Puun ja Abreun suosiota en ymmärrä lainkaan. Samat naamat joka ohjelmassa.

   • Anna Abreu on tasokaslaulaja ja fiksu siviilissäkin!


   • Puu voisi pitää sitä sänkypainia niiden sulhojensa kanssa mieluummin kuin inisee kansankuullen! hyii


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anna Abreu on tasokaslaulaja ja fiksu siviilissäkin!

    Yrittää esiintyä tissit puolipaljaana seiskassa, kun ei muuten pärjää!


  • Oon kanssa ihmetellyt mitä se kolmas juontaja tekee ohjelmassa .Ei sitten mitään virkaa oo sillä.

  • Ihan turha tuo Pehkonen.Toisaalta hän vois olla vapun tilallaKyllä Vappu on liian monissa ohjelmissa.

  • Samaa mieltä. Aivan tyhjänpäiväinen tuo kolmas juontaja. Tuija Pehkonen ei ole edes kaunis. Halutaan kai ohjelmaa pidentää.

   • Ei ole edes kaunis? Onko tuo nykyään kriteeri, että saa luvan olla telkussa?


  • Silmä lepäsi avonaisessa/kaiken paljastavassa puvussa.

   • Ikääntyessä pitää alkaa paljastelemaan itseään.


  • Kyllä kaksi juontajaa riittäisi tähän kisaan, sillä kolmannella juontaja naisella oli eilen illan hameesta jäänyt uupumaan kangasta. Alkoi olla paikat paljaana.

  • Kolmas juontaja täysin turha. Tuija on niin imelä ja epäluonnollinen. Sopii ehkä lastenohjelmien juontajaksi.

  • Tanssijoita kun kisasta tippuu, niin ohjelma aikaa voisi lyhentää. Turhaa venyttelyä ja jaarittelua.

  • Eihän koko ohjelmassa muutakatsottavaa ollutkaan kuin Herttainen Tuija

  • Kaula-aukkohan oli kuin 9 vuotiaalla pikku tytöllä, hyi. Tuollainen puku vaatii kantajaltaan muotoja ja niitä Pehkosella ei ole. Joten paita päälle ens sunnuntaina!

   • Silloinhan siinä ei ole mitään eroottista, joten ei ole syytä pahoitellakaan asuvalintaa. Pehkosen muussa esiintymistyylissä on kyllä arvostelun aihetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Silloinhan siinä ei ole mitään eroottista, joten ei ole syytä pahoitellakaan asuvalintaa. Pehkosen muussa esiintymistyylissä on kyllä arvostelun aihetta.

    Ei todellakaan mitään eroottista tämänkään illan puvussa, liivit ja vähemmän antava kaula-aukko pukisi Tuijaa paremmin.


  • Aivan liian monta juontajaa nykyisin maikkarilla. Niin tässä TTK:ssa kuin oli Huumassakin.
   Pehkonen vois opetella pukeutumaan. Pienempi kaula-aukko olisi pukevampi pienirintaisellekin.

   • Ihmettelen eikö nämä neitokaiset katso lainkaan peiliin, kun niin sopimattomia vaatteita kelpuuttavat. Taitaa olla se erikoisuuden tavoittelu ja huomionhaku pääasia. Nyt jo kaksi kertaa liian avonainen asu tuohon vartaloon. Voisin sanoa että jopa ruma.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihmettelen eikö nämä neitokaiset katso lainkaan peiliin, kun niin sopimattomia vaatteita kelpuuttavat. Taitaa olla se erikoisuuden tavoittelu ja huomionhaku pääasia. Nyt jo kaksi kertaa liian avonainen asu tuohon vartaloon. Voisin sanoa että jopa ruma.

    Käsittääkseni esiintyjät eivät itse valitse pukujaan. Silti pitäisi puvustuksesta päättäjien muistaa, että ei pidä paljastaa rintamustaan, jos siellä ei ole mitään paljastettavaa. Vapun vaatteissa on usein päinvastainen ongelma, ne ovat liian niukkoja.

    Kolmas juontaja tarvittiin täyttämään lisääntynyttä ohjelma-aikaa. Ohjelma on niin suosittu, että siihen haluttiin myydä enemmän mainosaikaa, ja lisääntyneiden mainosten myötä myös ohjelma-aika on pidentynyt. Kuinkahan moni muu kuin minä katsoo tämänkin ohjelman tallennettuna, niin että voi pikakelata mainosten ohi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Käsittääkseni esiintyjät eivät itse valitse pukujaan. Silti pitäisi puvustuksesta päättäjien muistaa, että ei pidä paljastaa rintamustaan, jos siellä ei ole mitään paljastettavaa. Vapun vaatteissa on usein päinvastainen ongelma, ne ovat liian niukkoja.

    Kolmas juontaja tarvittiin täyttämään lisääntynyttä ohjelma-aikaa. Ohjelma on niin suosittu, että siihen haluttiin myydä enemmän mainosaikaa, ja lisääntyneiden mainosten myötä myös ohjelma-aika on pidentynyt. Kuinkahan moni muu kuin minä katsoo tämänkin ohjelman tallennettuna, niin että voi pikakelata mainosten ohi?

    Eivät valitse itse pukujaan, mutta ja iso mutta, eikö itsekritiikki saa ihmistä kieltäytymään täysin sopimattomasta asusta. Minä ainakin katsoisin peilin kautta itseäni joka kulmasta ja ehdottomasti kieltäytyisin jos asu noin huono vartalolle. Toisaalta, kun julkisuudesta ja kovasti esiin pyrkimisestä kyse niin halutaan jopa shokeerata.

    Jos ei ole muotoja niin napaan asti avonainen puku ei pue, taas toisaalta isorintaisella avoin kaula-aukko rinnat yhteen puristettuina on aivan pakaroiden ja peppuvaon tapaan identtinen ilmestys. Finaalilähetyksessä Vapun tissit näkyivät rumasti kun hän kääntyi vähääkään sivuttain, koko rinta näkyi ja sen roikkuminen. Ei niin kaunista,.


  • Pehkosella ei ole mitään virkaa koko hommassa. Aivan täysi turhake. Ilmeisesti mtv3 työllistää vain "saman perheen jäseniä". Samoja ihmisiä kierrätetään ohjelmasta toiseen, laulavat jopa mainoksessaan -me ollaan perhe-.

   Katsomossakin on mtv3:n ohjelmissa esiintyvät ihmiset.
   Saavat ilmeisesti kk-palkkaa, jos ei ole "kunnollista roolia", niin niiden on pakko olla ainakin olla yleisönä taputtamassa.
   Alkaa tympiä.

  • Jospa Tuija on harjoittelemassa, tulee Pimiälle tuuraajaksi seuraavaan ohjelmaan!

   • Onko se Pimiä taas paksuna.


  • Näköjään joka formaatin kohdalla pitää haukkua julkisesti juontajia tai esiintyjiä. Helppo huudella sieltä kotisohvilta ja arvostella ihmisiä, jotka yrittävät tehdä parhaansa yleisön viihdyttäjinä.
   Aika rankalta tuntuisi, jos jokaisen työpäivän päätteeksi saisi lukea tai kuulla julkiset hakut omasta työpanoksesta ja ulkoisesta olemuksesta!
   Onko tää julkinen mollaaminen suomalaisten surkea tapa ja keino pönkittää omaa surkeata olotilaa ja habitusta vai mistä tää pahansuopainen oksentaminen johtuu?

  • Mieti sitä ja ole hiljaa.

  • Samaa ihmettelin.. Mikko on minustakin komea ja hurmaava, jotenkin lämminhenkinen, aivan mahtava juontaja, häntä katselen ja kuuntelen mielelläni.

  • Älä jaksa jauhaa.

  • Minun mielipiteeni asiaan on tämä. Kolmannelle juontajalle ei ole mitään tarvetta. Sori, mutta ei hän minkäänlaista lisäarvoa tuonut ohjelmaan. Ihan niinkuin eivät tuo noissa musakisoissa ne takahuonehaastattelutkaan (esim. Tinni Wikström). Aivan täysin turhaa ajanhaaskausta.
   Pääosassahan ovat kilpailijat, eivät juontajat!
   Näyttäisivät enemmän oikeata asiaa, kunnon treeniä, kilpailijoiden järkeviä ajatuksia, eivätkä pelkästään sekunnin parin mokapätkiä ja juontajien lätinää.

   Eikä ole kiva katsoa aina samoja naamoja yleisössäkin.
   Jostain syystä Maikkari käyttää yleisönä omissa sarjoissaan näytteleviä tai aiemmin olleita tyyppejä. Ei niitä samoja naamoja jaksaisi kuitenkaan joka ohjelmassa katsella.

  • Vapulla on kuitenkin jollain tavalla ammattitaitoa ja on luonteva.Hän on mikä on muuten työssään.Loistava Tuija Pehkoseen verrattuna. Tuija ei oo luonteva ei sitten yhtään.
   Ja stailauskin epäonnistunut. Tukka todella rumasti nuoltu päätä myöten.

  • Miksiköhän nää nykyiset juontajat huutavat. Etenkin se miespuolinen TTK juontaja. Tuli ihan mieleen jenkkiohjelmat, missä ne kailottaa kauheella äänellä "you know" tyyliin nasaalissa.... ja sitäpaitsi, vanhan ihmisen silmiin miehet pitävät liina pieniä puvuntakkeja, kun napit meinaa poksahtaa ja takit on kurtussa rinnan kohdalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4726
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2860
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   99
   2453
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   364
   1404