Menen sekaisin

Anonyymi

Työviikon jälkeen se alkaa. Menen täysin sekaisin lauantaina, vaikka olen nukkunut hyvin. Tulee kova vasymys, jota seuraa masennus. Tämä taas johtaa siihen, että menen täysin sekaisin.
Olen rukoillut, mutta mitään ei ole tehtävissä. Joka viikko toivon, että se menisi ohi, mutta se ei mene. Inhottavaa.

2

<50

Vastaukset

 • Mitä tarkoitat sekaisin menemisellä? Voitko tarkentaa?

 • Hei,

  Et kertonut tilanteestasi paljoa, etkä sitä oletko jo hakenut tilanteeseen jonkinlaista apua.

  On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja matalalla kynnyksellä. Näistä palveluista voi saada sekä tukea että vinkkejä avun hakemiseen.

  - Tukinet.net - Tukipisteesti netissä https://tukinet.net/

  Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilön löydät Mieli Tukisuhde kohdasta. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

  - Valtakunnallinen kriisipuhelin

  Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 09 252 5010 arkisin klo 9-07 ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä klo 15-07.

  - Kriisikeskukset

  Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Niiden yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

  Voimia tilanteeseesi ja avun hakemiseen!

  Ystävällisin terveisin
  SOS-kriisikeskus/Kata

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.