Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous?

Anonyymi

Ruotsi on luisumassa täydelliseen sisällissotaan
Yleisesti sisällissota määritellään poliittisesti järjestäytyneen yhteisön, kuten valtion sisällä käytävään sotaan. Tavallisesti sisällissodissa valtion sisällä sotaa käyviä osapuolia tuetaan valtion ulkopuolelta, joko suoraan tai salaisesti. Näitä rikollisjengejä taatusti tuetaan Ruotsin valtion ulkopuolelta.Vaikka Ruotsissa tietyn kaltaisen sodan vastapuolena virkavaltaa vastaan ovat maahanmuuttaja taustaiset rikollisjengit, ilman poliittista ulottuvuutta, voidaan nämä konfliktit määritellä tietyn kaltaiseksi sisällisodaksi, sillä onhan kysymyksessa järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan tehdyt väkivaltaiset iskut. Selkkaus muuttuu poliittiseksi silloin, kun Ruotsin kansalaiset ryhtyvät puolustautumaan rikollisjengejä vastaan.
Ruotsalaisen turvallisuusasiantuntijan Olle Fjordgrenin mukaan Ruotsissa on jo käynnissä matalan intensiteetin sisällissota, joka uhkaa muuttua kuumaksi sisällissodaksi, jos maan kehityssuuntaa ei muuteta pian. Tämä Ollen analyysi julkaistiin vuonna 2013, ja siitä lähtien kyseinen tilanne on todellakin tullut kuumemmaksi.
Ruotsi todellakin kulkee kohti täydellistä sisällissotaa.
– Olemme periaatteessa luovuttaneet ja rikolliset ovat ottaneet vallan. Tällä hetkellä emme pysty asettamaan mitään vastaan, enkä näe, että kehityssuunta voitaisiin kääntää, Fjordgren sanoo.
Fjordgrenin mukaan Ruotsi oli jo vuonna 2013 matalan intensiteetin sisällissodassa, mutta nyt kuusi vuotta myöhemmin rikolliset ovat jo monilla alueilla voittaneet. Näitä alueita nimetään no go -alueiksi.
Ruotsi on likipitäen epäonnistunut valtio

Poliittisen tahdon puute tunnustaa tilanteen vakavuus sekä ongelmia aiheuttavat todelliset syyt, yhdistettynä kyvyttömyyteen ja välinpitämättömyyteen ovat tehneet Ruotsista jo lähes epäonnistuneen valtion.
Yhteiskunnassa toimintasäännöt eivät ole muuttuneet, poliisi partioi kuten aina ennenkin, mutta vastustajat – jengirikolliset – pelaavat aivan uusilla ja omilla säännöillään. Turvallisuusasiantuntijan mukaan ainoa toimiva ratkaisu on nollatoleranssi, New Yorkin malli, missä vaaralliset yhteisöt tehdään toimintakyvyttömiksi poistamalla vaarallinen aines kaduilta.
Jos nykyinen suuntaus ei muutu, Fjordgrenin mukaan lopputuloksena on sisällissota. Se saattaa alkaa syrjäytyneiltä alueilta, tai sitten ruotsalaiset yksinkertaisesti saavat nykymenosta tarpeekseen ja nousevat vastarintaan.
Lisäksi mahdollisesta sisällissodasta voitaisiin sanoa, että Ruotsin kansallismieliset ja isänmaalliset (Vastarintaliike) tulisivat ainakin tietyillä alueilla taistelemaan rikollisjengejä vastaan. Koska hallituksen joukot ynnä poliisivoimat kävisivät sotaa sekä rikollisjengejä, että Vastarintaliikettä vastaan, ajauduttaisiin täydelliseen sotaan poliittisia vallanpitäjiä vastaan. Tämä olisi paremman tulevaisuuden mahdollisuus.
Teoriassa voitaisiin ajatella, että Tanskan, Norjan, Suomen, ja luultavasti Venäjän Vastarintaliikkeet tulisivat tukemaan Ruotsin isänmaallisia. Tällöin voitto voisi olla Vastarintaliikkeelle melko varmaa.
Sisällisotahan täytyy nähdä yhteiskunnallisen kriisin huipentumana. Tämä kriisi on aiheutunut humanitäärisen maahanmuuton ansiosta.
Koska ainakin kaksi poliittisen elämän tendenssiä määrää kypsyyden vallankumouksen alkamiseen, niin nämä kypsyneet tendenssit voivat samoin määrätä valmiuden sisällisodan vähittäiseen puhkeamiseen. Nämä tendenssit ovat: Kansankerroksien, etupäässä palkansaajien, pienyrittäjien, lähiöissä asuvien ynnä työttömien haluttomuus jatkaa elämää nykyisessä yhteiskunnallisessa osittain hengenvaarallisessa ja nöyryyttävässä tilanteessa, ja vastaavasti maan poliittinen johto ei enää pysty hallitsemaan nykyistä tilannetta. Aivan selvästi näkee, että Ruotsin maan johto on menettänyt täydellisesti hallinnan monikulttuurellisessa politiikassaan. Ruotsi on epäonnistunut valtio. Tämä tilanne on lähellä monissa Euroopan maissa, ja puuttuu vain ruutitynnyri suuremman konfliktin sytyttämiseen. Suomi ilmeisesti seuraa tässäkin Ruotsin mallia, ja ajautuu enen pitkää vaikeuksiin.
Mikäli sisällisota todellakin leimahtaa Ruotsiin, täytyy vain toivoa sen seurauksena poliittista ja yhteiskunnallista vallankumousta, jonka tuloksena valtiolliset perustukset uudistuisivat edustamaan itsenäistä sekä vapaata valtiota.
Mikä neuvoksi väkivaltaisuuksien lopettamiseksi?
Ruotsalaiset arvoliberalistiset poliitikot antavat pommi-iskujen ja muiden väkivaltaisuuksien ehkäisemiseksi stereotypisia sekä poliittisesti hyvin korrekteja ohjeita, kuten esimerkiksi asennekasvatusta kouluissa, poliisivahvuuden lisäämistä, lisärahoitusta järjestyksenvalvontasektorille yms. sanahelinää, jotka toimenpiteet eivät johta yhtään mihinkään.
Tosin Ruotsindemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson hiljattain ehdotti sotilaiden laittamista kaduille poliisin avuksi lähiöihin rikollisjengejä vastaan. Ehkä tämä olisi tyhjää parempi toimenpide.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilman muuta sotilaat joukkueittain partioimaan kovat lippaissa. Komennot megafonien kautta, ja tarpeentullen niin kovat otteet muslimijengejä kohtaan, että niiltä väännetään kyynärpäät ja polvet nurinpäin ja jätetään ilman hoitoa huutelemaan allahiaan. Mikää muu ei enää auta.

    • Anonyymi

      ..Ranskassa on ammuttu ja tapettu muslimien taholta satoja ihmisiä. On paikkoja mihin ei voi mennä, koska alueet ja paikat muslimien "vallassa". mm. pariisissa ja paikoin etelä-Raskassa muslimeita niin paljon, että jos kävelet juutalaisten kipa päässä tulee joku sylkemään tai potkimaan, vähintäänkin muuten vainoamaan. Belgiassa myös samaa. Tanskassa muslimi mullahit lietsovat epäsopua moskeijoista käsin.
      Turvapaikkamaahanmuutto pitäisi nyt lopettaa. Ranskassa on Algerian kautta ollut pitkään suuri muslimi vähemmistö. noin 7 miljoonaa muslmia.
      Toisaalta onko muslimien uskontoon sitoutuminen pysyvää, ainakin Saksassa se on. Erdokania tuettiin voimakkaasti Saksan turkkilaisten muslimien puolesta.
      Ruotsissa muslimit olleet mukana rikksissa jatkuvasti...

    • Anonyymi

      Kaduilla partioivat poliisit ja sotilaat eivät saa kehitystä loppumaan ellei rikollisjoukkojen johtoa saada eliminoitua.
      Vasta kun väkivaltaa yhteiskuntaan organisoiva toiminta estetään sen ylimmällä tasolla voidaan katuväkuvaltaa hallita.
      Ongelma on, kuten edellä on moneen kertaan todettu, se että poliittinen korrektius ja hummani suvaitsevuus ei rikollisille merkitse mitään mutta järjestysvallan kädet niillä sidotaan.
      Ja vaikka mitä tapahtuisi, ei Ruotsin suvaistevasto suostu totuutta myöntämään.
      Ei näytä hyvältä tulevaisuus siellä jos kohta sama on edessä myöhemmin täälläkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei pidä meuhkata tuollaisesta. Ei Ruotsissa mitään sisällissotaa ole tulossa, ei lähellekään.
      Tuollaisella joukolla ei saada aikaan sotaa.
      Eihän näillä ole aseitakaan, eikä yhtymäkohtaa armeijaan. Loppujen lopuksi se taho hallitsee, jolla on armeija takanaan.

    • Anonyymi

      Yhteenveto aloittajan tekstistä: "Höpö höpö, roskaa."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      137
      8424
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1383
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1145
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1136
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1047
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      137
      970
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      775
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      768
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      751
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      664
    Aihe