Vanhusten palvelut

Anonyymi

Onko Kontiolahdella millaisia palveluja vanhuksille?
Esim. jonkinlaista viriketoimintaa, kahvilaa tmv?

Kiinnostunut Kontiolahdelle muuttava

9

97

Vastaukset

 • Joo on, ihan normaalit vanhuspalvelut. Terveyskeskus jonne ei pääse ja hautaustoimisto.

 • Ystävänkammari seurakuntakeskuksessa.

 • Kontiolahden kirkonkylä on oiva paikka eläkeläiselle, mihinkään ei ole pitkä matka. Kaikki mitä tarvitsee on lähellä, kirjasto, lenkkipolut, järvenranta ,apteekki, terveysasema, kaksi elintarvikekauppaa, linja-autoasema josta pääsee kätevästi kaupunkiin ja keskussairaalaan tullen männen joka tunti aivan sairaalan lähipysäkille.
  Eläkeläisporukoita on 3-4 ainaki jonne pääsee kun vaan raaskii maksaa jäsenmaksun, ja vaikka ei maksaisikaan niin ulos ei potkita.
  Ohtosaissa on ilmaisia elokuvaesityksiä silloin tällöin ja joskus konserttejakin pienellä pääsymaksulla.
  Jäähalli on lähellä ja kunta tarjoaa ikäihmisille ilmaisia liikuntavuoroja monenlaisille kuntoilioille sekin on aivan huippua.
  Seurakunta toimii vireästi jos on intoa osallistua. Mm. ystävän kammari jossa voi tavata ihmisiä juttelun ja kahvin merkeissä kolmesti viikossa, lisäksi seurakunta on ottanut toimintaansa seurakunta ruokailun kerran kuukaudessa vapaaehtoista maksuakin saa laittaa ellei ole rahaa (tai halua ??) niin ilmaiseksikin saa..
  Kahvilakonditoria Rosalinda on huippupaikka ainut miinus on että se on auki vaan arkena klo.15 ja viikonloppuisin se on kiini. Kahvia saa jäähallin kahviosta ja pizakuppilasta aivan keskustasta.
  Paljoltihan se on itsestä kiini missä viihtyy ihmiset ei ainakaan ole sen kummasempia kuin missä muualla tahansa.
  Miinuksena voisi mainita että kenkä- ja vaatekauppaa ei ole ja rautakauppakin on parinkilometrin päässä, mutta kaupunkiin pääsee kätevästi joko linja-autolla tai omalla, matkaa Joensuuhun on 20km.
  Tervetuloa kyllä tänne sopii.

  • Voi juma**uta! Sieltähän nyt vasta on pitkä matka joka paikkaan! Jos haluaa elämältä piiloon ja muumioitua niille sijoilleen niin tottakai, silloin kontiolahti on paras valinta suomessa, ellei koko euroopassa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voi juma**uta! Sieltähän nyt vasta on pitkä matka joka paikkaan! Jos haluaa elämältä piiloon ja muumioitua niille sijoilleen niin tottakai, silloin kontiolahti on paras valinta suomessa, ellei koko euroopassa.

   en muuta kontion lahelle kun siellä ei oo liikenneylpyröitä missä voipi nissanilla ohitella ja sumuvaloloita poltella. joinsuu on parempi kun on paljo ylpyröitä joissa voipi rinnakkain ajella vakonopeustähystin päällä nissanilla. ja poltella sumuvaloloita ohitellessa ylpyrässä. nissanissa on hyvät sumutusvalot


  • Tärkein puuttui listalta, ampumahiihtostadion!
   Tarja Halosen vaalilausetta lainaten siellä on ohjelmaa vauvasta vaariin.
   Kaikkea mahdollista ja mahdotonta voipi harrastaa.
   Eläkeläiset nimenomaan ovat toivottuja käyttäjiä ja heitä siellä lähinnä piireissä pyöriikin.


  • Kiitos, olipa erittäin hyvä esittely ja mainos ja kaikki vielä totta.
   Lisään vielä että Terveysasemakin valmistuu piakkoin.
   Tervetuloa kehittyvään Kontiolahteen


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voi juma**uta! Sieltähän nyt vasta on pitkä matka joka paikkaan! Jos haluaa elämältä piiloon ja muumioitua niille sijoilleen niin tottakai, silloin kontiolahti on paras valinta suomessa, ellei koko euroopassa.

   Et oikeasti TIEDÄ mistä kirjoit.


 • Kyllä tänne vanhuksiakin sopii. Lapsia onkin runsaasti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.