sastamalan pelleteekki

Anonyymi

eikö mikään valtuusto tai kaupunginjohtaja saa aikaan paikan sulkemista . laitonta toimintaa maailman tappiin saakka vai? ihmiset äänestää jaloillaan ja muuttotappio kiihtyy, ketä haluaa kattella tollasta laittomuutta ja korruptioo kunnassa.

työteeki tunnetaan ympäri suomen eikä missään hyvässä mielessä.
paikan johtaja epäonnistunut totaalisesti on itse suomen valtiolle 0- euroa tuottava lisäerä.

sastamalan pienyritys toiminta kärsii tästä riistopajasta ja sen hintojen dumppauksesta orjatyöllä.

7

219

Vastaukset

 • Noiden kahden palvelulaitoksen eli Työteekin ja Vammalan Apteekin yhdistämistä voisi ihan vakavasti harkita.

  Kokemukseni mukaan Apteekin aukioloajat iltaisin ja viikonloppuisin ovat nykyään kehnot, vaikka noita kolme on tässäkin keskustassa. Aina on ovi lukossa, kun lääkettä tarviis saada. Työteekistä saisi halpaa 9€ / päivä hintaista työvoimaa. Tällä palkkatasolla ainakin joku noista apteekeista voisi ihan kannattavasti alkaa olla aina auki, kunnon 24/7 periaatteella.

  Saadaan työttömät töihin, ja kipeille kaupunkilaisilla flunssakierteisiin lääkettä. Ei meinaan sikäli ole mikään ihan pöllö ajatus tämä.

 • Noita 9€ päiväpalkalla töitä tekeviä surkimuksia on laitettu joihinkin museoihinkin seisoskelemaan. Museon nimeä ei mainita, että onko joku kotiseutumuseo, jossa paria rukkia ja neljää kärrynpyörää työpäivisin vartioidaan.
  https://yle.fi/uutiset/3-11045528

  Kolmikymppinen nuorempi kaveri suostuu tekemään tuolla 9 eurolla. Vanhempi, oikeissakin töissä ollut 56-vuotias kieltäytyi, ja menetti työttömyyspäivärahansa.

 • kiva et yle uutisoi,nostan hattua vanhemalle miehelle, oli rohkeutta ja älyä vastustaa tällästä typeryyttä. nuorempi halus tehdä edes jotain työtä. nuori tarvii palkkaa elämiseen ja perheen perustamiseen ei työteekki ole oikea paikka hänelle eikä kellekään muullekaan. kaikille työteekis kuuluu oikea palkka.

 • no nyt on taas toinen tutkintapyyntö työteekistä, poliisil toivottavasti krp tutkii korruptio, veronkierto huijausta, kun vammalan poliisi ei onnistunu aiemmin vaikka juttuja orjatyöstä ,joka laitonta ja seksuaalisesta ahdistelusta, tyttöjen sekä ohjaajien että työteekin asiakkaiden taholta ollu somes jo pitkään kirjoitettuna. tiinan lapset saanut työpaikan trelleborgilta jo se täyttää korruptiorikoksen pykälän jos oot ollu työteekis tai tiedät jotain ota yhteys poliisiin. kaupungin viranomaisille olen itse jo vuosia sitten ollut yhteydes mut varmaan reginal ja kaupungin pomoilla ollu oma lusikka sopas tai .......myös koulutettuja ,terveitä ihmisiä ollu teekis lainvastaisesti

  • Pitäisikö tutkia miksi poliisi ei tutki? Pitäisikö tutkia miksi kaupungin virkamiehet ja naiset turvaavat toistensa selustoja?
   Virkavirhe on virkavirhe!


 • ELY-keskus on tässä(kin) tapauksessa valvova viranomainen. Valvonta perustuu erilaiseen raportointiin ja tarkastuskäynteihin, ja ne kun pettävät, niin pitkään saa toimia päin peetä ennen kuin epäkohdat tulevat esiin. Tuskin paljoa olen väärässä, kun uskon tarkastuskäyntien tähän mennessä keskittyneen lähinnä paikallisen leipomon tuotteiden maistuvuuteen.

  ELY-keskuksiin olisi syytä palkata johtajiksi vähintään esiupseerikurssin käyneitä just eläköityneitä upseereita nykyisten humanistien tilalle. Alkaisi tulla ryntiä siihenkin puuhamaahan.

  • Sori. Valvova viranomainen on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto. Asia sinänsä pysyy samana.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  112
  4729
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  122
  638
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  538
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  475
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  439