Nyt ovat femakot menneet jo liian pitkälle!?

Anonyymi

Tämä avaus kuuluisi varmaan yhtä hyvin "Hullu maailma"- palstalle, mutta tälle palstalle erityisesti.

Texasissa eräs eronnut äiti päätti(?!), että hänen 7-vuotias poikansa on tyttö. Nainen päätti aloittaa kemiallisen kastraatiohoidon pojalleen. Tuo hoito aloitettuna ennen puberteettia aiheuttaa mm. pysyvän sterilisaation.

Pojan isä yritti estää moisen kauhistuksen. Hän valitti oikeuteen. Mutta oikeuden päätös oli, että isällä ei ole mitään sanottavaa asiaan. Joten äiti sai jatkaa touhujaan.

Vaikka jutussa ei mainittu, niin on selvää. että äiti on femakkoa. Mitä ajatuksia teissä herättää tuollainen feminismi?

21

105

Vastaukset

 • Pikkupojan elämä siis pilataan hullun äidin päätöksellä ja oikeuslaitos siunaa sen?!

  Totisesti näitä länsimaita ollaan vetämässä vessanpöntöstä alas sekä kulttuurisesti että moraalisesti...

 • Tutkimuksen mukaan 3% nuorista on yrittänyt itsemurhaa USA:ssa.

  Mutta transgender-nuorten kohdalla lukema on 40%!

  Eli tuo äiti on järjestämässä onnetonta elämää tai jopa aikaista kuolemaa lapselleen.

  Että sellaista äidinrakkautta femakot osoittavat!

  • Siinä rakennetaan tulevaisuuden kouluammuskelijaa.


  • Mites olisi jos vähän miettisit tuota syy-seuraussuhdetta uudelleen..

   Ei ole mikään uutinen, että trans-ihmisten keskuudessa itsemurhat ovat tilastollisesti yleisempiä. Ei ketään voi tehdä transsukupuoliseksi vaan se ominaisuus joko on tai ei ole ihmisellä. Itsemurhat ja itsensä vahingoittaminen ovat seurausta sukupuoliristiriidan aiheuttamasta ahdistuksesta ja masennuksesta, eivät todellakaan hoidoista.

   Ja edelleenkään tuo koko tapaus ei liity kyllä feminismiin mitenkään.


 • Ei suinkaan ole sattumaa, että noiden kauheiden sukupuolenvaihdos-hoitojen(?!) kohteena ovat lähinnä valkoiset poikalapset.

  Koska vasurifemakot tekevät kaikkensa, että "ihmishirviöitä" eli valkoisia heteromiehiä ei enää syntyisi maailmaan.

  • "Ei suinkaan ole sattumaa, että noiden kauheiden sukupuolenvaihdos-hoitojen(?!) kohteena ovat lähinnä valkoiset poikalapset."

   Mikä on lähde väitteellesi, jonka mukaan sukupuolenkorjaushoitoihin hakeutuu enemmän pojaksi kuin tytöksi syntymässään määritettyjä?

   "Koska vasurifemakot tekevät kaikkensa, että "ihmishirviöitä" eli valkoisia heteromiehiä ei enää syntyisi maailmaan."

   Miesviha ja feminismi eivät ole sama asia. Se, että valkoisen miehen etulyöntiasema maailmassa tiedetään ja tunnustetaan ei tarkoita, että valkoista miestä pidetään vihollisena. Se, että naisten, mustien ja sateenkaari-ihmisten etuja ajamalla heidät pyritään saamaan yhteiskunnassa samalle viivalle valkoisten heteromiesten kanssa ei tarkoita, että valkoinen heteromies on vihollinen.

   Kommenttisi on niin kaukaa haettu että sinun sietäisi muuttaa vaikka Kuuhun :D

   T. Valkoinen heteromies


 • Feminismi on vakava sairaus.

  • Se on monelle elinkeino.


  • Huomautan.

   Tuon jutun äiti ei ole lesbo. Hänhän oli naimisissa miehen kanssa ja hankki tämän kanssa lapsen. JOTEN ainoa motiivi on miesviha eli toksinen feminismi.


  • Ihan oikea palsta on, Lakatkaa poistelemasta viestejäni, teeskentelijät. Intersektionaalinen valtavirtafeminismi nimenomaan aikaansaanut näitä älyttömiä tapauksia, joissa mm. perhe joutuu viemään lapsensa transasiantuntijalle, koska perheen lapsi on piirtänyt koulussa itsensä kuvaan joukkuepaitaan, jonka opettaja on erehtynyt tulkitsemaan naisten vaatteiksi.

   Stop the madness, feminismi on tämän aikakauden syöpä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan oikea palsta on, Lakatkaa poistelemasta viestejäni, teeskentelijät. Intersektionaalinen valtavirtafeminismi nimenomaan aikaansaanut näitä älyttömiä tapauksia, joissa mm. perhe joutuu viemään lapsensa transasiantuntijalle, koska perheen lapsi on piirtänyt koulussa itsensä kuvaan joukkuepaitaan, jonka opettaja on erehtynyt tulkitsemaan naisten vaatteiksi.

   Stop the madness, feminismi on tämän aikakauden syöpä.

   Eikös Sanna Marin ole kahden lesbon tytär?
   Ei se ainakaan häntä ole häirinnyt.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan oikea palsta on, Lakatkaa poistelemasta viestejäni, teeskentelijät. Intersektionaalinen valtavirtafeminismi nimenomaan aikaansaanut näitä älyttömiä tapauksia, joissa mm. perhe joutuu viemään lapsensa transasiantuntijalle, koska perheen lapsi on piirtänyt koulussa itsensä kuvaan joukkuepaitaan, jonka opettaja on erehtynyt tulkitsemaan naisten vaatteiksi.

   Stop the madness, feminismi on tämän aikakauden syöpä.

   Kirjoitin vaihteeksi miten sattuu, kiireessä ei saa aikaiseksi kuin hämmennystä. Tarkoitin lapsella poikalasta, joka määrättiin transasiantuntijalle arvioon tämän opettajan epäiltyä poikaa mahdollisista transuilufiiliksistä. Sen verran valveutuneita nämä fanaatikot ovat. Että kasvattakaa pojistanne miehekkäitä tai opettaja lyö ne vielä transuspesialistille saamaan pakotettua aivopesua ja muutosapua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Huomautan.

   Tuon jutun äiti ei ole lesbo. Hänhän oli naimisissa miehen kanssa ja hankki tämän kanssa lapsen. JOTEN ainoa motiivi on miesviha eli toksinen feminismi.

   Sillä ei ole mitään merkitystä onko henkilö lesbo vai ei. Aihe kuuluu lesbo gay bi trans- palstalle, ei feminismipalstalle. Transnaiset eivät ole oikeita naisia. Feminismi ei aja sukupuolenvaihdosasiaa eikä toivo poikalasten muuttamista tekonaisiksi. Feminismi ei myöskään ole miesvihaa. Joten voit mennä uhriutumaan transpalstanne.


 • "Nyt ovat femakot menneet jo liian pitkälle!?"

  Ovat.
  Siksi vastustankin "typerää feminismiä".

  Se tuhoaa hyvää tarkoittavan aatesuunnan.

 • Tuomioistuinkin on feministinen ameriikassa , tuossa on jotakin samaa minunmielestä kuin siinä että tyttöjen "ympärileikkausta" saa vastustaa ja vastustetaan mutta poikien ei .

  • Intersektionaalisuudesta ajetaan uutta normaalia kaikkialla länsimaissa. Suomessakin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Intersektionaalisuudesta ajetaan uutta normaalia kaikkialla länsimaissa. Suomessakin.

   Siinähän yrittävät. Vastaan laitetaan, ja vastapalloon isketään. Minun puolestani voidaan kokeilla vaihteeksi elämää vaikka äärioikeiston johdolla. Tasa-arvon nimissä mentäköön toiseen laitaan välillä.


 • Toivon oikeasti että viimeistään 3,5 vuoden päästä tähän maahan saadaan patamusta konservatiivinen oikeistohallitus jossa olisi Ps, Kok ja Kd. Tällä hallituspohjalla saadaan tätä hullutusta ainakin jarrutettua.

  • Nykymenolla se on varma voitto oikeistolle kaikkialla länsimaissa. Trump heittämälle jatkokaudelle, Persuille veret seisauttava vaalivoitto. Ruotsidemokraatit ykkösenä Ruotsissa. Ja niin edelleen.

   Luulisi maltillisen vasemmiston ymmärtävän mikä on suunta ja laittavan oman ääriporukkansa kuriin. No, omapahan on ongelmansa. Sataa oikeiston laariin joka hetki.


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  Kotimaiset julkkisjuorut
  143
  5981
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  153
  1834
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  31
  771
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  26
  463