On ko vaan nuoret syrjäytymässä

Anonyymi

Nuoria vain syrjytyy ja niille on kaikenlaiset avut mutta keskiikäisiä ei auteta mitenkään yksinasuva on tosi yksin. iäkkäimille on myös harastukset mutta 60v ei päse töihin on vain odotettava palvelutaloon pääsyä jotta olisi joku puhe kaveri ja voisi ehkä päästä käymään jossakin

3

<50

Vastaukset

 • Ei ne avut välttämättä nuoriakaan auta ja tavoita.

  • Nuorten auttaminen on mars kuntouttavaan ja siellä saat tuntea itsesi toisarvoiseksi ties kuinka monta vuotta putkeen. Samalla seuraat kun ikätoverit viettävät tavallista elämää ja suunnittelevat tulevaisuuttaan. Siinäpä sitä on syrjäytymisen estämistä. En yhtään ihmettele että tuosta jäädään pois vaikka alennetulle toimeentulotuelle.

   60-vuotiasta tuskin pompotellaan yhtään mihinkään ja jos pompotellaan niin voi lohduttautua että max. eläkeikään asti tuota on luvassa. Vapaaehtoistöihin voi hakeutua kunhan ei siitä mainitse te-toimistossa. Ja viimeistään eläkeläisenä on jos sun mitä kerhoja ja piirejä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nuorten auttaminen on mars kuntouttavaan ja siellä saat tuntea itsesi toisarvoiseksi ties kuinka monta vuotta putkeen. Samalla seuraat kun ikätoverit viettävät tavallista elämää ja suunnittelevat tulevaisuuttaan. Siinäpä sitä on syrjäytymisen estämistä. En yhtään ihmettele että tuosta jäädään pois vaikka alennetulle toimeentulotuelle.

   60-vuotiasta tuskin pompotellaan yhtään mihinkään ja jos pompotellaan niin voi lohduttautua että max. eläkeikään asti tuota on luvassa. Vapaaehtoistöihin voi hakeutua kunhan ei siitä mainitse te-toimistossa. Ja viimeistään eläkeläisenä on jos sun mitä kerhoja ja piirejä.

   Kerhoja ja piirejä löytyy jo ennen eläkeikää! Kaikki on itsestä kiinni, saako sen persiinsä hilattua ulos ja hakeuduttua ihmisten ilmoille. Kyllä sitä juttuseuraa löytyy ilman palvelutalojakin kun haluaa.
   Miksi pitää passiivisen odottaa että joku tulee ja tukee ja auttaa! Ei kotoa kukaan tule hakemaan, sinne saat homehtua rauhassa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451