Oletteko huomanneet?

Anonyymi

Nyt kun on ollut kiistaa maan lituskaisuudesta niin uutisissa ja yleensäkin mediassa on alettu korostamaan maan pyöreyttä. Eilenkin olivat keksineet oikein maaPALLO laulun jossa hoettiin leikeistä maaPALLOLLA. Eihän siinä mitään mutta aina kun joku epäilee jotain niin heti aletaan vastatoimiin ja oikein ison koneiston voimin mikä taasen viittaa satanistiseen aivopesemiseen. Onko sillä oikeasti mitään merkitystä mitä kukin ajattelee maastamme onko pyöreä vaiko litteä?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos olet vasara, näet joka paikassa nauloja...

      Kyllä maapallosta on puhuttu hyvin paljon koko sen ajan kun sen on tiedetty olevan pallo.

      • Anonyymi

        Totta! Onhan toki puhuttu koko ajan mutta nyt on säätiedotuksetkin tehty pallomaisiksi eli heti kun joku epäilee lyödään iso kone käymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta! Onhan toki puhuttu koko ajan mutta nyt on säätiedotuksetkin tehty pallomaisiksi eli heti kun joku epäilee lyödään iso kone käymään.

        Toiseen suuntaahan mylly ei pyöri.


    • Ei sillä ole väliä mitä kukin ajattelee maan muodosta. Ihan vapaasti.

      Mutta asia muuttuu toiseksi, kun näitä litteän maan ajatuksia ruvetaan levittämään totuutena.

      Silloin levittää väärää tietoa totena joko harhojen vallassa oleva tai tietämätön ihminen tai sellaisesta hupia hakeva trolli. Sillä on väliä.

      Kumpikin on säälittävää sätkyttelyä.
      .

    • Anonyymi

      On huomattu. Ensialkuun näiden pallomaaepäilyjen alussa google maps muutettiin litteästä pallomaiseksi. Sitten sääennustuksissa on alettu käyttämään pohjalla selkeää pallomaa kuvaa. Poliitikot eivät enää puhu maailmasta, vaan maapallosta, esim. antti rinne, jne jne..

      Eliitti on huomannut että kansa on huomaamassa valheen ja heräämässä litteänmaan totuuteen, siksi illuminaatti on laittanut kansalaisten pallomaa aivopesussa turbovaihteen päälle, et voi yhtään päivää katsellla tv.tä ettetkö näkisi ateistisen pallomaan kuvaa tv,ssä jossain vaiheessa päivää.

      Siksi suosittelenkin littareille tv.n heittämistä roskikseen ja siirtymään viihdetarjonnassa yksinomaan youtuben pariin josta löytyy laajasti puolueetonta tietoa litteästä maasta jossa me kaikki elämme.

      • Anonyymi

        Alkaa tämä teidän littumaavitsi mennä jo pikkuhiljaa liian pitkälle.

        Kyse Googlen karttavaihdoksessa on siitä, että webgl on aika uusi juttu ja nettiselaimet ei ole pystyneet pyörittelemään vaativaa 3d-grafiikkaa. Ei siis ole ollut teknisesti mahdollista laittaa selaimeen 3d-grafiikkaa.

        Nykyään pystyy, joten Googlekin uskalsi laittaa pallon käyttöön. Pallokartta kuitenkin paljon tarkempi kun joku karttaprojektio, joten kannattava sijoitus. Se on käytännössä ainoa tarkka kartta.

        Toinen syy on tietenkin se, että nykyaikaiset tietokoneet on parempia kun vaikka 2000-luvun alun tietokoneet.

        Sääkartoista en tiedä, mutta televisiouutisissa ainakin on maapallo ollut esillä koko sen ajan mitä olen niitä nähnyt. Usein logossa, mutta monesti muillakin tavoilla.

        Voi olla, että median käyttämissä ohjelmistoissa 3d-grafiikan käyttö on myös ollut aiemmin vaativampaa, eikä varsinaista teknologiaa sitä varten ole ollut. Se on pitänyt kehittää ja nykyään kun koneissa on laskentatehoa ja voidaan asioita suorittaa gpu:n avulla, on suorastaan järkevää laittaa hienompi ja tarkempi pallokartta ruutuun.

        Sanomalehdissä myöskin maapallo on ollut esillä käytännössä koko sen ajan kun sanomalehtiä on yleensäkään julkaistu. Congressin kirjastosta voi lukea vanhoja sanomalehtiä, jos haluaa.

        Tässä on mainos vuodelta 1899 https://www.loc.gov/resource/ppmsca.59595/

        Tässä on tähtikartta jostain 1500-luvulta, kuten huomaat, se on pallomainen, sillä tähdet on maapallon ympärillä joka suunnassa. https://www.loc.gov/resource/g3191b.ct007571/?r=-0.142,0.038,0.447,0.38,0

        Tunnettu kuninkuuden symboli on pallo, jonka päällä on risti. Se pallo kuvastaa maapalloa ja risti Kristusta. Tässä eräs maalaus 1600-luvulta, jossa kuningas pitää kädessään tällaista palloa.
        https://simple.wikipedia.org/wiki/Sovereign's_Orb#/media/File:Charles_II_of_England_in_Coronation_robes.jpg


      • Anonyymi

        Litteä maa videot ei ole puolueettomia, sillä jos kukaan maapallon ymmärtävä kommentoi sinne, hänet yleensä sensuroidaan samantien.

        Litteät ovatkin pikkuhiljaa rakentamassa jonkunlaista omaa orwellilaista mielipidevaltiota, jossa "vääristä" mielipiteistä rangaistaan eristämisellä.


    • Anonyymi

      Litteämaa jutut alko jonkun vääräleuan vitsinä, nyt muutama idiootti ottaa ne tosissaan, littumaa jutuilla voidaan myös viedä pohjaa oikeiden salaliittojen paljastamiselta.

      • Anonyymi

        Keksin litteämaan teorian 2013. En kyllä kertonut siitä kenellekkään ja nyt siitä puhutaan jokaisella salaliittopalstalla. En tiedä onko muut herännyt ajatukseen samoihin aikoihin kuin minä. Jonkunlaisesta massaheräämisestä on ollut kyse.


    • Anonyymi

      Jatketaanpa vielä. Tässä lehtileike vuodelta 1896, jossa selkesti ymmärretään maan olevan pallo, kuvan kera:

      https://www.loc.gov/resource/sn84024350/1896-08-09/ed-1/?sp=32&r=-0.415,-0.314,1.29,1.097,0

      Toisaalta ei littumaahan uskovia pelätty ennenkään, eikä heitä sensuroitu. Nykyäänkin voit mölistä litteästä maasta niin paljon kun huvittaa. Toki joku voi sanoa että "oo nyt jo hiljaa, ei noissa sun jutuissa ole mitään järkeä", jos joka paikassa sepustat jotain litteä maa tarinoita, mutta sananvapaus koskee myös sinua.

      Ennenkin korkeintaan suhtauduttiin uteliaan humoristisesti, että miten joku voi niin hupsuun juttuun uskoa. Tässä esimerkiksi artikkeli eräästä littumaapioneereista 1800-luvulta. Onpa lehden oma graafikko laitettu oikein piirtämään kuvakin tästä "littumaasta", sen pohjalta mihin kyseinen littumies tuhlasi elämänsä. https://www.loc.gov/resource/sn84024350/1897-01-31/ed-1/?sp=22&q=flat earth&r=-0.029,0.543,1.057,0.899,0

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe