300 LAMPAAN LAIMINLYÖNTI ! ?

Anonyymi

Vastuutonta, julmaa ja häpeällistä! Kuka ja minkälainen pariskunta? Jos menisitte eläimen asemaan edes hetkeksi. Tunti tunnilta, päivästä ja viikosta toiseen, jopa vuosia olisitte jatkuvassa nälässä, likaisia ja uupuisitte lopuksi nesteen hukkaan. Lampaiden elämä on ollut pelkkää kuoleman odotusta. Hävytöntä ottaa hyöty ja antaa vastineeksi kärsimys.

Eletään eläinten kustannuksella, mutta jätetään ne ilman ruokaa ja hoitoa. Ei pidä ottaa tuotantoeläimiä, jos ei ymmärretä edes sitä, että ELÄIMEN HYVINVOINTI lisää tuotannon arvoa.”

Ihmettelen myös eläinsuojelutarkastuksia, jotka ovat yhtä tyhjän kanssa. Eläimet kuuluisi ottaa pois jo toisen tarkastuskerran jälkeen, jos mitään parannusta ei ole tapahtunut.

Miten ei edes naapurit havainneet mitään vuosina 2014 - 2019 ? On suorastaan kansalaisvelvollisuus puuttua eläinten huonoon kohteluun, mikäli sellaista havaitsee. Ei pitäisi olla kynnyskysymys jättää vaikka sähköinen eläinsuojeluilmoitus.

Kun laki käsittelee eläinrääkkääjiä silkkihansikkain on luotettava karman lakiin. Makaa kivuissasi ja märissä vaipoissasi, hoitaja on unohtanut sinut.
Odotellessa voit laskea vaikka LAMPAITA.

15

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      HERÄTKÄÄ VIRAOMAISET ELÄINTEN KÄRSIMYKSIIN LOIMAALLAKIN!!
      Miten Loimaan eläinsuojelutarkastajat ovat pystyneet katsomaa VIISI pitkää vuotta samalla tilalla toistuvaa lampaiden kärsimyshistoriaa koirat. Kuuluuko kaikki Suonen eläinsuojeluviranomaiset samaan koulukuntaan. Miten pystytte nukkumaan yönne rauhassa, vai meneekö se niin, että tulipa käytyä tarkastuksella ja tehtävä suoritettu. Tarkastukset kuukauden välein ja toisella kierrokella eläimet pois kärsimästä. EIKÄ KOSKAAN ENÄÄ PITOLUPAA NÄILLE IHMISILLE! KOSKIEN KAIKKIA ELÄIMIÄ.

    • Anonyymi

      Luin kirjoituksen Turun Sanomista. Oli jotain niin kauheaa luettavaa, eläinten liian pitkäaikainen kidutus. "noin kaksi vuotta myöhemmin", siis mitä hemmetin odottelua valvovalta eläinlääkäriltä.
      Odotetaan, odotetaan ja odotetaan ja mitä oli vastassa. " eläinlääkäri löysi nälkiintyneitä eläimiä ja pitkälle pilaantuneita raatoja elävien lampaiden seasta"

      Mikä esti sen, ettei lampaita autettu pois tuollaiselta tilalta, joiden hoitajat eivät olleet tehtäviensä tasalla. Eivät myöskään eläinsuojelutarkastajat, taitavat hyysätä mieluimmin eläinrääkkääjiä. Heistä jäi paskan maku.

      Ja ihan seitsemän kuukautta ehdollista... olipa kova rangaistus.
      1800- luvullakin oli parempi rangaistus. Tuollaiset ihmiset ja valvonnan porukka pitäisi edes laittaa jalkapuuhun kirkonmäelle. Ihmiset voisivat sylkeä päälle.

    • Anonyymi

      Jo tämä keskustelun aloitus on törkyinen. Asiapitoinen kommentointi puuttuu tästä kokonaan. Valvovan viranomaisen syyttely ja syyllistäminen vaikuttaa aivan lynkkaustoiminnalta. Viranomaisten toimintaa ohjaa aina laki.
      Mitä vanhusten märissä vai poissa pitäminen, huono vanhusten hoito, kosto ja Karman laki tähän tapaukseen liittyvät?
      Omaa pahaa oloaan ei tarvitse oksentaa sosiaaliseen mediaan.
      Katso hiukan omaa käytöstäsi ja yritä opetella tapoja jos se on mahdollista.

    • Anonyymi

      Tietysti jokainen voi yhdistää asiat niin kuin haluaa, mutta eikö ole tärkeintä , kun otetaan tuotanto eläimiä hoidettavaksi on tärkeintä, että niistä pidetään hyvää huolta, mutta nykyisin kukaan ei jaksa valvoa hoidon tasoa. Olisi itse yhteisön oltava korvaherkkänä, että jos jossain epäillään etä kaikki ole oikein niin käydään katsomassa ja tarjotaan apua asian hoitamiseksi.

    • Anonyymi

      Aloittajan kommentti oli aivan asiallinen. Kyllä se karman laki toimii, näin paha saa palkkansa.

      Nykyisin näitä karmeita eläinten heitteillejättöjä on liikaa. Näin ovat todenneet myös eläinten suojelijat.
      Ikävää, ettei lakiuudistusta eläintensuojelusta saada millään aikaan-

    • Anonyymi

      VIISI VUOTTA ja kukaan ei huomaa mitään. Kun eläin on nälkäinen se huutaa. Kuurojako asuu Loimaalla, ettei muka ohikulkija koskaan kuullut mitään.

      Eläinsuojeluviranomainen oliko korvatulpat??

      • Anonyymi

        Missä l
        Oimaalla on tälläista tapahtunut. Loimaa on laaja alue kun siihen kuuluu naapurikuntiakin. Loimaa sai huono julkisuutta taas lehdissä ja uutisissa. Oliko ehkä kojonkulmalla päin??
        Eiks naapuritkaan välittäneet vai oliko niin autiolla paikalla ettei ollut naapureita. Jos ei jaksa hoitaa niin ei pidä ottaa eläimiä. Mun mielestä pitäs antaa tosi kova rangaistusnoin vastuuttomille ihmisille ja antaa nimet julkisuuteen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä l
        Oimaalla on tälläista tapahtunut. Loimaa on laaja alue kun siihen kuuluu naapurikuntiakin. Loimaa sai huono julkisuutta taas lehdissä ja uutisissa. Oliko ehkä kojonkulmalla päin??
        Eiks naapuritkaan välittäneet vai oliko niin autiolla paikalla ettei ollut naapureita. Jos ei jaksa hoitaa niin ei pidä ottaa eläimiä. Mun mielestä pitäs antaa tosi kova rangaistusnoin vastuuttomille ihmisille ja antaa nimet julkisuuteen

        Siis tarkoitin loimaalla


    • Anonyymi

      Lihansyöjiä kyllä riittää, mutta ei välitetä yhtään tuotantoeläinten hyvästä kohtelusta. Ennen oli paremmin, kuka vain pääsi katsomaan eläimiä. Nyt ei navettaan pääse kukaan muka bakteerien takia. Tosiasiassa kukaan ei pääse katsomaan, miten huonosti elukat hoidetaan.

    • Anonyymi

      No...miksi eivät Loimaalaiset kommentoi. Ei siis kuulla, ei nähdä, eikä välitetä. Loimaa tuli ikävällä tavalla kuuluisaksi.

    • Anonyymi

      Ennen pääsi katsomaan navettaan ja rapsuttelemaan eläimiä.
      Nykyisin ei navettoihin ole kenelläkään mitään asiaa, muka bakteerien takia.
      Tällä systeemillä kukaan ei näe, miten huonosti elukat hoidetaan.

    • Anonyymi

      Jaa sepäs sattui, olen itsekin saanut samanlaista eläimellistä kohtelua ;)
      Luulisi eri tahojen ymmärtävän milloin asiat ovat oikeasti vialla siinä määrin, että niihin puututtaisiin. On selvää, että monien virkamiesten olisi pitänyt toimia toisella tavalla niinkuin joku jo totesi. Lakia voidaan tietysti aina tulkita miten sattuu milloinkin ja esittää tietämätöntä vaikka asenne on välinpitämätön tms .

      Monta kertaa näissä hyvin valitettavissa tapauksissa juurisyy on krooninen rahapula. Käytännössä jokainen ymmärtää ainakin joissain vaiheessa, että olisi parasta laittaa elukat pois tai ylipäänsä lopettaa tilanpito suosiolla, jos näyttää ettei ole ulospääsyä. Mutta kun suomalainen on jääräpää.

      lajijasuris

    • Anonyymi

      Eläinten pitkän kärsimisen vuoksi pitäisi saada nopeasti uusi laki, jotta eläimet saataisiin nopeammin pois välinpitämättömiltä ihmisiltä.

      Tässä Loimaan tapauksessa viitattiin juuri välinpitämättömyyteen. Vain hyvinvoivat lampaat tuottavat, eivät kuolleet. Rahapulassa olisin myynyt 300 lammasta, kuin näännyttänyt ne nälkään. Se olisi ollut molempien edun mukaista.

    • Anonyymi

      LAMPAANKASVATTAJILTA, SEKÄ ELÄINSUOJELUVALVOJILTA JÄÄNYT HUOMIOIMATTA IHAN OLENNAISIN

      Eläimiä on kohdeltava hyvin eikä niille saa aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä. Tarpeettoman kivun ja tuskan tuottaminen eläimille on kielletty.

      Lisäksi eläintenpidossa on edistettävä eläinten terveyden ylläpitämistä sekä otettava huomioon eläinten fysiologiset tarpeet ja käyttäytymistarpeet.

      Asetuksella voidaan antaa tarkempia säännöksiä siitä, mitä on pidettävä tarpeettoman kärsimyksen, kivun ja tuskan tuottamisena eläimille.

      • Anonyymi

        Kauheita elukoita! Nuo ihmiset?😿😿😿


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe