2010 vuoden profetia suomalaisnaisesta

Anonyymi

>> 23.01.2010 17:14: Suomesta nousee henkilö, josta koko maailma tulee puhumaan. Tuo henkilö on nainen. <<

Onko tämän profetia-palstalla aikanaan eli v. 2010 annetun PROFETIAN nainen nyt sitten ehkä Päivi, joka on noussut maailmallakin uutisiin? Toteutuiko siis profetia?

Inhottava realisti, tuhat ja yksi sun muut profetioitten perivastustajat edelleen vastaamassa täällä...?

Ihan vain nostalgian vuoksi nostin tämän profetia-palstan tomulaarista.

3

150

Vastaukset

 • Päivi Of Finland!

 • "Koko maailma" tulee puhumaan? Viittaa porukkaan, joka on kansainvälinen, tai sitten siihen, että se nainen saa julkisuutta.
  Joka tapauksessa vaikutus profeetalla kristittyihin on sama, kuin Jeesuksella Mooseksenlain kannattajiin ja juutalaisiin. Se on jo nähtävissäkin.

  Nykyajan uskovaiset ovat kuin valkoinen keskeltä laajalta alueelta kullattu katto ja kullatuilla tapeteilla täytetyt seinät.
  Profeetta on kuin musta senkki, missä kultaa on käytetty rajoitetusti ja harkitusti koristamis ja arvon lisäämisen merkityksessä niin, että ulottuvuus säilyy. Sisääntulijoiden huomio kohdistuu pääosin senkkiin, ja uskovat ovat vihoissaan, kun tulijat eivät huomaa heti niin kovasti kullattua valkoista kattoa ja seiniä.

 • Pihon sivuilta:

  "Serbialaisen Mitar Tarabichin (1829-1899) profetia
  Tämä profetia on yksi osa edellä olevan Suomi24-profetiapalstan viestin lähteistä.
  Koko Tarabichin toteutuneen profetian voi lukea osoitteessa: http://www.crystalinks.com/tarabich.html

  Kaukana pohjoisessa olevan kansan joukossa ilmestyy pieni mies, joka opettaa ihmisille rakkautta ja myötätuntoa, mutta hänen ympärillään on paljon Juudasta ja tekopyhiä, ja hänellä on monia ylä- ja alamäkiä.
  Kukaan näistä tekopyhästä ei halua tietää mikä on todellista ihmisen armoa, mutta hänen viisaat kirjansa säilyvät ja kaikki sanat, jotka hän sanoo [nauhoitus?], Ja sitten ihmiset näkevät, kuinka petollisia he olivat."

  Vai pieni nainen, jonka sielu oli edellisessä elämässä miehen ruumiissa?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.