Aihe

Adventismi tuomitsee kristityt helvettiin

Anonyymi

Saulia voidaan sanoa adventistiksi kristittyjen vainoojana.
Adventistit vainoavat väärän profeetan hengessä kristittyjä sunnuntai pedonmerkki ruoskalla ja oikeaoppisella helvetillään.

4

<50

  Vastaukset

  • Voi kauhia. Juokse ihmeessä metsään piiloon tai kääriydy viltin nurkkaan vapisemaan.

  • Taas dementoitunut pilkkaaja laulaja on aloittanut aamuvirtensä.
   Kerrataan sinulle. Ota kirja Apostolinen seurakunta ja antikristuksen eksytys, Keijo Lindeman. Sen voi varmaankin tilata tuolta.
   https://www.kkjk.fi/product/apostolinen-seurakunta-ja-antikristuksen-eksytys-keijo-lindeman

   Kenenkään ei tarvitse olla vainooja, mutta voit lukea, että sunnuntai ei ole raamatullinen lepopäivä. Eikö se mene jo kaaliisi.
   Se on Baabeli- Katlis- äitilapsikultin - Martin äidinmaidossa mantrattu perinneoppi meillä.
   Ei sunnuntai ole Pyhän tuonpuoleisuuden pyhittämä päivä.
   Se on tämänpuoleisuuden isien perinneopin hekuma, jossa sinäkin hekumoit päivät pääksytyksen tässä ajassa.

   Tee jo parannus ja jätetään nämä adventistit piekemättä joka kerta, kun avaat suusi. He ovat syyttömiä Jumalan Sanaan ja Jumalan Pyhittämään Sapattiin ja Sapatin Herran olemassaoloon, vaan he osallistuvat siihen.
   Kuten niin monet muutkin. Siellä on Apostolista seitsemännenpäivän helluntalaista on monia kirkkoja joille sapattin on raamatun pyhä. Eli jos katsot, että sinua vainotaan, niin ehkä se Jumalan Sanan miekka sinua ja sydäntäsi tökkii parannukseen, että saisi sinun sielusi ja ruumiisi hieman herreille.

   Ongelma ei ole varmaankaan adventismi, vaan SINÄ ja sinun pakanallinen ihastuksesi ihmiskäskyyn. Siinä on se ongelma. Tuskin ne adventistit ovat sinua syyttäneet, vaan Sana syyttää ihmiskäskyn kadotusmerkityksellään.

   Siksi Herranpäivä ja sunnuntai- sanayhtälö on kristityt huomaamatta yhdistäneet, koska Herranpäivä on tuomionpäivä Sanassa ja jos se sunnuntai on pyhä, niiin se tulee olemaan tuomion- pyhä. Koska ovat tehneet tyhjäksi Jumalan Sanan.

   Sysmän takavintturin mummo, jos sen titetämättään tekee, hänelle mitataan eri tavalla, kuin sinulle. Sinä sen nyt tiedät ja mittautat sen, onko Raamatun SAna sinulle tosi ja jätät perinnesääntöhumpat sivuun. Tämä on teille perinnoppi- lihallisille kristityille kova paikka, kun lihanne pitäisi kuolla. Mutta se onkin Pyhän Hengen työ saattaa Sanansa kautta synnin tuntoon. Synti on Jumalan lain rikkomista.

   Eli sana sen ruotimisen lihanne ympärillä loppujenlopuksi tekee.

   Ja palatakseni Lindemaniin, niin hän puhuukin sinun sunnuntaisi hapatteesta ja Baabelin kytköksistä.

  • Hieman Helvetistä, Gehennasta.
   Helvetti on paikka, jossa on rikkijärviä. Saatanallinen kitku leijuu ja hampaiden kiristely jatkuu ijankaikkisuuteen. Lämpötila Helvetissä on rikin, amotfisen, epämääräisen sulamislämpötilan vuoksi 440 asteen kieppeillä.
   Mitä Taivas tarjoaa? Bolzmanin säteilylain nojalla taivaallinen kirkkaus tarkoittaa sitä, että Taivas on huomattavasti tulisempi paikka kuin Helvetti.
   Taivaaseen jotuneet sielut jotuvat kokemaan kovaa kuumuutta, weisaamaan jylistystä Herralle Sebaotille ijankaikkisuuteen.
   Mitä tästä opimme?
   Wanhat textit ovat wanhoja.

   • Kaikki piinahelvettiinsä uskovat hörhöt, kuten aloituksen "kristitty" joutaisivatkin päätyä sinne piinahelvettiinsä sadistisen Jahven kidutettavaksi. Edes Hitler ei ollut niin paha kuin heidän Jumalansa, jonka he ovat luoneet omaksi kuvakseen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504