Palstan aito uskovainen?

Anonyymi

Eli Jeesusta seuraavan AIDON Uskovan tulee luopua ihan kaikesta, kuten Jeesus teki !

Tämän kirjoittajalle vastaan että aitona uskovana olet luopunut oikeasta opista ja hyväksyt kaikki lahkot ja seurakunnat ja kirkot missä vähänkin kuuluu jeesus nimi kuten jeesuksen nimeä kunnioittavat muslimit, jotka eivät kiroa Jeesusta kuten juutalaiset ennen ja nykyään(farisealaiset) Olet väärien oppien puolustaja yksi raamatun mainitsemasta roskakaloista. Tomumajakin rakastaa homoja, mutta Jeesus ei sanonut sodomalaisille sanaakaan, vaikka syntiselle naiselle sanoi, mene äläkä enää tee syntiä. Jeesus tuomitsi helvettiin fariseukset, mutta tomumaja kunnioittaa heitä itsensä ohella. Tomumajan mukaiseen seurakuntaan mahtuu nykykirkko, mutta ei Luther. Mitä mieltä olette tomumajan uskosta, rakkaudesta ja valhettelemisesta ja Jumalan pilkkaamisesta sekä Kristuksen kiroaminen kun on löytänyt raamatusta hänelle sopivan opin?

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joh.8:11 Biblia (1776) Hän sanoi: Herra, ei kenkään. Niin Jesus sanoi: en minä myös sinua tuomitse: mene, ja älä silleen syntiä tee. 1Kun.8:46. 2Aikak.6:36. Saarn.7:21.

    • Anonyymi

      Kysymys: Rakastaako Jumala kaikkia vai yksinomaan kristittyjä?

      Vastaus: Tietyssä mielessä Jumala rakastaa jokaista tässä maailmassa (Joh. 3:16; 1. Joh. 2:2; Room. 5:8). Tämä rakkaus ei ole ehdollista - se perustuu siihen tosiasiaan, että Jumala on rakkaus (1. Joh. 4:8, 16). Jumalan rakkaus koko maailmaa kohtaa ilmenee siinä, että Jumala armossaan ei välittömästi rankaise ihmisiä heidän syntiensä tähden (Room. 3:23; 6:23). Jumalan rakkaus maailmaa kohtaan näkyy siinä, että hän antaa ihmisille mahdollisuuden tehdä parannuksen (2. Piet. 3:9). Jumalan rakkaus maailmaa kohtaan ei kuitenkaan merkitse sitä, että hän sivuuttaa synnin. Jumala on myös oikeudenmukainen (2. Tess. 1:6). Synti ei voi jäädä iankaikkisesti rankaisematta (Room. 3:25-26).

      Maailmankaikkeuden kaikkein rakkain teko ilmenee jakeesta Room. 5:8, "Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä.” Jokainen, joka ei välitä Jumalan rakkaudesta, joka hylkää Kristuksen pelastajanaan, joka kieltää hänet lunastaneen Pelastajan (2. Piet. 2:1), altistuu Jumalan iankaikkiselle vihalle (Room. 1:18) hänen rakkautensa sijaan (Room. 6:23). Jumala rakastaa kaikkia varauksettomasti siinä mielessä, että hän osoittaa armoa kaikille sen sijaan, että hän tuhoaisi heidät kaikki välittömästi synnin tähden. Samanaikaisesti Jumalalla on "rakkauden liitto" ainoastaan pelastususkonsa Jeesukseen Kristukseen laittaneiden kanssa (Joh. 3:36). Vain Jeesukseen Kristukseen Herranaan ja Pelastajanaan uskovat kokevat Jumalan rakkauden koko iankaikkisuuden ajan.

      Rakastaako Jumala kaikkia? Rakastaa. Rakastaako Jumala kristittyjä enemmän kuin ei-kristittyjä? Ei rakasta. Rakastaako Jumala kristittyjä eri ulottuvuudella kuin ei-kristittyjä? Rakastaa. Jumala rakastaa kaikkia samalla tavalla siinä mielessä, että hän on armollinen kaikille. Jumala rakastaa ainoastaan kristittyjä siinä mielessä, että ainoastaan he saavat iankaikkisen laupeuden ja lupauksen iankaikkisesta rakkaudesta taivaassa. Jumalan varauksettoman rakkauden meitä kohtaan pitäisi muodostaa meissä usko häneen, halu vastaanottaa suurella kiitollisuudella se suuri varaukseton rakkaus, jonka hän myöntää kaikille Jeesuksen Kristuksen Pelastajanaan vastaanottaneille.

      English

    • Anonyymi

      Jumala rakastaa syntisiä ihmisiä

      Jotkut uskovat ihmiset (eivät kaikki) ajattelevat, että kun Jumala vihaa syntiä, niin Hän myös vihaisi synnintekijöitä kuten esimerkiksi homoja. Mielestäni tuollaisen ajatuksen esittäjä on hakoteillä, eikä ymmärrä Jumalan rakkauden luonnetta. Pyrin lyhyesti kirjoittamaan miten itse ymmärrän tämän asian. Tutki ja koettele kirjoitukseni Jumalan sanan avulla rukouksen kera.

      Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa kaikkia ihmisiä, siksi Hän valmisti heille pelastuksen Herrassa Jeesuksessa:

      Joh 3:

      16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

      17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

      18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

      Jumala on rakastanut maailmaa (ihmisiä) ja yhä edelleen rakastaa, siksi Hän lähetti Poikansa maailmaan syntiemme sovitukseksi. Homoseksuaalisuus on tietenkin syntiä ja väärin, emmekä me saa tukea syntiä millään tavalla. Homoseksuaalit ovat kuitenkin meidän lähimmäisiämme. Mitä Jeesus on sanonut lähimmäisestä?

      Mark 12:

      28 ¶ Silloin tuli hänen luoksensa eräs kirjanoppinut, joka oli kuullut heidän keskustelunsa ja huomannut hänen hyvin vastanneen heille, ja kysyi häneltä: "Mikä on ensimmäinen kaikista käskyistä?"

      29 Jeesus vastasi: "Ensimmäinen on tämä: ‘Kuule, Israel: Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;

      30 ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi’.

      31 Toinen on tämä: ‘Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi’. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä."



      Matt 5:

      43 ¶ Te olette kuulleet sanotuksi: ‘Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi’.

      44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,

      Herra Jeesus sanoi, että rakasta Jumalaa ensin kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi. Tämän jälkeen myös kykenet rakastamaan kaikkia lähimmäisiäsi myös niitä jotka sinua vihaavat. Tämä on tietenkin mahdollista vain Pyhässä Hengessä ja kuuluu uskovan kasvuprosessiin, jonka kautta Jumala opettaa ja kasvattaa meitä rakastamaan Häntä ja lähimmäisiämme.

      Ef 4:15 vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus,

      Herran Jeesuksen opetuslapsen tulee rakastaa kaikkia lähimmäisiään totuudessa, eli totuuden mukaan ei synnin tai vääryyden tukemisen kautta. Homoseksuaalisuus on synti ja emme tue sitä millään tavalla, vaikka rakastamme homoja lähimmäisinämme. Meidän tulee kertoa myös homoille, että homous on synti, ja vain usko Herraan Jeesukseen voi pelastaa heidät ja vapauttaa heidät homouden synnistä.

      Snl 6:

      16 Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu (tovebah):

      17 ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta,

      18 sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan,

      19 väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.

      Jumala vihaa kaikkea syntiä, mutta Hänen sanassaan on kuusi syntiä, jota Hän vihaa ja seitsemäs, jota Hän kauhistuu. Meidän uskovien tulee varoa ettemme ajaudu näiden syntien vangeiksi. Ylpeä ei ota vaarin Jumalan teistä, vaan itse päättää miten palvelee Jumalaa tai sitten on palvelematta. Valhe saa paljon pahaa aikaan, joka tuhoaa ihmissuhteita ja jonka kautta saatetaan toinen pahaan huutoon. Viattoman veren vuodattaminen on synti, jonka kautta tuhotaan ihmiselämä. Juonikkuus punoo pahoja juonia lähimmäisen pään menoksi tehden pahaa lähimmäistään kohtaan. Väärä todistaja puhuu valhetta ja siten mustamaalaa ja panettelee lähimmäisiään vastaan. Näitä kuutta syntiä Jumala vihaa.

      Seitsemäs synti jota Jumala kauhistuu on riidan rakentaja veljesten keskelle. Uskovien keskuudessa on valtava määrä riitoja, katkeruutta ja jopa vihaakin toinen toisiaan kohtaan. Tämä synti on Jumalan silmissä sellainen, joka saa Jumalan kauhistumaan. Sananlaskuissa luvussa 6 ja jakeessa 16 oleva sana kauhistuu on hepreaksi tovebah, joka tarkoittaa kauhistusta ja inhottavaa asiaa. Kun Jumala on vanhan liiton kirjoituksissa sanonut sanassaan homouden olevan kauhistus ja inhottava asia, niin VT käyttää usein hepreankielen sanaa tovebah kuvaamaan sitä kuinka homous on Jumalalle kauhistus ja inhottava asia. Koska Jumalan sana sanoo Jumalan kauhistuvan riitaa veljesten kesken ja käyttää kauhistumisesta sanaa tovebah, niin Jumalan sanan opetuksen mukaan homouden harjoittaminen ja veljesten välinen riita on yhtä paha ja kauhistuttava synti Jumalan kasvojen edessä.

      jatkuu

      • Anonyymi

        jakuu

        Meidän uskovien tulisi tehdä parannusta tällä alueella ja elää anteeksiantamuksessa toinen toistemme kanssa, emmekä saa ylläpitää sydämissämme riitaa Kristuksessa olevia sisaria ja veljiä vastaan. Uskovien välillä olevat riidat ja erimielisyydet ovat este monien sielujen pelastumiselle sekä sille etteivät monet uskovat pääse henkilökohtaisesti eteenpäin uskon elämässään. Se tietenkin tulee ymmärtää, että sävyisyyden Hengessä suoritettu väärien oppien ja profeettojen paljastaminen ei ole riidassa elämistä, vaan on eräs tärkeä Raamatullinen toimenpide ettemme eksyisi ja harhautuisi pois totuudesta.

        Olen huolissani niistä uskovista, jotka suuntaavat tarmonsa esim. homojen vihaamiseen, mutta samaan aikaan he voivat olla osallisina joihinkin edellä mainittuihin seitsemään syntiin, jotka Jumala tuomitsee. Rukoukseni on, että Jumalan rakkaus totuudessa saisi yhä enemmän tehdä työtä jokaisen (myös minun) uskovan sydämessä.


        Linkkisuositus:
        http://www.kotipetripaavola.com - Jumalan armon rakastava hyvyys


    • Anonyymi

      Mark.16:15 Ja hän sanoi heille: Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Niin hän sanoi heille, eikä meille, ja kaikille luoduille, siis myös eläimille.

      • Anonyymi

        Oletko sinä eläin?


    • Anonyymi

      Kerran on jokainen suu julistava riemumielin Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

      • Anonyymi

        Et saa nimitellä toista aidoksi uskovaiseksi, koska silloin saatat hänet kiusaukseen tulla ylpeäksi, eli että hän olisi parempi uskovainen kuin muut uskovat.


      • Anonyymi

        Tunnustavatko eläimetkin että Jeesus Kristus on Herra? Seurakunnissa ja kirkoissa vilistää kaikenlaisia vipeltäjiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et saa nimitellä toista aidoksi uskovaiseksi, koska silloin saatat hänet kiusaukseen tulla ylpeäksi, eli että hän olisi parempi uskovainen kuin muut uskovat.

        Eikä kukaan voi edes tietää toisen aitoutta. Uskovaisten luokittelu on farisealaisuutta.


    • Usko tulee kuulemisen kautta,uskon lahjoitta Jumala, ei mikään muu.

      • Anonyymi

        Kyllä, mutta uudestikastajien lahkoissa uskotaan että tarttis tehrä jotain jotta saavutettaisiin Jumalan huomio ja tällainen esivalmistelu kuuluu lahkojen mielestä uskon vanhurskauteen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, mutta uudestikastajien lahkoissa uskotaan että tarttis tehrä jotain jotta saavutettaisiin Jumalan huomio ja tällainen esivalmistelu kuuluu lahkojen mielestä uskon vanhurskauteen.

        Uskon vanhurkaus on aivan eri asia,Jumalan huomiota ei ihminen saa millän teoilla.
        Jos Jeesuksen valmistama armo ei kelpaa,ei ole pelastustakaan on elämän ulkopuolella,autta mattomasti.

        Siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon. Onhan kirjoitettu: "Uskosta vanhurskas saa elää."Room 1:17
        Yksi on herra,yksi usko ja yksi kaste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, mutta uudestikastajien lahkoissa uskotaan että tarttis tehrä jotain jotta saavutettaisiin Jumalan huomio ja tällainen esivalmistelu kuuluu lahkojen mielestä uskon vanhurskauteen.

        Nyt lyötiin kirves kiveen. Eli kun puhutetaan ---uudestikastajien--- sanavaraston kielikuvilla, niin tehdään synti. Jumala rankaisi jäsenkirja- laskentasynnistä.
        Kuka teistä nimittäjät tietää edes, kuka teistä pelastuu ja väittämällä, että kaste pelastaa, mitä pappien suusta olen kuunnellut.
        Eli älkää tehkö Jumalanne edessä kielensyntiä väärällä sanavarastolla. Teillä on väärä perustus elämässä ja sen verukkeella tulette mittaamaan kuin Luther- ja luther veresi kätensä tuon sanan ääressä, eli tuli murhamies.
        Älkää käyttäkö ihmistä välimiehenä Jumalan edessä. Lutherkin paini tuon kasteasiansa edessä ja pointti oli, että kaste kuuluu uskoville. Hän ratkaisi ongelmansa kummiudella, joiden usko asetettiin tuon vauvan uskoksi ja syntyi hirvittävä ja taakoittava oppi kirkon sisälle.
        Teidän on turhaa jatkaa jankkaamsta perinneoppianne ja tehdä tyhjäksi Jumalan Sanaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt lyötiin kirves kiveen. Eli kun puhutetaan ---uudestikastajien--- sanavaraston kielikuvilla, niin tehdään synti. Jumala rankaisi jäsenkirja- laskentasynnistä.
        Kuka teistä nimittäjät tietää edes, kuka teistä pelastuu ja väittämällä, että kaste pelastaa, mitä pappien suusta olen kuunnellut.
        Eli älkää tehkö Jumalanne edessä kielensyntiä väärällä sanavarastolla. Teillä on väärä perustus elämässä ja sen verukkeella tulette mittaamaan kuin Luther- ja luther veresi kätensä tuon sanan ääressä, eli tuli murhamies.
        Älkää käyttäkö ihmistä välimiehenä Jumalan edessä. Lutherkin paini tuon kasteasiansa edessä ja pointti oli, että kaste kuuluu uskoville. Hän ratkaisi ongelmansa kummiudella, joiden usko asetettiin tuon vauvan uskoksi ja syntyi hirvittävä ja taakoittava oppi kirkon sisälle.
        Teidän on turhaa jatkaa jankkaamsta perinneoppianne ja tehdä tyhjäksi Jumalan Sanaa.

        Juutalaisuudessa olisit joutunut rovioon ja se kuuluisi sinulle nykyjään jos se vain olisi mahdollista. Luterilaisuudessa pyritään hävittämään lahkot Jumalan sanalla ei tulella.
        Mistähän joku hyödytön on löytänyt sen että kaste kuuluu uskovaisille? Raamattu ei sellaista mainitse mutta mainitsee sen että helluntailaisuudessa on uudestisyntyneitä murhaajia, pedofiileja ja homoja pilvin pimein. Helluntailaiset ovat raamatun ulkopuolisia irtolaisia eikä heitä pidä edes tervehtiä ei ainakaan miehen puolikkaita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juutalaisuudessa olisit joutunut rovioon ja se kuuluisi sinulle nykyjään jos se vain olisi mahdollista. Luterilaisuudessa pyritään hävittämään lahkot Jumalan sanalla ei tulella.
        Mistähän joku hyödytön on löytänyt sen että kaste kuuluu uskovaisille? Raamattu ei sellaista mainitse mutta mainitsee sen että helluntailaisuudessa on uudestisyntyneitä murhaajia, pedofiileja ja homoja pilvin pimein. Helluntailaiset ovat raamatun ulkopuolisia irtolaisia eikä heitä pidä edes tervehtiä ei ainakaan miehen puolikkaita.

        Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan.
        Roska puhetta tällä sivulla totaaliseti.


    • Anonyymi

      miksi sulla on tämmöinen viha reaktio, on koska tiedät todeksi mitä Jeesus sanoi Luukas 14.

      nyt valehtelet ja potkit Häntä ja Hänen Opetuksia vastaan. vastustat Jumalaa, ole varovainen.

      • Anonyymi

        Vastataan ettei helluntailaisuus ole jumalasta vaan perkeleestä. Se on yksi lahko monista ja joka tappaa sieluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastataan ettei helluntailaisuus ole jumalasta vaan perkeleestä. Se on yksi lahko monista ja joka tappaa sieluja.

        Siinäkin taas yksi fariseus taskut täynnä kiviä.


    • Anonyymi

      Kaikki ovat pois poikenneet Jumalan tahdosta ja kaikkien tulee löytää oikea tie, joka vie pelastukseen.

      • Anonyymi

        Kunhan et vain löydä helluntailaisuutta sillä se on tie joka johtaa helvetin tuleen.


    • Anonyymi

      Olen itse ihmetellyt sitä miksei uskovaiset luota että, kaikki on viime kädessä Jumalan kädessä. Ihmetellyt tätä kun katselen vaikka tuolla S24 Maailman menoa tai vaikka ylilaudalla käytävää kirjoittelua. Toiset hysterisoi ilmastonmuutoksella... uskokaa tai älkää eräskin tuttavani on niin vihainen Rinteen hallitukselle, että paitsi puhuu Suomen lipun polttamisesta itsenäisyyspäivänä viestittääkseen ettei tuo hallitus merkitse paskaakaan, niin hän kahvipannuakin hakkasi pöytään puhuessaan kiihtyneenä kun on niin suuttunut miten tuon hallituksen saisi nurin, joku panu huuhtanen johtaa joitain kapinallisia jotka saattavat ottaa vallan jostain en sitä ymmärtänyt mutta on tämä hurjaa menoa. On jotenkin tullut ahdistunut olo kun luen näitä keskusteluja joissa käsitellään politiikkaa joten yrittänyt välttää niitä.

      Itse taas en osaa sillä tavalla puhua politiikasta, olen siihen niin huonosti perehtynyt että varmasti häviäisin väittelyssä kenelle vaan. Ainoastaan äänestänyt joissain vaaleissa siinä on minun poliittinen toimintani.

      Toki lehtiä luen netin kautta ja olen huomannut että, ei-toivottuun suuntaan tässä mennään hengellisesti ajatellen mutta ei voi minkään.

      • Anonyymi

        Panu Huuhtasen "joukot" koostuu n. kymmenestä juoposta tai muuten vaan raihnaisesta ja elämän runtelemasta ihmishylkiöstä. Ei niillä "kapinallisjoukoilla" vallata kuin keppanabaarista yksi pöytä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe