Aihe

Hoitajille (sekä muillekin) kysymys

Anonyymi

Mitä mieltä olette hoitajat? Jos teiltä otetaan kaikki lomarahat ensi vuonna, työ lisääntyy ainakin siten, että kolme lauantaita ollaan töissä nykyisen 5 päivän lisäksi, loppiainen ja helatorstai siirtyvät työpäiviksi, sairausloma -ajan palkka pienenee ym, tekisittekö enää työtänne?

Itse alkaisin suunnata kohti Ruotsia tai Norjaa, mikäli nämä työnantajapuolen vaatimukset toteutuvat. Täällä eläminen maksaa niin, että tämänkään hetkinen palkka riittää juuri ja juuri elämiseen. Emme ole orjia. Tämä on aivan kuin paluu 1900 -luvun alkuun ennen sisällissotaa.

1

<50

  Vastaukset

  • Ainoa palkka, mikä nousee, on työnantajien ja kansanedustajien palkat, sekä heidän avustajien ja avustajien avustajien. Lisäksi rahaa syydetään miljoonia Afrikkaan?! Mitä järkeä tässä Suomen työntekijöiden ja heikommassa asemassa olevien tilanteessa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13813
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9730