Nyt se on virallisesti todistettu!

Anonyymi

Eedenin paratiisi eli Aabrahamin luvattu maa sijaitsi ennen muinoin Pangean mantereella nykyisen Yhdysvaltain Arizonan osavaltiossa ennen kuin Jumala tempaisi sen ylös taivaisiin jotta ihminen ei enää pääsisi sinne takaisin ja hajotti mantereet erilleen Nooan vedenpaisumuksessa. Koska Jumala tempaisi Eedenin paratiisin pois maanpäältä jäi Arizonaan valtava syvänne ja siitä kuiva eloton autiomaa jossa ei sada pisaraankaan vettä.

6

50

Vastaukset

 • Missäs tämä nyt olikaan sitten todistettu? Olikos tästä "Eedenin tempaisemisesta ylös taivaisiin", Pangeasta, Yhdysvalloista ja Arizonsta esimerkiksi Raamatussa jossain kohdin mainintaa? Onkos jotain vastaavaa tapahtunut sitten esimerkiksi Chilen Atacamassa, joka on tiettävästi maailman kuitenkin se maapallon kuivin alue?
  Haiskahtaa kusetukselle.

  • Atacamassa sataa, mutta todella harvoin. Kuolemanlaaksossa jossa sijaitsi ennen paratiisin tempaamista Gihonin, Pishonin ja muiden jokien tähde ei sen sijaan ole satanut koskaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Atacamassa sataa, mutta todella harvoin. Kuolemanlaaksossa jossa sijaitsi ennen paratiisin tempaamista Gihonin, Pishonin ja muiden jokien tähde ei sen sijaan ole satanut koskaan.

   Netin mukaan Atacama on kuivempi. Kuolemanlaaksossa syksyllä 2004 tulva tappoi neljä ihmistä.

   https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiKwveeufTlAhWKpYsKHfUGB5oQFjAAegQIARAB&url=https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemanlaakso&usg=AOvVaw3KLsUQ8ixSEpu3m5sK-7kF


  • Anonyymi kirjoitti:

   Atacamassa sataa, mutta todella harvoin. Kuolemanlaaksossa jossa sijaitsi ennen paratiisin tempaamista Gihonin, Pishonin ja muiden jokien tähde ei sen sijaan ole satanut koskaan.

   "Kuolemanlaaksossa jossa sijaitsi ennen paratiisin tempaamista Gihonin, Pishonin ja muiden jokien..."
   Eli sijoitat nämä mainitsemasi joet Yhdysvaltojen Arizonan alueelle? Oliko tälle jotain perustetta vai pelkästään oma "musta tuntuu"-päättely? Ja vielä kerran: missäs tämä kaikki nyt olikaan sitten todistettu?


 • onko aloittaja tosissaan... ? Uskotte siis ennemmin että "paratiisi" temmattiin taivaaseen (mistä ei ole mitään tietoa missään) kuin ääh, luonnontieteen saavutuksia (esim maan iästä)?
  Myöntäkää edes, että elämänne on uskon varassa, ei tiedon ;). Missä se Taivas sijaitsee? Korkealla pilvissä?
  Eiköhän taivas ole nimitys hengelliselle olotilalle, ei fyysinen paikka fyysisessä maailmassa...
  Jos taas Paratiisi oli 'tavallaan hengellinen', miksi siitä jäisi kuoppa? Jos se oli ihan yhtä materiaalinen kuin Toijala, 'minne' se lensi ja mihin se jäi?
  Ai niin, taivaaseen.
  Kun mennään tarpeeksi korkealle, tullaan (hengelliseen) Taivaaseen?
  Aha.

  • Raamatun mukaan taivaankannen yläpuolella on vettä.


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.