Missä on miehen oikeusturva!?

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5c7f4fd5-5c56-4617-b077-b74b89ceda98

Minua todella häiritsi tuo linkin juttu, jossa mies tuomittiin peräti puolentoista vuoden ehdottomaan vankeusrangaistuksen pelkästään naisen selostuksen perusteella.

Nainen ja mies menivät ravintolaillan jälkeen NAISEN asuntoon. He kävivät yhteisymmärryksessä naisen sänkyyn. Sitten nainen sanoi ettei haluakaan seksiä?!

Naisen väittämän mukaan hän heräsi kun mies oli yhdynnässä hänen kanssaan. Mies väittää kyseessä olevan yhteisymmärrys. Yhdyntää ei edes viety loppuun!

Joten mitään muuta todistetta jutussa ei ole kuin naisen sana miehen sanaa vastaan. Kuitenkin oikeus tuomitsi miehen selvästi syylliseksi ja vankilaan!?

Huhhuh! Varmaan lähes jokaisella miehellä on ollut vastaavia kokemuksia, joissa nainen voisi syyttää raiskauksesta? Jos nainen suuttuu vaikkapa miehelle, että hän EI suostu makaamaan naisen kanssa, niin nainen voi helposti kostaa sen syyttämällä raiskauksesta!

Oikeuden tuomio on käsittämätön yksipuolisuudessaan. Miehen oikeusturva on viety, jos tuollainen oikeuskäytäntö tulee vallitsevaksi. Kohta ei uskalla käydä kuin maksullisissa naisissa...

6

<50

Vastaukset

 • "Kohta ei uskalla käydä kuin maksullisissa naisissa..."

  No sehän se idea näissä tapauksissa onkin. Sen takiahan tällaisia tuomioita jaetaan.

  Teidän ei kuulu lisääntyä tai tehdä parinmuodostusta missään olosuhteissa.

 • Ennen otettiin huomioon aihetodisteet raiskausjutuissa, mutta ei enää.

  Nainen vie humalassa humalaisen miehen asuntoonsa ja päästää hänet sänkyynsä. Sitten ei muka haluakaan seksiä?! Mitä hän sitten muka halusi? Vuoteenlämmittäjän vai?

  Kyllä jokaisella aikuisella ihmisellä on jokin vastuu tekemisistään, myös jopa naisilla.

  Tosiaankin tuolta pohjalta naisen on HELPPO ansoittaa mies, jolle hän haluaa vakavia seuraamuksia. Käsittämätön oikeuden päätös!?

  • Joskus testasin huvikseni naisten tosiasiallista ideologiaa lähtemällä näiden mukaan baarista.
   Enkä antanutkaan munaa.

   Voi sitä sadattelua ja huutoa ja kaikkinaista ilakointia kun mammalle selvisi, etä haluankin vaan nukkua kainalokkain.


  • räkäpää kirjoitti:

   Joskus testasin huvikseni naisten tosiasiallista ideologiaa lähtemällä näiden mukaan baarista.
   Enkä antanutkaan munaa.

   Voi sitä sadattelua ja huutoa ja kaikkinaista ilakointia kun mammalle selvisi, etä haluankin vaan nukkua kainalokkain.

   Eikö akka vienyt oikeuteen? Repinyt ensin vaatteitaan?


 • Hyvästi oikeusvaltio. Nyt on meilläkin sama meininki kuin Briteissä ja USAssa. Oikeusmurhia perustuen siihen, että naisen sana painaa enemmän.

  Tämän on tasan tarkkaan feminismi saanut aikaan. Syylliset siis tiedämme. Minun puolestani saavat myös alkaa pikkuhiljaa tuntemaan syyllisyytensä nahoissaan. Meidän pitää tehdä näille natseille selväksi, että me emme heitä hyväksy oikeusvaltiossa. Se voidaan tehdä myös fyysisesti selväksi.

 • Kysyin oikeusministeriltä aikooko hän tasa-arvon nimissä korottaa tuomioita perättömistä raiskausilmoituksista raiskaustuomioiden tasolle ja samalla miten hallitus puuttuu naisten tekemään väkivaltaan miehiä kohtaan. Vastausta ei ole kuulunut.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  93
  3741
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  514
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  86
  406
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  406