"Hangös stadsdirektör Denis Strandell:Om Hangöborna ska planera järnvägsbron blir den aldrig färdig"

Anonyymi

Svenska Yle TV kirjoitti otsikon mukaisesti. Kiitos kaupungin johtajalle luottamuksesta. Se tarkoittaa, että sanokaa mitä sanotte, niin ei sitä oteta huomioon, Miksi sitten kaupungintaloilla kyselette? Rakentakaa kuten rakennatte alikulkutunnelin. Se on ollut päätöntä poskien heiluttelua ja lopputulos on mitä on. Kaupunginjohtaja markkinoi tunneliprojektia sillä, että se parantaa kulkemista Vuorikadun liikkeisiin lyhentämällä matkaa. Miten parantaa? Miten matka lyhenee? Hei haloo! Aldrig och kommer att kosta 5 miljoner för hangöbor!

Sillan purun jälkeen aiotaan siirtää liikennettä hautausmaan asutusalueen keskelle. Se lisää varmaan viihtyvyyttä ja turvallisuutta asuntoalueella, missä ei olla totuttu rekkaliikenteeseen! Hullu ajatus. Toinen skenaario on rakentaa ylimääräinen yhteys kaupungin varikon kautta. Ensi rallatetaan rekoilla ortodoksisen kirkon ohi ja sitten kurvataan varikolle pari tuhatta rekkaa päivässä mennen tullen. Sen jälkeen radan vierusta pitkin kaatiksen alikululle.

Jos pyritään kaatiksen alikululle, niin EI kannata ajattaa rekkoja hautausmaan asuntoalueen läpi EIKÄ kaupungin varikon läpi.

Tässä tilanteessa luulisi ratahallinnolta saatavan "väliaikainen" lupa ajaa ratavallin reunaa pitkin kaupungista kaatopaikan alikululle asti. Jos v i i t s i t ä ä n kysyä. Hohhoijaa, ei ne varmaan anna lupaa... Nykyään seurakunnat ovat myötämielisempiä myös hautausmaan ohittamiseen. Se olisi paras vaihtoehto, jossa väliaikaisuus voi jäädä pysyväksi kuten kaupunginjohtajan ajamat Merikadun kävelykatujärjestelyt.

Toiseksi paras vaihtoehto on hoitaa rekkaliikenne Sataman läntisen portin kautta suoraan Espalle ja Helsinkiin. Ei vaadi satojen tuhansien järjestelyjä. Järjestely on välikaikainen.

Toisaalta uusien reittien miettiminen tuntuu oudolta, koska ei rekat aja sillan kautta. Jos silta poistetaan, niin sillä ei ole vaikutusta rekkaliikenteeseen. Samanlaista vouhottamista, jos keskusteltaisiin parkkihallin rakentamisesta torin alle! Rekoilla voi olla vanha reitti. Henkilöautot voivat rajoitetusti ylittää ratapihan vaikka kolmannen ylikäytävän kohdalta, jos alkaa tulla Hanko-Pohjoiseen kilometrien jonoja!!! Kaupungintalolta riittää liputtaja ohjaamaan liikennettä, kun juna sattuu kulkemaan muutaman kerran päivässä.

Hei haloo! Jäitä hattuun.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja kokonaisuudessan hän sanoi näin -- Lite skämtsamt kan man säga att om Hangöborna ska planera bron så kommer den aldrig att bli färdig, säger Hangös stadsdirektör Denis Strandell. - Kannattaa lukea muutakin kun otsikkoa.

      • Anonyymi

        So? Mitenkäs tämä huomautus muutti asiaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        So? Mitenkäs tämä huomautus muutti asiaa?

        Tosi iso ero. Ja kaikihan sen tietää, että jos hankolaisten pitäisi päättää jotain niin siitä ei tule mitään, kalastajan jengi joka torpedoi kaiken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi iso ero. Ja kaikihan sen tietää, että jos hankolaisten pitäisi päättää jotain niin siitä ei tule mitään, kalastajan jengi joka torpedoi kaiken.

        Kalastaja on tehnyt Hangon eteen paljon paljon enemmän kuin monet suunsoittajat. Väärintekijöiden paljastaminen ei ole väärin, kuten peltipoliisi ei ole syyllinen ylinopeussakkoon. Ymmärrätkö???

        Kiitos kalastajalle ja hatunnosto. Oikeasti.

        Kalastaja ja ROXXin aktiivit pelastivat ROXXin. Aktiivit pelastivat ajotien ROXXille, kun kaupunginjohtaja ilmeisesti regatta resortsin vaatimuksesta yritti puomittaa alueen. Kaupunginjohtajan aloitteesta (regatta resortsin vaatimuksesta) on kaksi kertaa kävelty teknisen lautakunnan yli Merikadun kävelykatuasiassa. Onneksi päätös on väliaikainen. Sekin vahvistettiin kalastajan ansiosta ihan ylemmän oikeusasteen ukaasilla. Kiitos siitä. Hankolaiset päättävät siitä kadusta ja sen statuksesta.


    • Anonyymi

      Olisiko tässä takana valtion halu sulkea kaikki vilkkaat rautatieylikulut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1247
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      84
      841
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe