Demarit ovat hiljaa vaikka yleislakko painaa päälle..

Anonyymi

Miksi demarit ovat hipi hiljaa…vaikka lakot painaa päälle!!??

Rinne on vätys!

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Demarina ei ole totuttu suoriutumaan se on aivan uutta

    • Anonyymi

      No siis nyt pitää OLLA HILJAAA suut supussa se on salaisuuuus

    • Anonyymi

      Rinne on täydellisen pihalla. Sirpa Paatero vastailee jotain sekavaa kun kiiruhtaa toimittajien ohitse. Kannattaisi varmaankin molempien jo siirtyä sopeuttamiseläkeläisiksi.

      • Anonyymi

        sirpa ja antti molemmat sopurahalle


      • Anonyymi

        Paatero on unohtanut kenen äänillä tuolla pakoilee vastuutaan. köyhän asia unohtuu oman hillotolpan äärellä nopeasti. Tunne yli-ihmisestä on poliitikoille ominaista jo ensimmäisen kauden aikana. Vaalien lähestyessä taas muistuu mieleen kenen äänillä tässä on valehdeltu ja yritetään olla taas äänestäjien asialla. Ikävä kyllä kansan muisti on niin lyhyt.
        Sata edustajaa riittäisi veronmaksajien elätiksi kun todellinen valta on kiutenkin Brysselissä


    • Anonyymi

      Mustia poro porvareita demukat ovat.

      Kätkeytyvät menneiden aikojen demari taustaiseen työvänpuolueeseen vaikka ovat todellisuudessa kieroja oikeistolaisia paskoja.

    • Anonyymi

      Niin, kyllä tämä yhtiöittämisellä pelaaminen on saatava loppumaan. Valtiokin perustaa yhtiöitä, jotka se yksin täysin omistaa. Yhtiöittämistä perustellaan sillä, että ne ovat ketteriä toimimaan. Ovat ne niin ketteriä, että työvoimaa, yhtä yhtiöiden kuluja aiheuttavista tekijöistä, viedään kuin pässiä narussa.

    • Anonyymi

      Tarttis tehdä jotain. Luulisi sen onnistuvan kun asia ratkaistaan kokonaan omien kesken. Vaativaahan se tietysti on kun täytyy päättää mitä tehdään. Helpompaa on kun antaa olla ja odottaa miten siinä käy niin ei tee virheitäkään.

      • Anonyymi

        Aivan, ja kun rahasta on pula nin eikös lopeteta turhat puoluetuet koska jos jossain olet nähnyt viisaan "poliitikon" kerros nimi? Siittä suomen suurimmasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan, ja kun rahasta on pula nin eikös lopeteta turhat puoluetuet koska jos jossain olet nähnyt viisaan "poliitikon" kerros nimi? Siittä suomen suurimmasta.

        Kyseessähän on demarien keskinäiset soossit ja yle se kuin vaikenee


    • Rinne meni sorkkimaan eläkerahaston varojen hallinnasta,kuinka hän voi halutesaan eduskunnan tuella alkaa uudistamaan jakoperusteita. Jos keskusliitot kauttalinja pitävät Rinteen ulostuloa vaarallisena, voivat ne potkaista jakkaran nopeasti Rinteen alta.Esim. jos AKT:n Piirainen pistää kuljetukset "jäihin" pariksi viikoksi, niin Antti on ns. nesteessä kaulaansa myöden.

    • Anonyymi

      Onko Rinteen lähtölaskenta jo alkanut???

    • Anonyymi

      Posti on kautta aikain kuljettanut kirjeiden ohella myös paketteja. Sen vuoksi yhtiöillä keinottelu on lopetettava ja korjattava nykyinen tilanne siten, että perustettu postin tytäryhtiö palautetaan eli fuusioidaan emoyhtiöönsä. Tämä on helppo tehdä, koska postin ja sen tytäryhtiön omistaa yksin valtio. Nyt vain tekoja - maan hallitus!

      • Anonyymi

        Tekoja: Postille YT:t ja väkeä pihalle. Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tekoja: Postille YT:t ja väkeä pihalle. Kiitos.

        Rinne pihalle ja Halla-Jussi tilalle!


      • Anonyymi

        Valtakunnassa pitää olla koko maan kattava posti.


    • Anonyymi

      Muistaakseni Sipilä pääministerinä ollessaan laski palkkaansa ja vähensi ministerien määrää. Rinne sitävastoin nosti omaa palkkaansa ja kaksinkertaisti ministerien avustajien määrän ja samalla tuplasi heidän palkkamenonsakin, mutta ei se näy Rinteen hallituksen työn tuloksissa.

      • Yleislakko on pelkkänä ajatuksenakin vaarallinen ja enteilee pelkkää pahaa talouden linjoilla. Asia jota ay mafiosot eivät keisarikuumeessaan näytä ymmärtävän.

        Oikea yleislakkohan oli 1956 ja sen vuoksi jouduin muutaman kerran kävelemään koulusta kotiin noin 15 km. Kuitenkin tuo kävely oli pientä verrattuna siihen pahaan mitä se muutoin sai aikaan Suomen taloudelle.

        1957 syyskuussahan markka devalvoitiin 28,1% jolloin, valutat kallistuivat, wikin mukaan 39,1% jolla sitten nostettiin kilpailukykyämme yleislakon seurausten vuoksi.

        Se ei kuitenkaan riittänyt vaan 10 vuotta myöhemmin devalvaatio oli 23,8% ja sen valuutta vaikutus 31,25% eli noista palkankorotuksista 1956 lakkojen ansiosta ei ollut enää mitään jäljellä vaan oltiin jo takapakissa.

        Nyt ei ole devalvaatiomahdollisuutta samassa mielessä vaan sisäinen devalvaatio on ainoa mahdollisuus. Nyt oleva ja uhkailtu yleislakko on jotain minkä kustannukset pitää alkajaltaan eli ay liikkeeltä periä sillä muutoin tulee lähivuosina, jos nykyhallitus jatkaa olemaan työttömyyden uusia ennätys vuosia.

        Ay mafian olisikin joko luovuttava kruunustaan ja keisarin viitastaan (ansiottomasta) tai opetella miten saamme lisää työpaikkoja, miten nostamme tuottavuuttamme eli eurolla enemmän tulosta. Jos se noita ei kohta jo kykene oppimaan niin se on pakko kaataa, ennenkuin koko talous on luhistumassa.

        Kaikki lakot stop, ay miettimään miten ne joiden palkat ovat sen mielestä liian alhaalla voisivat ansaita enemmän. Uhkailu ja kiristys eivät nosta tuottavuutta eivätkä paranna mitään, siinä ei edes ay keisarin kruunu nykyään kirkastu!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe